Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna znaku VW

Výměna znaku VW 12 roků 10 měsíců ago #41138

• GEORGE
Citrus, když se podíváš na stránky nd-store tak tam přesně uvidíš cenu včetně poštovného chrom loga i modré loga. Já už si přesně nepamatuji kolik to stálo. Platil jsem přes účet v korunách a dodané to bylo do týdne , dojela DHL ka. GEORGE.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna znaku VW 12 roků 10 měsíců ago #41139

• GEORGE
Jo a musíš tu adresu vyhledat na google, seznam jí nenajde.
www.nb-store.de

Výměna znaku VW 12 roků 10 měsíců ago #41140

• Johnny
Hele, a co to normálně koupit ve VW? Dodání do druhého dne většinou a minimálně stejné ceny. Jenom si to musíte vyzvednout v servisu kde to objednáte :-) .

Výměna znaku VW 12 roků 10 měsíců ago #41141

• GEORGE
Johny jeden dotaz, když měním přední sedadla s výhřevem musím to dát potom na compl, nebude mi to někde něco hlásit ? Nebo jen odpojím konektory dám druhé sedačky znovu zapojím a je všechno ok.
GEORGE

Výměna znaku VW 12 roků 10 měsíců ago #41142

• Johnny
Výhřev sedaček podle mě není napojen klasicky na řídící jednotku komfortu, takže by to problém dělat nemělo. Ale co je problém, je boční airbag - ten je napojen na řídící jednotku a pokud bys byl šikovný, tak ho můžeš i odpálit. Výměnu sedadla doporučuji provádět s odpojenou baterií. A taky si zkontroluj jestli ty pytle jsou připojitelný na tvoji jednotku airbagů.

Re: Výměna znaku VW 12 roků 6 měsíců ago #41311

• Lusoo
  • Junior Boarder
caute, chcem sa spytat ci naaahodou nebudete niekto objednavat tie znaky, resp. ci nemate typ ci sa to neda nejak na SVK objednat, tiez by som potrebovala jeden na koleso a neviem kde hladat:( dakujem
Vygenerováno za 0.085 sekund