Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: New Beetle Sunshine Tour 2010

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9557

• Tanja
6. New Beetle Sunshine Tour - 7. srpna 2010, Lübeck
http://www.beetle-sunshinetour.de/redax/

k dnešnímu dni je přihlášeno 233 New Beetlů

jede ještě někdo od nás?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9582

• Tanja
aha takže sjela jsem celý seznam přihlášených a z ČR jsem tam jediná, tu českou vlaječku tam tedy vyvěsili kvůli mně :lol:

včera mi přišel od organizátorky Gabi newsletter:

Dear Beetlefriends,
Believe it or not, sommertime is close ahead and that's for sure! Summer is coming with blue skies, bright sunshine, cockails, beachlife and the Beetle Sunshine Tour on August 7th.

Last day for registration is August 2nd.
In June the first Sunshinetour-Cards including numbers will be send out per e-mail. Together they will be your tickets to all venues of the event.

The coastline is about to be prepared for the big 'bug-crawling'. The sea will be even more blu, the sunbeds on the beach were beeing polished, little mussels were diplayed on the beach, the Sunshinetour-Flag will be flyed and the grass of the "Bruegmannsgarten" will be nice and green for summer, sand, beach and New Beetles at the Baltic Sea.
The venue of our event is Travemünde and this is the link to Brügmannsgarten

I wish you all a great time driving your Beetle and getting ready for the tour, sunshine in your heart and send you warmest regards from Lübeck
Gaby
25. Mai 2010

webkamery na pobřeží : http://dzulko.de/pages/webcam.asp

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9606

• janelle81
Ahojky,

velice vážně o tomto zážitku uvažujeme, ale německy se bohužel ani jeden z nás nedomluví :( Já dám tak rukama nohama slabou angličtinu :(
Ještě kde prosím najdu nějaké bližší informace co se týče ceny atd. asi by jsme si z toho udělaly něco jako cca 4 dovču. Měli jsme v tomto termínu totiž naplánovanou 4 denní dovču v Rakousku (Alpy) , ale toto je lákavější ;) Předem díky :)

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9608

• Tanja
janelle, my taky německy nemluvíme, v německu jsme se vždycky domluvili anglicky, kromě tady toho newsletteru vím ještě, že sraz všech brouků je 7.8. v 9.30 u VW centra v Lubeck, ale i to visí jako info na jejich webu, předtím v pátek večer je welcome diskotéka v baru na pláži, program na sobotu zatím netuším, ale čekám, že něco během června Gabi pošle a že bude vyvěšený na jejich webu

chceme vyjet už ve středu ráno, večer chceme být na pobřeží, počítám, že zůstaneme minimálně do pondělka - úterka podle počasí a financí, zřejmě budu předem rezervovat místo v kempu - kemp na jednu noc stan/auto/2 osoby vychází max 20 eur, v okolí je spousta kempů, ještě jsem se na to nedívala, ale chci najít nějaký, který je nejblíž. Zatím jeden našli polští brouci, je 4 km od centra dění http://www.camping-travemuende.de/camping.html

co se týče nějakých účastnických poplatků, vůbec netuším, jestli budou něco vybírat, ale myslím, že vzhledem k nákladům na benzín a k nákladům na stravu a občerstvení v tamních restauracích a fast foodech, to budou zanedbatelné položky

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9617

• Tanja
takže změna, nic rezervovat nebudu, na polském klubovém fóru se začal dělat seznam pro společnou rezervaci kempu, protože mají strach, že později narychlo nic neseženou

téma je tady http://www.newbeetle.fora.pl/spotkania- ... 2-135.html

kdo se chce přidat a mít jistotu kempu a dobré party, ať tak učiní do 15. června, kdy se seznam uzavírá

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9622

• janelle81
Tanjo, díky moc za informace, doma probíhá válečná porada :D ale jedno už je jasný, všichni členové jsou pro sunshine-tour :lol: , takže teďka už jen dovymyslíme co a jak, atd. :)

Doufám, že reprezentace z "new beetle cz/sk" bude větší ;)

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 7 měsíců ago #9626

• Ingi
Ja akorat za mesic menim praci a diky tomu ze to vyslo takhle presne na pulovinu roku me neceka nejaka extra dovolena.... Takze takhle vypadnout na 4 dny je docela prilezitost. Nicmene nevim jak to vsechno jeste bude. Nerad bych neco na pevno planoval. Ale mozna bych jel taky. Spis to ale budu pak resit na posledni chvili :D i kdybych tam mel chrupat treba i v aute na parkovisti :D

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 5 měsíců ago #10088

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Na fotky z New Beetle Sunshine Tour 2010 se můžete podívat zde: http://newbeetlepr.com/viewtopic.php?p=12238#p12238
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

New Beetle Sunshine Tour 2010 14 roků 5 měsíců ago #10095

• Tanja
Vygenerováno za 0.090 sekund