Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: spotřeba

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2703

• nina-ricci
No můj 1.4 benzín dle vw tabulek papká 7.1 litrů a řekla bych, že to + - docela sedí.... díky bohu, že nemám silnější motor, bohatě mi tento stačí.... :!:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2709

• Ingi
hele tak jsem koukal a ty samolepky tam mam, presne jak to je na ty fotce, tak zboreny jsme snad nebyli :D Nicmene ten koberec pod haupnou nemam :D Jeste jednou jsem se poradne dival jestli jsem ho neprehlidnul :lol: :lol: :lol:

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2713

• vosic
Ten 2 litr fakt žere,minulej tejden jsem to konečně spočital a vyšlo mi 9 litrů,takovou průměrnou prasečí jízdou.

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2715

• Káťa
Ingi napsal:
Tak tak. Me kamos pred koupi upozornoval, ze ty dvoulitry jsou stary motory a, ze bastej. Proto ja uz taky shanel rovnou chrochtla :lol: A byl jsem mile prekvapenej jak jede. Ja nidky predtim naftu nemel (protoze jsem byl nakazenej tim priblblym nazorem, ze nafta patri na pole a v poradnym aute musi bejt benzin :lol: ) Fakt jsem spokojenej, i kdyz mu slapu na krk tak jezdim do sedmi litriku :lol: BTW eALIENE, uz jsme to tu nekde taky nakousli to polstrovani pod haupnou.... ja ho tam nemam. Da se nekde sehnat?

Já jseem teen polstring někdee potkala na neetu, alee neevim kdee, tak budu hleedat. Jseem si totiž říkala, žee bych tam dala novou, takžee seehnat see to určo dá.

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2716

• Káťa
Já jseem teen polstring někdee potkala na neetu, alee neevim kdee, tak budu hleedat. Jseem si totiž říkala, žee bych tam dala novou, takžee seehnat see to určo dá.[/quote]

Už to mám : http://www.magmar.cz/shop/index.php?mai ... _6930_6933

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2786

• Ingi
Jeee, moc diiiky :D Mam dalsi polozku do svyho dlouhyho seznamu :lol:

spotřeba 16 roků 3 týdnů ago #2811

• hrosik
eALIEN napsal:
Ty Ingi, ty mě mateš :!: Píšeš, že máš TDI a přitom sháníš tohle odhlučnění. Vždyť všechny TDI ho mají už z výroby ;) Ledaže bys koupil nějakou zbořeninu, která už měla haupnu vyměněnou, to by mi pak už hrálo :D
na to mame riesenie staci si nastavyt na radiu postupne zosilnovanie a je to vlastne na to takze mysleli na vsetko.

spotřeba 16 roků 2 týdnů ago #2919

• evicak
Pavel Jandák napsal:
Ahoj lidi,na jaře chci koupit brouka a chci se zeptat,jak je to se spotřebou motoru 2.0.Katalogovým hodnotám moc nevěřim.Díky moc
Já mám taky dvoulitr a jezdím za osm, max. za osm a půl. Když to zpočátku zajížděl můj táta (a to je hodně zkušenej řidič), dával to do osmi... Stačí na to trochu myslet a jezdit podle toho. A to nemůžu říct, že bych to neohulila. Když jsou dobrý podmínky, 150 na dálnici v poho. Nerozjíždět se moc rychle, netůrovat to, co nejméně brzdit, jezdit plynule a spotřeba je oukej. S tou hlučností je to fakt, nad 2000 otáček řve, jako stará sto dváca :lol: Jinak do kopce je zdechlý, chce podřadit. A docela pomalu zrychluje. Teda aspoň ten můj. Možná je to normoš, jen jsem byla zvyklá na jinej odpich z tátova auta...

spotřeba 16 roků 2 týdnů ago #2920

• evicak
nina-ricci napsal:
No můj 1.4 benzín dle vw tabulek papká 7.1 litrů a řekla bych, že to + - docela sedí.... díky bohu, že nemám silnější motor, bohatě mi tento stačí.... :!:
Šťastná to žena :-) Já sháněla slabší, ale když jsem se zrovna musela zamilovat do tohoto :-) Dnes bych asi upřednostnila nafťáka.

spotřeba 16 roků 1 týden ago #2930

• nina-ricci
evicak napsal:
nina-ricci napsal:
Šťastná to žena :-) Já sháněla slabší, ale když jsem se zrovna musela zamilovat do tohoto :-) Dnes bych asi upřednostnila nafťáka.

Já taky byla nedočkavá a už jsem si málem odvážela 2 litra, ale naštěstí jsem nakonec poslechla přítele, který mě před tím varoval, že se nedoplatím a na ježdění po městě to bude masakr, a počkala jsem. Netrvalo dlouho a známý mi přivezl tohoto miláčka, který přerčil všechna má očekávání!!! ;)
Vygenerováno za 0.092 sekund