Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: lanká na stahovanie okien

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6113

• week0030
Beczi napsal:
Mě se to měnilo minulý týden. Doufám že ti pak vrátili zbytek z té opravárenské sady, který se dá použít na něco jinyho. Vyšlo mě to na 1500,- za materiál přímo z VW. Takze to mels levne. Ale to pak platils jeste navíc za prácu 1500,- ? To je dost přehnany, pokud tě to vyšlo na 3000,-

Ahoj,
no já to ještě nenechal měnit. Nechal jsem si jen udělat kalkulaci s tím ,že těch 2700 Kč je maximální cena ,kdy když se jim to podaří vyměnit rychleji tak to bude i levnější.. Netuším kolik maj hodinovku.. 500Kč? takže nejspíš ten co to počítal bral v úvahu 3 hodiny..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6114

• Ingi
Co chce zrucnej mechanik na tom 3 hodiny delat? :D Za tri hodiny si s tim musi poradit i lama :lol:

Oni to sou taky pekny vykukove. Co mi rikal kamos, ze treba u vymeny rozvodu u superba ti taky napocitaj vyndani motoru i kdyz uz to umej i bez toho. Ale maj to v normohodinach tak proc by si to nenauctovali :D

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6145

• Lady
No nic proti těmhle servisům,je jasné že když ti daji dokupy auto bez jakýkoliv problému,mluví se o tom málo,ale když se školeným klukům něco nepovede jsou to luxuxsní historky,takže bych se třeba nedivil že jim to bude trvat tak dlouho a není vyloučené že se třeba nepovede :lol: ale je to podobné jako u pasatu a golfů takže by to měli zvládnout o dost rychlejí než za tři hodky..

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6175

• week0030
Já právě proti orginálním servisům nic nemám ..
Úplně totiž nesnáším takový ty automechaniky "z vesnice" co k nim dovezte nějaký méně obvyklé auto a chcete něco opravit a oni vám řeknou že je to támhle to a něco na tom udělaj a ono je to nakonec něco uplně jinýho ... a pořád dokola. Mám právě dost takovýách skušeností. Ne teda z Beetlem ,ale např. s Jeep Grand Cherokee.
Tito automechanici většinou umí to co si už vyzkoušeli u někoho jinýho předtím a pokud je to něco novýho tak je většinou problém.. Samozřejmě to určitě nesedí na všechny to by bylo nefér..

Když to člověk dá do origoš servisu ,tak je snad jistota ,že ti jejich technici procází jednou za čas nějakými školeními na jimi vyráběná auta a navíc dost často bývaj závady/opravy stejný na různých autech v rámci značky.

Zase si ,ale člověk připlatí .. to je jasný :(

Navíc je fakt pravda ,že když někdo dá auto do orig servisu a oni mu to spraví v poho ,tak o tom nikdo moc nikde nevýpráví.. zatímco když se něco "podělá" tak hned je to nejhorší servis na světě a vykládá se to každýmu na počkání..

Můj názor..

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6187

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nejlepší varianta je automechanik "z vesnice", který je zaměstnaný ve značkovém servisu VW nebo Škoda. Tomu Brouka dovezete, hned ví co s tím je, protože je to podobny tomu co opravuje v práci a ušetříte spoustu peněz za prácu i za náhradní díly, které ví co čím nahradit. Ta samá věc u VW může ze štítkem Škoda stát polovinu.

Takže já jsu spokojenej. Ale jednou jsem to dal mechanikovi, co ve Škodovce nepracuje a stálo mě to víc škody než užitku.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6196

• Johnny
To souhlasím. Nebo starej mazák, kterej se toho nebojí a má kupu zkušeností.

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6199

• Ingi
Jak pise Beczi. Ideal je sehnat nekoho zamestnanyho v servisu kdo si rad udela melouch :D

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6211

• Lady
No asi je nejlepší varianta ta co píše Beczi,mechoš z servisu co dělá doma melouchy,ale sto pro tě musím vyvest z omylu ohledně školení v autorizovaných sevisech,tam je takový pohyb lidí že o nějakém školení není ani řeč...a když se to konečně ten mechoš naučí tak zjistí že se s tím uživí jinde a za daleko lepší plat,ale jak už tady někdo psal není servis jako servis..já jezdím k týpkovi z vesnice,co mě po každém příjezdu popilvejaké jsem si to koupil auto že na tom není nic jak u "normálních" aut a i přes to se tam rád vracím,ale vždycky to opraví,třeba až napodruhé nebo napotřetí podle druhu závady,ale za ty peníze je to luxus..

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6212

• Algiďáci
Jo servis je servis. :lol: U nějakého típka , ale zase nemáš žádné záruky tak jako v autorizovaném servise. Záruka je jenom ta , že u típka je to levnější, ale nemusí to být kvalitní. S tím jsme se už taky setkali. :lol:

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6214

• Johnny
No, tak to já záruku mám i u týpka, ale to je skutečně náhoda ;-) . Nebo že by firemní auto a majitelův známej? :lol: :lol: :geek: :mrgreen:
Vygenerováno za 0.096 sekund