Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: lanká na stahovanie okien

lanká na stahovanie okien 15 roků 8 měsíců ago #5157

• Murko.11
Ahojte, chcem sa opýtat či by mi niekto vedel poradit či sú lanká na dvíhanie okien rovnaké a hodia sa zo škodovkou (Octaviou). Potrebujem ich vimenit. Dakujem murko.11
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

lanká na stahovanie okien 15 roků 8 měsíců ago #5158

• Johnny
Ahoj, no možná že jo, ale vzhledem k rozdílné velikosti dveří nemůžu potvrdit. Příště piš do topicu s oknem.

lanká na stahovanie okien 15 roků 8 měsíců ago #5165

• Murko.11
prepáč ja som tu len krátko a ešte neviem čo a ako. ;)

lanká na stahovanie okien 15 roků 8 měsíců ago #5168

• Multi
Stahovačka se nedá nahradit z jiného typu vozu :cry: ,musí být přímo na new beetle ;) Běžně je k dostání ( Auto Kelly, Auto Elit )
před cca třemi týdny jsem ji měnil,cena kolem 2400,-CZK

lanká na stahovanie okien 15 roků 8 měsíců ago #5202

• Lady
No určitě to nejde dát z jiného auta to by ti nepasovly poměry těch koleček atd.. ale jěkde sem četl,myslím že to bylo tady, že pokud ti praskne jenom lanko tak pasuje z přehazovačky na kolo,ale musíš být šikovný a musíš umět vyrobyt tu druhou koncovku....jinak si myslím že koupíš jenom celou opravnou sadu nikoli pouze lanko.

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6069

• week0030
Mám stejný problém. O víkendu mi nejspíše prasklo lanko na stahování okna u spolujezdce.
Někde tady na fóru jsem našel postup jak sundad vntřní krytí ,ale i tak se mi to nepodařilo..
Sundal jsem kryt madla. Odšrouboval sřoubky co jsou pod ním a pak vyšrouboval šroubky co jsou ve spodu dveří.. Bohužel pak se mi to ,ale už nepodařilo celé sundat.. jen ten spodek se dal "odchlípnout" a pod ním, je vidětdalší krycí plech přišroubovanej.
V popisu co jsem tu četl bylo psáno ,že se to má u okna odháknout. To jsem zkoušel ,ale bál jsem se za to zabrat bacyh něco nezlomil. To se má vysunout jakoby nahoru a pak to jde i s tou vrchní částí v barvě auta ?
Můžete mi to někdo podrobně popsat? Nerad bych broučkovi ještě víc ublížil :)

Ten opravnej kit maj u Kelly za necelý 2400Kč , u jiné firmy na netu co je z havířova což je kousek od ostravy odkud jsem (hledal jsem to dle kódu dílu co je na eshopu autokelly.cz) to maj za 1900Kč. Chtěl jsekm to právě rozdělat abych viděl jestli bych mohl nahradit jen to lanko..

Díky za odpověd..

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6077

• Lady
Jestli máš všechyn šrouby venku tak stačí ten kryt jenom potáhnout nahoru a je to venku...ale musím říct že sundaní tapce je jenom začátek...pak tam je ještě zámek a okno a to je větší chutovka než tapec...jestli chceš můžeš se stavit a pomůžu ti to sundat,bydlím kousem od Ostravy...a ještě jedna rada zkus se stavit pro tu opravnou sadu když tak k helerům nebo se poptej za kolik ji mají já jsem to kupoval za litr a kousek je zybtečné dávat někomu víc...

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6081

• week0030
Lady napsal:
Jestli máš všechyn šrouby venku tak stačí ten kryt jenom potáhnout nahoru a je to venku...ale musím říct že sundaní tapce je jenom začátek...pak tam je ještě zámek a okno a to je větší chutovka než tapec...jestli chceš můžeš se stavit a pomůžu ti to sundat,bydlím kousem od Ostravy...a ještě jedna rada zkus se stavit pro tu opravnou sadu když tak k helerům nebo se poptej za kolik ji mají já jsem to kupoval za litr a kousek je zybtečné dávat někomu víc...

Díky za nabídku ,ale nakonec jsem dnes jele k Hellerovi s tím ,že jsem původně čekal nějakou drsnou pálku.. a docela mě překvapily. Materíál cca 1200Kč a práce 1500Kč.. Jeden den obědnaj a druhej den mi to udělaj. 1500Kč je sice dost ,ale ono to opravdu asi nebude jen tak jednoduchy vyměnit.

Jen mě tak ještě napdá.. Koukám ,že to lanko na držení okna prasklo docela dost lidem tady.. Zajímavý. Asi to maj poddimenzovaný. Aby prasklo ocelový lanko tak to musý být pořádna síla..

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6086

• vosic
To nepraskne to lanko,nebo spon me neprasklo,jsou tam 4 lanka,dycky 2 proti sobě v takovým plastu,kterej pak lupne a to je ten problém.
A jak se tady už psalo,tak třeba z octavie to tak nepasuje,princip je uplně stejnej, ale v broukovi jsou ty plastíky jiný než v octavce a určitě rozměry budou jinak.

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6094

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mě se to měnilo minulý týden. Doufám že ti pak vrátili zbytek z té opravárenské sady, který se dá použít na něco jinyho. Vyšlo mě to na 1500,- za materiál přímo z VW. Takze to mels levne. Ale to pak platils jeste navíc za prácu 1500,- ? To je dost přehnany, pokud tě to vyšlo na 3000,-
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.093 sekund