Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7406

• Moni
To Evicak: Evi, určitě zkus přijet... finančně nákladná akce to nebude, jde hlavně jen o ten benzín. A pokud se rozhodneš přijet, určitě tě rádi uvidíme... ;)

To Killingman: na str. 7 toto tématu jsem psala info o možnosti přijet už v pátek. Pokud tedy máš zájem, určitě můžeš dorazit taky. A jestli máš nějaké speciality, které bychom měli ochutnat, určitě neváhej a vem je s sebou. :lol: Uděláme košt. Já vezmu zas pro změnu burčák... :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7414

• Tanja
Moni, prosím, přiobjednej obědy pro Andrzeje z Polska a jeho kolegu. 2x steak s houbovou polévkou. Přijedou v sobotu, budou mít stan. Přeju Vám všem hezkou zábavu a budu držet palce ať Vám vyjde počasí!

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7416

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Se mnou na oběd nepočítejte. Steaky ani špenát nejíme, tak se s přítelkyní nějak nakrmíme samy. A s ubytováním taky nevím jak to bude, protože díky počasí nám už poslední 3 víkendy nevyšly diskotéky = no money . Tak přespíme kdyžtak někde na trávě :D
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7417

• Ingi
Jezis tak co jite ty kluku? :D Jsme ti nekde mohly zaridit krupicovou kasi :lol:

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7420

• Kitty
Ja jenom doufam, ze bude hezky, jinak vam cabrio moc neukazu:-( ale jak to tak venku vidim vypada to blede :cry:

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7421

• erisipela
Dobrý večer, koukám, že to tady žije.. :D takže proč jsem tu, není to ani týden a brouček je u mě doma, tak jsem zabrousila sem k Vám, abych se dozvěděla něco chytrého a koukám, že se chystá srazík...docela by mě to lákalo, ale jelikož zatím není na autíčko sáhnuto, tudíž starý dobrý plecháče a o těch pneu radši ani nemluvím, tak si myslím, že si to ještě ani nezaslouží, ale na druhou stranu bych se jela ráda inspirovat od Vás zkušenějších. Tak nevím, vezme te mě mezi sebe??? 8-)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7422

• Amber
Brouk nastartoval a "zatím" zase jezdí, takže nejspíš dorazíme. No a když to dobře dopadne, tak možná dorazíme už v pátek... ;)

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7423

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
erisipela napsal:
Dobrý večer, koukám, že to tady žije.. :D takže proč jsem tu, není to ani týden a brouček je u mě doma, tak jsem zabrousila sem k Vám, abych se dozvěděla něco chytrého a koukám, že se chystá srazík...docela by mě to lákalo, ale jelikož zatím není na autíčko sáhnuto, tudíž starý dobrý plecháče a o těch pneu radši ani nemluvím, tak si myslím, že si to ještě ani nezaslouží, ale na druhou stranu bych se jela ráda inspirovat od Vás zkušenějších. Tak nevím, vezme te mě mezi sebe??? 8-)
Na tom, jaky máš kola vůbec nezáleží. Dojeď na sraz i tak. Rádi uvidíme někoho nového.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7426

• LuFi
Moni napsal:
To nemá význam měnit datum, páč jak už tu bylo zde mnohokrát zmiňováno, nikdy se to nebude hodit všem. Takže nejlepší řešení je určit termín a komu se bude hodit, dorazí, komu ne, přijede na další...

No a co vy, LuFi? Přijedete? :)

Tak už vím, že na sraz určitě nedorazíme, páč musím v sobotu do Německa :cry: Tak hodně foťte, ať víme, kdo tam všechno byl a co se dělo...

12. - 13. 9. 2009 - PODZIMNÍ SRAZ NBC - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #7429

• Ingi
erisipela napsal:

Jsi sikovna, ze sis nas takhle hned nasla ;) Dozvis se tu spousty veci. A na sraz urco doraz, neni to o tom kdo co ma s autem udelano... Je to o lidech a zabave :D
Vygenerováno za 0.112 sekund