Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Klíč s imobilizérem

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9612

• Johnny
Pozor aby ti na autě fungovalo. Co sis koupila za model? Jen klíč nebo i ovládání?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9613

• Mooby
Johnny napsal:
Pozor aby ti na autě fungovalo. Co sis koupila za model? Jen klíč nebo i ovládání?

http://www.autokelly.cz/#PATH=3761799;3 ... SD=0|ST=0|

snad jsem to vložila dobře :shock:

uvidíme v nejhorším mám aspoň klíč na odemykání dveří ;) :lol:

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9614

• Johnny
Tak tenhle klíč ti s originál dálkou fungovat nebude. Je potřeba tam dát i řídící jednotku k němu.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9615

• Mooby
Johnny napsal:
Tak tenhle klíč ti s originál dálkou fungovat nebude. Je potřeba tam dát i řídící jednotku k němu.

dálka mi ani tak nevadí, hold budu "zasouvat" :lol: klíč do zámku...

Jen se bojím imobilizéru jestli tam půjde do něj... ale i kdyby ne, tak jsem se poučila ;)

to je tak, když mám doma netechnickýho chlapa... :lol: :lol:

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9637

• Ondřej
taky to budu resit hledal jsem na netu nasel jsem ze to delaji kousek od Andelu zkusim se podivat kde presne to delaji a hlavne za kolik,vim ze kdyz tam prijedes autem napichnou to na pocitac a zjisti ti kolik klicu je na to auto prihlaseny jestli budes chtit tak ti to vymazou a nahraji ti nove kody klice,ktere si nechas udelat nevim to presne ale nejakou tisicovku to stat bude,nebo se tam stavis bez auta a udelaji ti kopii klice je to levnejsi nez prvni metoda ale jeslti mas jeden klic je lepsi prvni metoda je lepsi vedet kolik je funkcnich klicu k auticku.jdu hledat.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9638

• Mooby
Ondřej napsal:
taky to budu resit hledal jsem na netu nasel jsem ze to delaji kousek od Andelu zkusim se podivat kde presne to delaji a hlavne za kolik,vim ze kdyz tam prijedes autem napichnou to na pocitac a zjisti ti kolik klicu je na to auto prihlaseny jestli budes chtit tak ti to vymazou a nahraji ti nove kody klice,ktere si nechas udelat nevim to presne ale nejakou tisicovku to stat bude,nebo se tam stavis bez auta a udelaji ti kopii klice je to levnejsi nez prvni metoda ale jeslti mas jeden klic je lepsi prvni metoda je lepsi vedet kolik je funkcnich klicu k auticku.jdu hledat.

To by jsi byl moc hodný, kdyby jsi to našel :) já se zatím do VW nedostala stím novým klíčem z autokelly, ale asi stejne nepůjde nakódovat, dělají stím drahoty když nemáš origoš VW náhradní. Tak se jukni a dej vědět jak jsi pochodil :)

předem díky 8-)

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9639

• fordak
Cituji:"kdyz tam prijedes autem napichnou to na pocitac a zjisti ti kolik klicu je na to auto prihlaseny jestli budes chtit tak ti to vymazou a nahraji ti nove kody klice"

s tím bych byl v klidu, pokud vím řídící jednotka si umí pamatovat pouze dva klíče. ;) pokud se pletu tak mě někdo opravte ( Johnny :) )

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9641

• Johnny
Tak nevím přesný počet, ale já měl v paměti klíče tři a všechny mám k dispozici. Dva vystřelováky a jeden plastový servisní. Ale i tak jsem si je nechal přehrát - funguje to tak, že originál čipy (ne italské co se prodávají u mister minit apod.) se smažou pomocí VAGu a imobilizéru v autě a nahrají se do nich nové kódy (znovu se spárují s autem), aby neměl k autu přístup nikdo jiný nežli vy. Čipy se totiž dají zkopírovat a pak zloděj auto jednoduše odemkne a nastartuje - nikdo nic nepozná, protože měl klíč jako vy.

Teď mám v paměti čipy 4.

A čas na zkopírování čipu a klíče potřebují takovýto:
1 hod. cestování k zámečníkovi
1/2 hod. frézování toho nejlevnějšího klíče
1/2 hod. kopírování čipu

A cena (orientační, nepamatuju si přesně):
300,- nejlevnější planžeta (bohatě stačí)
300,- čip
300,- práce kamaráda zámečníka
200,- pohonné hmoty

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9642

• Mooby
Johnny napsal:
Tak nevím přesný počet, ale já měl v paměti klíče tři a všechny mám k dispozici. Dva vystřelováky a jeden plastový servisní. Ale i tak jsem si je nechal přehrát - funguje to tak, že originál čipy (ne italské co se prodávají u mister minit apod.) se smažou pomocí VAGu a imobilizéru v autě a nahrají se do nich nové kódy (znovu se spárují s autem), aby neměl k autu přístup nikdo jiný nežli vy. Čipy se totiž dají zkopírovat a pak zloděj auto jednoduše odemkne a nastartuje - nikdo nic nepozná, protože měl klíč jako vy. Teď mám v paměti čipy 4.

A čas na zkopírování čipu a klíče potřebují takovýto:
1 hod. cestování k zámečníkovi
1/2 hod. frézování toho nejlevnějšího klíče
1/2 hod. kopírování čipu

A cena (orientační, nepamatuju si přesně):
300,- nejlevnější planžeta (bohatě stačí)
300,- čip
300,- práce kamaráda zámečníka
200,- pohonné hmoty

Tak teď jsi mě Johnny zase dostal :?
Je fakt, že by bylo nej si to nechat přehrát, ale první je si vybrat servis nebo toho kdo to dělá, aby vzbuzoval pocit serioznosti a nejednalo se o lidi co kšeftujou s autama a dílama... pak je tady riziko již zmíněné a to udělat si kopii a pá pá...
A z toho mám tady v Praze vítr...

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9643

• Johnny
Variantou je být osobně u procesu přehrávání klíčků.
Vygenerováno za 0.093 sekund