Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna znaku VW

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9144

• GEORGE
V jaké fázi, nebo časovém horizontu je vyjednávání s dodavatelem kolem loga na new beetle. Jednou jste již vyjenávali, tuším že tomu bude brzy rok a my chceme tuto věc řešit co nejdřív. GEORGE
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna znaku VW 14 roků 9 měsíců ago #9147

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Momentálně se toho vyjednává víc a čeká vás několik příjemných změn v klubu. Takže nebudu nic slibovat, protože mám momentálně práci dodělat web a pak můžem objednávat. Každý den na tom pracuju pomalu až do rána. Změny a vylepšení chystáme už od února, ale je toho moc. Jen pro představu odhadovaná cena webu je několik desítek tisíc, což bude mít samozřejmě klub zdarma. Každopádně web musí fungovat nejpozději měsíc před srazem, do čehož zbývají 2 týdny. Poté objednání potrvá max týden.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9290

• GEORGE
Ahoj George,z pořadí 10 Každý:wb00021 = 17,65 € za znakwb00029 = 37,95 € za znakpo průjezdu CZ = 17,00
Toto je odpověď s nb-store na objednání většího počtu znaků pro newbeetleclub.cz, to znamená dávají nám slevu na chromové znaky 2 eura na jeden kus. ani to nebyl problém vyjednat a zjistit, jen někteří z našeho vedení klubu mají jen výmluvy a nemají čas pro Vás členy něco udělat a zařídit. Znaky co si pamatuji už řeší a objednávají od minulého srazu když je viděli u Moni. Hold je to od nich špatný přístup. Tak kdo má zájem, tak pište ať to dáme nějak dohromady ať nejezdíme s těma odrbancama. Čau všichni GEORGE

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9295

• Ingi
To je zbytecne ostra az jedovata kritika... Nicmene diky ;) Budis tvuj prispevek inspiraci a dukaz, ze angazovat a podilet se na chodu clubu muze kazdy clen bez rozdilu :) Dame to nejak do kupy, ale priznam se, ze jsem tomu uplne presne nerozumnel. Muzes to prosim popsat nejakou prijatelnejsi formou? Diky :D

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9297

• GEORGE
Čau Ingi, tak ty znaky jsou původní cena přední znak 18.95 a dává nám ho za 17 euro, zadní znak 39.95 a dává ho za 37 euro, samozřejmě při odběru minimálně 10ti párů. Poštovné celé zásilky by bylo 17 euro. Vím že bylo více zájemců, tak bychom to nějak dali dohromady. Je to s internetu nb-store.de kde si jich může každý prohlédnout. Samozřejmé je i to, že si může každý přiobjednat i jiné věci které jsou tam vystavené. Jestli ti nebude něco jasné tak se ozvi.

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9299

• pavel
Demokrcia bez kritikinemÔže existovať...

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9300

• Johnny
Ahoj, ještě zítra zkusím zjistit jejich dostupnost přímo u VW, nemuseli bychom pak mít tak drahé poštovné. A předem říká že na svoje auto chromové znaky nechci, tak aby mě pak někdo nezapočítal do případné objednávky. Jinak znaky stojí cca 500,- Kč přední chrom a 1000,- Kč zadní chrom.

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9303

• GEORGE
Dobře, tak to zjisti a hoď to na stránky ať s tím hneme.

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9306

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Problém je ten, že řešíš jen znak na kapotu. Ale co další věci? Bohužel není vidět, že přes dva měsíce se trápíme na nových stránkách klubu, domlouváme sraz, řešíme občanské sdružení, bankovní účet, finančák, reklamní předměty, karty pro členy, samolepky, a další a další. Navíc nechcem jen objednat jedno logo, ale lepší ceny na celý sortiment pro náš klub. Do toho máme spoustu dalších věcí a zaměstnání. Takže tak. To že to teď není vidět, neznamená že se s tím nepočítá.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Výměna znaku VW 14 roků 8 měsíců ago #9307

• fordak
Kdysi jsem to u VW zkoušel, ale nebyli schopni mi říct, jestli by to bylo to správné logo. Totiž bez VINu jsou úplně vedle a objednat to co jsem si myslel že je správné by sice objednali, ale bez možnosti vrácení v případě omylu. Takže hodně štěstí třeba budou vstřícnější. Teď jsem objevil šikulu u VW v Olomouci a u něj bych to taky mohl zkusit kdyby to Johnnymu nevyšlo. Jinak já je taky nechci, už je mám doma cca měsíc :lol: - tam jim je dobře, ještě jsem je nestačil namontovat
Vygenerováno za 0.087 sekund