Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna znaku VW

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9067

• Steed
Zdravím,

před několika dny jsem se stal hrdým vlastníkem NB, aproto bych Vás chtěl ze všeho nejdřív všechny pozdravit!

A rovnou začnu dotazem, který se týka výměny loga VW na kapotě. Jelikož je logo na jednom místě už "vyšoupané" a kazí celkový dojem z auta chtěl bych ho vyměnit buď to za chromový nebo za stejný.

Je tato výměna nějak složitá? A hlavně kde bych se mohl poohlédnout po tomto logu?

A ještě mimo téma :) Máte jako klub například rámečky SPZ nebo polepy?:)

Předem děkuji za odpoveď/radu a přeji pěkný zbytek večera :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9069

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj. Jestli na logo moc nepospícháš, tak ho budem časem objednávat hromadně. Je tam přiděláne tuším ze spod jedním šroubem v horní části a spodní je nalepená. Co se týče rámečku na SPZ, tak je v plánu. Nálepku si už teď můžeš objednat, jak jsem ti teď psal v e-mailu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9074

• Moni
Přední znak je jen nalepený... stačí opatrně šroubovákem odloupnout. ;)

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9078

• Fox
Já ho mám taky nalepený...
když mi ho ukradli tak jsem nalepil nový, už aby se doobjdnávali nové,taky ta barva na něm není ideální.

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9081

• fordak
právě minulý týden mi dorazily z německa viz foto. ale origo se dá objednat u VW běžně a cena předního je 425kč.
Přílohy:

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9083

• Steed
TO fordak: Cenově i vzhledově to vypadá pěkně. Mohl bych tě poprosit o www kde logo objednals?

Děkuju

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9084

• fordak
to co mám stál necelých 500,- (19,- Euro) + 9euro poštovné, tím že jsem objednával víc věcí tak to poštovné nebyla taková hrůza. Cenu kterou jsem psal ta byla na origo modrobíle logo z VW salonu.
jinak stránky jsou :
http://www.nb-store.eu/epages/61849609. ... ts/wb00021

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9136

• GEORGE
Na tomto portálu mají i znaky na kufr, můžete si vybrat buď modré (nejsou tak kvalitní), nebo chromové s černou, tak jak je fotka toho předního. Jestli to budete někdo objednávat tak napište, já se také připojím . Potřebuji co nejrychleji pokud možno ještě aby se dal do našeho srazu namontovat. Přední stojí necelých 20euro a zadní stojí 40euro. Poštovné je u zadního vyšší je kolem 20euro. Proto by bylo rozumější aby nás zareagovalo na tento článek víc a na poštovném jsme se složili dle počtu zájemců. Já mám už na předu ten lepší chromový a je super, potřebuji akorát ten zadní. Jinak když se mrknete na ty stránky , tak tam mají spoustu zajímavých věcí. Tak neváhejte a pište objednávky protože znaky už se tady řeší rok a pořád se nic neděje.
Přílohy:

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9138

• Steed
Taky bych byl rád, kdyby se to objednalo co nejdříve. Já bych si teda vzal přední i zadní chromový znak.

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9141

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Chystáme spolupráci s tímto eshopem, tak se treba vyjednaji i lepsi ceny. Je to na seznamu ukolu vcetne koberecku, webu, srazu, tricek, a dalsich veci. Bude zde na webu i prehledny system, tak pak zverejnime objednavky. Vcera jsem dokoncil napr. system na inzeráty.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.083 sekund