Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7545

• Lady
Tak to vypadá že i já dorazím..budu mít sebou kámoše s přítelkyní(jeho),takže budem celkem tři,ale jídlo ještě nevím,to asi pořešíme na místě.... v sobotu nebo možná už v pátek čuss.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7546

• Moni
Lady napsal:
Tak to vypadá že i já dorazím..budu mít sebou kámoše s přítelkyní(jeho),takže budem celkem tři,ale jídlo ještě nevím,to asi pořešíme na místě.... v sobotu nebo možná už v pátek čuss.

... tak to je fajn. :) S jídlem určitě nebude problém. Pokud přijedete v pátek, určitě mi zavolej abychom tě přesně navigovali (tel. č. najdeš v tomto tématu ;) ).

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7547

• Lady
Tel. číslo si sichr vemu,ale nějak to najdem nejsme zase takoví tupci a hlavně asi si pujčím navigačku ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7548

• Lady
Sem si to teď pořádně pročítal a zjistil sem že se hlásí i nocleh,takže pokud všechno klapne máme teda i 1 STAN,ale je to jenom čistě pro pořádek,nerad něco moc dopředu plánuju.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7555

• BOBO
Tak já pomalu vyrážim na všechny se moc těšim.Zdar v Týnci ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7557

• erisipela
bohužel se slzou u oka musím říct, že nikam nejedu... spolujezdec se na mě slušně vykašlal a řekl mi to před půl hodinou a nikoho jiného jsem zatím nesehnala...jde mi o to, že nejsem zvyklá jezdit delší cesty,ještě když neznám cestu, takže někoho na vystřídání v řízení. Asi nikdo z jihu čech se tam nechystá, co???kdyby náhodou ano, tak se mi prosím ozvěte na 724701246, že bychom jeli společně, jinak bohužel asi nedorazím... :( :cry: moc se omlouvám...a kdyžtak hodně fotte, aby mě to tolik nemrzelo.. :( jinak přeji všem krásnou zábavu a hezké počasí a ještě jednou se omlouvám...

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7559

• Moni
Erisipielo, zkus to ještě zvážit... trasa Frahelž je takžka stále po jedné silnici, asi bys to zvládla a kdybys něco potřebovala, můžeš zavolat a my ti poradíme... Ale samozřejmě záleží hlavně na tobě, my tě tu určitě rádi uvidíme. ;)

Krátká informace pro všechny - my jsme již na místě a je tu krásně... :D Ráno na vás budeme čekat u kempu. ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7561

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
BOBO napsal:
Tak já pomalu vyrážim na všechny se moc těšim.Zdar v Týnci ;)
A nezapomeň si doma náhradní klíče od auta :lol: :lol: :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7562

• Slamak
Ahoj, posíláme noční pozdrav všem do Týnce.Tak konečně u nás doma padlo rozhodnutí, že dorazí alespoň manželka s dětmi.Bohužel s ochotou u mě v práci vyměnit si sobotu jsem se nesetkal.Tak ať se Vám všem líbí, šťastnou cestu.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7563

• erisipela
nikdo se zatím neozval a takhle asi riskovat nebudu...možná bude rozumnější si dát autí ted do kupy, protože ještě nebyl pořádně čas...brzdám se moc nechce brzdit a tak...a viděla bych to na další srazík....a to pojedu, at se děje, co se děje......kousek odsud bydlí holčina, co má ten samý poklad doma, tak jí asi vrazím letáček za stěrač, at se to tu pěkně rozrůstá ;) moc mě to mrzí, ale Vám přeju hezkou zábavu a jak říkám, FOTIT, FOTIT, FOTIT ;)
Vygenerováno za 0.111 sekund