Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Klíč s imobilizérem

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9505

• Mooby
Prosím o radu,
mám broučka r.v.98 a nikde v Praze nemůžu narazit na schopný servis, který by mi udělal nový klíč s imobilizérem a dálkovým ovládáním. Všude dělaj jen klíč, kterým si odemknete, ale nenastartujete... Stačil by i bez dálkovýho, ale aby fungoval a nastartoval... Nevíte o někom v Praze, kdo to dělá a za kolik??
Jsem už zoufalá, protože starej klíč je už skoro nepoužitelnej a čekám kdy se někde zlomí :(
Předem díky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9506

• Johnny
Buď VW, nebo napiš Ingimu, ten by ti mohl poradit :-) .

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9508

• Ingi
Vim o zamecnikovi kterej to dela, ale rozhodne to neni levna sranda... a ty mas vystrelovaci klicek, nebo klasickej?

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9514

• Mooby
Mám vystřelovací, ale nevadil by ani klasickej. Prostě nějakej funkční. Dnes jsem se byla ptát v jednom zámečnictví, kde o víkendu tvrdili že to dělají za 1000,- ale dnes o tom nikdo nic nevěděl... klasika na kterou narážím dost často :(

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9515

• Johnny
Jedna věc je nechat vyfrézovat klíč a druhá je naprogramovat čip k řídící jednotce. To musí v servisu přes speciální program. Pokud by si byla v Pardubicích, tak to umím zařídit. Sice ne vystřelovací klíč - ten seženeš jen ve VW, ale planžetu a čip není problém udělat. Ty máš dovoz z Ameriky nebo je to evropská verze?

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9516

• Ingi
a na tom klici mas co presne spatnyho? Nestacila by jen nova planzetka? To je otazka par korun a casem nejak osefujem nahradni klicek? :-)

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9518

• Mooby
Tak jak tak koukám, tak to není tak jednoduché jak se pro laika zdá :shock:
Je to asi evropa, dovoz z Belgie, mám ji krátce a chci ji dát do kupy.
Klíč je funkční, ale celej se rozpadá ( celé jeho tělo, jako když chceš vyměnit baterku), planžeta se zdá v pořádku.
Teda už v tom mám hokej :lol:

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9519

• Ingi
tak pak me jeste napada kouknout na aukro, nekdy tam bejvaj i pouzity a ten vnitrek jen a planzetku jen prehazet ;)

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9520

• Mooby
No když najdu nový tělo a přehodím jen planžetu, tak nastartuju?! Já tomu houbeles rozumím... Ten čip na startování je v tom tělíčku?! No prej máme plovoucí kód tak jsem z toho jelen.
Bože přijdu si jak magor, moc se omlouvám :idea:

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9521

• Johnny
Tak ho slep vteřinovým lepidlem, já to mám taky tak. Jinak planžeta (to co strkáš do spínací skříňky) je jedna věc a čip je druhá věc. Čip se dá koupit a pak se musí přidat do řídící jednotky.
Vygenerováno za 0.056 sekund