Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7580

• hrášek231
Ahojte, také bych chtěla moc a moc poděkovat všem, co se podíleli na organizaci celého srazu - pro nás to byla velmi příjemně strávená sobota, byli jsme nadšeni jak z muzea, tak z Konopiště.
Ještě jednou děkujeme...

Kdo máte přístup na facebook - tady je odkaz na moje fotky ze srazu...http://www.facebook.com/album.php?aid=4 ... 9511&saved
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7581

• hrášek231
Slamak napsal:
Ahojky,moc zdravíme a posíláme velkou opravdu velkou chválu všem kdo se podíleli na přípravě. Bylo to opravdu super. Klobouk dolů. Moc se nám líbilo a doufáme,že na příští srázek se budeme moc dostavit i s manželem.

to Slamák: Peťo, nějak si se nám na začátku Benešova ztratila. Já jsem chvíli čekala za první křižovatkou, ale už jsi neprojela - vypadá to ale, že jste dorazili v pořádku....my ano - sice jsem měla oči jak angorák, jakej byl provoz... 8-)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7582

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jak jinak než díky za super sraz. Účast skvělá, lidi skvělí a místo srazu taky super. Počasí krásně vyšlo, až na to probuzení ráno ve stanu :) . Ale heřmánkovej čaj to teď zpravil.

Ještě jak mám teď čerstvy zářitky, tak sem se bavil z rodičama a příští sraz bude někdy na jaře opět v Habrovanech, ale tentokrád na návsi a večerní zábava bude jen pro beetláky v místním sále. Pak kdo by chtěl pomoct s organizací a bydlí v okolí Brna, budem jen rádi.

Možná bych se nebránil uspořádat něco i v zimě. Nemusí to být venku, ale třeba chlastačka vevnitř. Hodně lidí by to určitě ocenilo :) . Pokud má někdo nápad kdy a co, tak pište.

- Kdo má trochu spisovatelské nadání, zkuste napsat nějakou recenzi a dáme to na zpravodajské servery atd.

- Kdo má fotky ze srazu, tak sem dejte odkazy, pokud je máte někde na webu už a pokud ne, pošlete je na mail info(zavináč)newbeetleclub.cz nejlíp v rozlišení 800x600. Díky
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7584

• Kitty
Beczi, ja bych ti rada s organizaci srazu pomohla, mame to k sobe kousicek ze Slavkova do Habrovan tak neni problem.

A jinak mame ve Slavkove velikansky soukromý pozemek, kde bychom se mohli vsichni zacit sjizdet a vlezlo by se nas tam habadej.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7586

• janelle81
Ahojky, všem bych chtěla strašně hodně moooc poděkovat, že jste sem k nám do Týnce přijeli. Doufám, že se Vám líbilo. Mě osobně se srazík líbil hodně moc :D Chtěla bych poslat obrovské díky Moni a Ingimu, jste zlatíčka. Taky díky Beczimu za projekci a hudbu. Taky už se moc těšíme na další srazík ;)
Za celou bandu Kašpárků Jana ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7587

• BOBO
Jednoduše paráda,všem díky Ingimu obvzlášť ;) Svělá akce,skělí lidi.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7588

• Ingi
Ja uz bych se jen opakoval, vsechno uz tu zaznělo ;) Takze i za sebe rikam diky. Vsichni jste byli skvely, privezli ste do Tynce spousty dobry nalady ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7596

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Přečtěte si tady ten článek a kdo má nějaké výhrady, nebo by ho upravil, dopsal, tak ho sem pak vložte znovu. Půjde to pak různě do médií. Dík
    Po vydařeném jarním srazu v Habrovanech který otevřel sezonu, bylo potřeba sezonu nějak stylově uzavřít. A tak se začátkem prázdnin vyhlásilo datum 12.9.2009 a začalo se intenzivně pracovat na přípravách. Vytypovaná lokalita Týnce nad Sázavou a okolí byla volbou víc než povedenou. Krásná příroda a na provoz klidné silnice ke spanilé jízdě ve všech účastnících zanechali hluboký dojem.
    Automobily se začali sjíždět na parkoviště před obecním úřadem v Týnci n. S. těsně po deváté hodině a v jedenáct hodin zde bylo k vidění 29 naleštěných krasavců. Z Polska tentokrát dorazila už čtyři auta. Po seřazení na spanilou jízdu vyrazila kolona do nedalekých Lešan. Tam si nikdo nenechal ujít návštěvu vojenského muzea. Na louce před areálem muzea pak proběhlo focení a o zábavu bylo postaráno i soutěží v jízdě zručnosti ovšem s modelem na dálkové ovládání :-) Po výborném oběde v restauraci nad řekou se v rámci druhé části spanilé jízdy přesunuli účastníci na zámek konopiště kde byl program víceméně individuální. Nikdo si ovšem neodepřel procházku zámeckou zahradou.
    Proběhlo zde vyhlášení auta srazu v neurčené kategorii. To znamenalo, že každý z účastníků hlasoval pro auto které ho něčím zaujalo. Z výsledků hlasování pak vyšlo, že nejvíce za srdce vzala stahovací střecha. A tak si pohár odvezla dívka ze Slavkova u Brna jejíž obdivované cabrio byl dárek k jejím nedávným osmnáctinám.
    Večerní zábava probíhala na rybářské chatě kterou nám pronajali místní rybáři za což touto cestou děkujeme. Jídlo, pití, zábava, projekce foto a videa z předchozích srazů a hudba o kterou se nám Beczi postaral, byla báječná tečka za úžasně stráveným dnem.

Ingi

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7597

• Ingi
jaaaj, Beczi... to je uplne neupraveny jenom tak co jsem rano vyprsknul u snidane... Chtel jsem jenom abyste tam nejak doplnili info jaky tam treba chybi a ja bych tomu dal vecer jeste nejakou formu :)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7600

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
No vidíš, tak třeba někoho k tomu ještě něco napadne a doplní to
Vygenerováno za 0.111 sekund