Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7385

• Moni
... moooc vám to slušelo, hezký. :) Jeli jste broukem? :D

Pro ty, kdo se chtějí kouknout a nechtějí to nikde hledat, tady je odkaz... http://lufiny.rajce.idnes.cz/
;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7386

• LuFi
Mnooo dobre vam tak :lol: [/quote]

Když ji miluješ, není co řešit!!! :twisted:

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7387

• LuFi
Moni napsal:
... moooc vám to slušelo, hezký. :) Jeli jste broukem? :D

Pro ty, kdo se chtějí kouknout a nechtějí to nikde hledat, tady je odkaz... http://lufiny.rajce.idnes.cz/
;)

děkujem... já jsem jel tam boulíkem, ale zpět už ne, páč by se mi tam nevěsta nevešla s šatama...

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7388

• Ingi
Jinak samozrejme gratuluju a preju vsechno nej ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7392

• Tanja
andrzejzasina napsal:
HEY ,PRÓBUJE ZROZUMIEC CO PISZECIE ALE NIESTETY NIE ZNAM CZESKIEGO JEZYKA,PRZYJADĘ Z KOLEGĄ KTÓRY ZNA ANGIELSKI WIEC MYSLĘ ŻE JAKOS SIĘ DOGADAMY,DO ZOBACZENIA

Witaj Andrzej! Wogule sie nie przejmuj, wszyscy jestescie serdecznie zapraszani czeskim klubem!........ ja niestety na ten zlot nieprzyjade, bo w tym terminie wystawiam psy w Polsce, w Chorzowie, to zobaczymy sie moze na wiosne nastepny rok... zycze dobrej zabawy!

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7394

• Cililink
čauky tak už jsem se dostal k tomu, že to nějak pořeším a snad přijedu, ale mám tu jen jeden problém, do stanu už se mi nějak nechce po tom co jsem ho sušíl po Liberci a tak bych se chtěl zeptat jestli jsou tam někde nějaký chajdy nebo něco takovýho kde se dá v klidu přenocovat, jinak brouk je naladěněj, jen sednout a frčet, horší to bude s tím časem - jinak se na vás těším a pozdravujeme Martin a Daniela

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7398

• evicak
Ahoj lidi, ja bych chtěla přijet, ale mame ten vikend pouť a navštěvu z daleka...navic jsem bez prace, bez peněz a benzin by mě tak daleko přišel hrozně draho... :cry: :cry: :cry:

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7402

• IWONAMAREK
http://newbeetleclub.cz/images/ikony/sedan-cervena.gif IWONAMAREK Polska-3 osoby 3x steak,1 x houbová p.[img]newbeetleclub.cz/images/ikony/sedan-cervena.gif
IWONAMAREK Polska-3 osoby 3x steak,1 x houbová p.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7403

• Káťa
evicak napsal:
Ahoj lidi, ja bych chtěla přijet, ale mame ten vikend pouť a navštěvu z daleka...navic jsem bez prace, bez peněz a benzin by mě tak daleko přišel hrozně draho... :cry: :cry: :cry:

Evčo, my mámee taky pouť, alee přeeci si neeneecháš ujít asi posleední srazeek seezony, prašulee na beeňol někdee vyšeetři ;) a doraž, já see taky snažím co to jdee, abych mohla jeet :)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7405

• Killingman
Tak na poslední chvíli to asi dopadlo, rád bych se přihlásil :-) Vezmu s sebou notebook s diagnostikou - pokud někdo bude chtít něco udělat... Pokud by byl zájem, můžu vzít i domácí kvasnicové pivo co vaříme v Žamberku a popřípadě i nějaké další fičury... Jak jsem psal do HK a okolí - v devět být v sobotu někde je dost pro mě opruzoidní, rád si pospím, nebylo by vhodnější nějak v pátek mít možnost už někde pobýt? :-)
Vygenerováno za 0.107 sekund