Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: lanká na stahovanie okien

lanká na stahovanie okien 15 roků 7 měsíců ago #6216

• Algiďáci
rodina :lol: :lol: :lol: vw
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8650

• Killingman
Tak mi to hoplo dolů dneska taky, malá si chtěla ztahnout okno, zmačkla čudlík a hups, spadlo to do půlky. Odčalounil jsem to a pod motorem ztahováku na mě vykouklo zmačkaný ocelový lanko :-( Mohl by sem prosím někdo hodit link (ať už autokelly a nebo ekv) kde ten vnitřek koupit za 1500? :-( Do VW se mi to po posledních zkušenostech s rozvodama a olejem za 20.000 Kč už dávat nechce :-( Moc díky

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8654

• fordak

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8655

• fordak
ještě tady tento e-shop mají za 2000,- dostupnost do 2 dnů prej.

http://www.auto-pilot.cz/volkswagen/new ... 588&list=1

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8656

• Lady
Já jsem to kupoval přímo u VW a bylo to levnější a udělal sem si to sám,nebylo to moc těžké takže spíš bych to zkusil tam...bez práce jenom jako díl.

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8658

• fordak
Ahoj Lady, někde jsem četl o opravné sadě, to jsi kupoval? Ještě se chci zeptat nemáš u Helera v Opavě nějakou slevu? a poslední dotaz: právě jsem zjistil, že mi jde stáhnout pravé okno jen do půlky. měl jsi tuto závadu? nevím jestli mám očekávat rozmrznutí ;) nebo počítát s výměnou systému

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8659

• Lady
Ahoj slevu nemám u Hellera žádnou, možná by to přes osm lidí šlo,ale nechtělo se mi to řešit..koupil jsem opravnou sadu na okna,přesně jak říkáš,má to tu výhodu že to má už kovové úchyty oken ty vyrdží o dost víc než plastové co jsou v autě.... ve tvém případě bych počal až auto uplně rozmrzne nebo ho dal na pár dnů do garáže,já parkuju venku a v tomhle počasí okna prackticky nepoužívám jsou pořád přimrzlé...já jsem si to ulomil když sem opravoval zámek a okno mi sjelo dolů a bylo mimo provoz takže u tebe to vypadá na zamrznutí....

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8662

• Moni
Možná že to bude zcestný, ale jak píšeš o tom, že se ti okýnko stáhne jen do půlky, tak jsem si vzpomněla, že takový problém jsem řešila i já a to hned po koupi auta... :? okýnko u řidiče se mi také stahovalo jen do půlky, ale jinak fungovalo dobře. Když jsem rozebrala úplně celý dvěře, tak jsem zjistila, že je tam nějaký polystyrenový vyplnění, který se odlepilo ze dveří a spadlo dolů. A právě o tenhle kus polystyrenu se vždy zastavilo to okýnko... Třeba to není tvůj případ, ale jen píši svou zkušenost. Strašně mě to rozčilovalo a tohle by mě skoro ani nenapadlo a ve finále mě to nestálo ani korunu... ;)

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8663

• Lady
Jo tak i mě přesně něco podobného napadlo když sem nad tím po cestě domů z práce přemýšlel,takže bych prvně koukl do dveří než něco objednám ;) naco mít doma opravnou sadu na okno když je ok a je tamjenom nějaký binec.

lanká na stahovanie okien 14 roků 11 měsíců ago #8665

• fordak
díky za radu, mrknu se na to jak budu mít trochu času, nerad bych rozdělával promrzhlé plasty ať mi něco nepraskne. Pak dám vědět co to bylo. Mám tam nějaké dodělávky se kterýma se musím zavřít na na den dva do garáže. tak to udělám najednou
Vygenerováno za 0.106 sekund