Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7425

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kdo by chtěl s náma společně jet na podzimní sraz do Týnce, tak sem napište a domluvíme se.

Odjezd by byl v sobotu 12.9 brzo ráno a sraz můžem dát někde v Brně. Pak pojedem po dálnici D1 rovnou do Týnce nad Sázavou.

Možní adepti o kterých vím:

Beczi - pojede
cibka
Radka a Zdeněk
Štěpoš
Kitty - pojede
George
Gáblík
hrášek231
ZuB103
PEDRO II
pajulka

a další? Nahlašte se
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7428

• Štěpoš
Beczi, aj já frčím, označ mě taky na zeleno :lol:

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7440

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hotovo, kdo dál?

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7476

• hrášek231
Beczi napsal:
Hotovo, kdo dál?

jáááá..... :)

sice pojedu po D1, ale napojím se až v Jihlavě - jestli by to nebyl problém. když tak pojedu sólo - už jsem se na to psychicky připravovala... 8-)

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7478

• Štěpoš
No v tom bych problém neviděl hrášku, my poletíme od Brna, takže se někde u Jihlavy můžem potkat na benzince (pokud si budeme stíhat časově) ;)

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7482

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
hrášku navrhni místo, kde se setkáme. Nejlepší by byla čerpací stanice OMV Pávov, která je hned za sjezdem na Jihlavu směrem na Prahu. Tady jsou GPS: 49°27'19.12"N; 15°35'36.31"E

V kolik tam dáme sraz se ještě domluvíme podle toho, kdy vyjedem od nás. Jinak mě zatím pošli PM tady na fóru s tvym tel. číslem, ať se kdyžtak pak domluvíme.

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7484

• hrášek231
Štěpoš napsal:
No v tom bych problém neviděl hrášku, my poletíme od Brna, takže se někde u Jihlavy můžem potkat na benzince (pokud si budeme stíhat časově) ;)

no a v kolik byste tam asi tak byli?

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7485

• hrášek231
Beczi napsal:
hrášku navrhni místo, kde se setkáme. Nejlepší by byla čerpací stanice OMV Pávov, která je hned za sjezdem na Jihlavu směrem na Prahu. Tady jsou GPS: 49°27'19.12"N; 15°35'36.31"E

V kolik tam dáme sraz se ještě domluvíme podle toho, kdy vyjedem od nás. Jinak mě zatím pošli PM tady na fóru s tvym tel. číslem, ať se kdyžtak pak domluvíme.

já vím, že to asi bude blbá otázka, ale co je to PM? :oops:

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7486

• Štěpoš
PM je soukromá zpráva tady na stránkách... Najdeš si text co psal Beczi, ve spodní části je tlačítko PM a přes něj mu můžeš poslat soukromou zprávu. Jinak ta benzinka OMV u Pávova je good idea. Pokud se budeš na D1 napojovat V Jihlavě, tak je to hned za nájezdem na dálnici. Jsou tam tuším dvě OMV naproti sobě. A v kolik tam budem, to musí napsat Beczi. Já ještě nevím, v kolik se potkám s ním v Rousínově.

Společný odjezd na sraz směr Brno->D1->Týnec nad Sázavou 15 roků 4 měsíců ago #7487

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
My ráno v 7h v sobotu 12.9 vyjedem z Rousínova a v 8h budem v Jihlavě na benzince OMV Pávov. Takze tam v 8h čekej na nás. Kdyby jsme měli spoždění, tak napíšu na mobil. Pošli mě to číslo.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.089 sekund