Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: spotřeba

spotřeba 16 roků 1 týden ago #2960

• evicak
nina-ricci napsal:
evicak napsal:
nina-ricci napsal:
No můj 1.4 benzín dle vw tabulek papká 7.1 litrů a řekla bych, že to + - docela sedí.... díky bohu, že nemám silnější motor, bohatě mi tento stačí.... :!:
Šťastná to žena :-) Já sháněla slabší, ale když jsem se zrovna musela zamilovat do tohoto :-) Dnes bych asi upřednostnila nafťáka.

Já taky byla nedočkavá a už jsem si málem odvážela 2 litra, ale naštěstí jsem nakonec poslechla přítele, který mě před tím varoval, že se nedoplatím a na ježdění po městě to bude masakr, a počkala jsem. Netrvalo dlouho a známý mi přivezl tohoto miláčka, který přerčil všechna má očekávání!!! ;)

Ale já nebyla nedočkavá :-) Od chvíle, kdy jsem se rozhodla koupit si autíčko, jsem půl roku hledala to pravé. A předtím jsem asi rok a půl sledovala trh :-) Pravda je, že ten můj frajer byl ve fantastickém stavu a nepotřeboval skoro žádné investice současně za super cenu. Že to je dvoulitr? No, jo, těch je na trhu bohužel nejvíc, alespoň tom bazarovém :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

spotřeba 16 roků 1 týden ago #2966

• vosic
Jak tu píšeš že ti pomalu zrychluje,tak mám to samý,že ten motor neni tak pružnej s porovnámím s podobnejma motorama v jinejch autech,škoda že ho nedělali s 16-ti ventilovou hlavou,to by bylo žihadlo.

spotřeba 15 roků 10 měsíců ago #3735

• BOBO
Tak sem s toho trochu rozhozenej po tom co sem si přečet mám 2l ale jen chvilku takže zatim pouze euforie s tou spotřebou mám dojem do 10l samozřejmě podle nohy jinak pružnost motoru řek bych v poho,hlučnost je atipická a nedá se okecat věděl sem zhruba do čeho jdu ale nedalo se nic dělat šel jsem si pro toyotu a bobík tam stál a chtěl mě a já jeho byla to láska na první pohled .Zatím žádné zklamání člověk tomu autu prostě musí umět odpouštět.

spotřeba 15 roků 10 měsíců ago #3737

• Johnny
Hele, z toho si nic nedělej, já bych taky chtěl nižší spotřebu než 5,6 8-) . Dvoulitry holt baštěj víc než TDI, ale zase vá m to líp jede:-).

spotřeba 15 roků 10 měsíců ago #3745

• Ingi
Kdyz ho milujes, tak odpustis spotrebu i hluk :lol: :lol: A pokud chce bejt clovek maximalne spokojenej tak musi bejt jako Moni a tvrde a nekompromisne jit po 1,8 T, ktery jsem tady v cechach snad nikdy na prodej nevydel :lol:

spotřeba 15 roků 10 měsíců ago #3767

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Kdyz ho milujes, tak odpustis spotrebu i hluk :lol: :lol: A pokud chce bejt clovek maximalne spokojenej tak musi bejt jako Moni a tvrde a nekompromisne jit po 1,8 T, ktery jsem tady v cechach snad nikdy na prodej nevydel :lol:
1.8T se tu prodávaj, ale spu to pěkny šroty co sem měl tu čest potkat. To by si každej pro ně musel jezdit do německa
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

spotřeba 15 roků 10 měsíců ago #3773

• Ingi
Jsem jeden cas strasne touzil po Octavii RS s timhle motorem... Ale jak pises... Bylo to s nima podobne. Moc jich na prodej nebylo a kdyz uz byla tak srot :D

spotřeba 15 roků 9 měsíců ago #4650

• BOBO
Tak mám na tom svém 2L změřeno, a sem na 9,5 l na 100km okresky+město takže pohoda sem myslel že to bude horší ;)

spotřeba 15 roků 9 měsíců ago #4659

• ZuB103
Tak já s mojim 2.0 jezdím za nějakých 9l a to tomu v celku dávám 150 na pěkných rovnkách dálnice radši ani nepíšu a aj když tomu dávám na prdel aj při rozjezdech tak to sežere tak max 10 myslím že pohodka na to jak lítám jasný že 6l by bylo lepší ale což no. a ten hluk no já s mojema ladákama neznám ticho :D kdybyste to slišely kolem 5tis/otáček to je zvouček :D ale stojí to za to ... :D

spotřeba 15 roků 9 měsíců ago #4664

• Johnny
Ten "zvouček" si rád poslechnu :twisted:
Vygenerováno za 0.102 sekund