Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 23.-25.7 - VW Attack 2010

23.-25.7 - VW Attack 2010 14 roků 8 měsíců ago #9444

• Herbie
Vážení přátelé vzduchem chlazených vozů VW
Zvu vás na 21. VW Attack který proběhne 23.-25.7 v areálu Motorland v Bělé pod Bezdězem.

Vlastní program ATTACKU a další informace uveřejníme na http://www.vwbroukklub.cz. Ale již nyní Vás můžeme pozvat na podívanou, nebo účast při závodech na racingové, či offroadové trati.
Jaké další možnosti nabizí areál se dozvíte na http://www.motorlandbela.cz a není toho vůbec málo. Pro pobavení si budete moci zapůjčit čtyřkolky a buginy. Budeme myslet na váš večerní program a nejmenší návštěvníci nepřijdou také zkrátka.
Například nedaleko od areálu je velmi pěkné koupalistě

Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

23.-25.7 - VW Attack 2010 14 roků 8 měsíců ago #9445

• Herbie
Jestě malé lákadlo :)

- VW Rallye ..... tradicni silnicni závod, peknej kratkej a zatracene rychlej okruh na asfaltu
- VW Buggy závod ..... šotolina, takze majitele bugyn se vyblbnou
- VW Sprint .... krátký sprint, 1/8 mile
- VW Ofroad trat ...... v urcenem case bude k dispozici trat, vhodna treba pro vyzkouseni vaseho Syncra

- velika plocha na stanovani na jejímž konci fakt nehrozi ze byste slyšeli cokoliv z hlavniho placu
- vůkol širý les :)
- v dosahu je pěkné koupaliste
- v dosahu též rybnik, jestli s rybama, to fakt nevim, spíš asi chytíte pneumatiku než kapra
- skákací hrad pro děti
- lezecká stěna
- možná i koleckove brusle, případně koloběžky pro děti vzít sebou, asfaltu je dost
- živá hudba v pátek i v sobotu večer

23.-25.7 - VW Attack 2010 14 roků 5 měsíců ago #10039

• Moni
Byli jste někdo na VW Attacku v Bělé? Já nemohla, byla jsem na dovolené... škoda, jinak bych jela. Tak by mě zajímalo, jak dobré to bylo letos...? :)

23.-25.7 - VW Attack 2010 14 roků 5 měsíců ago #10094

• Moni
Vůbec nikdo jste tam nebyl...??? :shock:
Vygenerováno za 0.088 sekund