Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Klíč s imobilizérem

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9528

• Moni
Mooby, přijeď příští týden na pražský srázek (viz seznamka) a domluvíme se... možná že by to šlo zařídit nebo zjistit, ale potřebuji od tebe přesně vědět co a jak. ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9531

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Do budoucna by se mě taky hodil náhradní klíč na mou Ameriku. Ve čtvrtek půjde Brouk ke známému opět do VW a tentokrát už snad na STK, tak se ho zeptám, kolik by taková sranda stála.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9540

• Ingi
Nevim jestli ve VW ma smysl se ptat... bude to docela ranec. Prijed na ten srazek jak psala Moni. Ja tu v praze mam zamecnika kterej to zmakne, zistim kolik by to stalo. Uz jsem se s nim o tom nekdy bavil ale nepamatuju si uz tu cenu. Myslim ze rikal kolem litru ten samotnej klicek a petikilo za praci ale fakt si ted nejsem jistej. Anebo jeste do servisu co jezdim, ten kluk temhle vecem taky rozumi.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9548

• Johnny
Jenže je problém, že klíče do roku 2001 (2,5. generace) a Ameriky jinde asi nebudou k sehnání, protože jich tu moc není. Multi si musel koupit nový vystřelovák přímo ve VW, nikde ho nemají.

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9553

• Mooby
Tak jsem z toho pěkně mimo :?
Byli jsme se ptát na Jarově a bylo nám řečeno, že klíč se jen tak udělat nedá... Jelikož nemáme ten hlavní a jen "nějakej" a nevědí zda tyhle zámky vůbec souhlasí s kódem auta, tak je udělání klíče skoro nemožné. Takže je tu jediná možnost. Nechat vyměnit zámky, aby jsme dostali nové funkční klíče a nebo vyměnit spínací skříňku stím, že nám dají klíč, ale odemykat budeme původním a nebo že by udělali klíč (načipovaly), ale nezaručují, že bude fungovat... No jsem z toho nadivoko...

Na sraz bych ráda dorazila, ale bohužel budu služebně mimo Prahu :(

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9570

• Johnny
Ahoj, u nás ti naprogramují čip i udělají klíč. Je to táta mého velmi dobrého kamaráda, takže by neměl být problém s kvalitou ;-) . Jen je to v Pardubicích ;-) .

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9571

• Mooby
Tak nakonec se na mě usmálo štěstí, teda snad.
Zkusí vyrobit klíč s imobilizérem a načipovat, sice nebude mít dálkový ovládání, ale hlavně že nastartuju :D teda pokud se to povede. Cena kolem 2000,- Tak jsem zvědavá.
Pak dám vědět jak to dopadlo 8-)

Všem moc děkuju za rady a nápady

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9595

• fordak
ja jsem potřeboval taky nový klíč moje řešení bylo : na vrakáči jsem si sehnal vystřelovák z Octávky ( mam logo škody ale to nevadí :-) ), nechal jsem podle starého klíče vyfrézovat novou planžetu a ve VW mi to nakodovali za 200,- celkem to vyšlo na cca 900,-

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9596

• Ingi
Sel bych taky asi touhle cestou.... Pockej, dyk ja to vlastne resil skoro uplne stejne :lol: Akorat, ze jsem teda nekodoval.
Myslim, ze uz jsem to tu i napsal podobne - sehnat klicek a prehazet vnitrek a je to asi uplne bezproblemu.
Jo a ten znacek jsem sehnal na aukru asi za 30 korun ;)

Klíč s imobilizérem 14 roků 7 měsíců ago #9610

• Mooby
Tak jsem si sehnala na autokelly vystřelovák s dálkou, šikovná zámečnice mi udělala planžetu, takže zatím otevřu všechny dveře a údajně mi ho nakódujou ve vw za 600,- (hodinová sazba práce...) ale ještě se pokusím zeptat u jednoho známýho, zda to nezmákne a uvidíme :P
Jinak klíč vyšel na 400,- a planžeta 160,- a podle nakódování bude výsledná cena určitě nižší než jak mi to nabízely všude možně i nemožně od 1500-7000,-
Juchuchůůů :lol:
Vygenerováno za 0.102 sekund