Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem kamion ...

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #906

• eALIEN
Jo Beczi to oni to dají dohromady a moc rádi, ale protože to samozřejmě všechno budou vyměňovat za nový, tak budu mít spoluúčast na uhrazení tý faktury od soudruhů :D A to si piš, že to opepřili pořádně .... :cry:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #917

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Jo Beczi to oni to dají dohromady a moc rádi, ale protože to samozřejmě všechno budou vyměňovat za nový, tak budu mít spoluúčast na uhrazení tý faktury od soudruhů :D A to si piš, že to opepřili pořádně .... :cry:
Fakt? Proč?...vždyť ty za to nemůžeš, že to do tebe bouchl ten s tím kamionem. Mělo by se to zaplatit cely z jeho pojistky. A přece ti tam nebudou davat díly z vrakáču :-D . No a když něco zaplatíš, třeba to vyjde levnějš jak by stála oprava toho prahu :)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #1453

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Dáš sem fotky před a po servisu?? :shock: Chcu vidět jak sou pacholci z VW šikovní
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #1454

• Ingi
Joooo, dneska uz to neni to co to bejvalo, ze pojistovna platila. Oni dneska uz opravdu pocitaj tu amortizaci. Kdyz si nechas vymenit dily tak to berou jako zhodnoceni toho auta. Takhle si kdejakej floutek prave udelal karu, ze mel udalost a nechal si do auta nahazet kde co.... Bohuzel na to doplacej ti kterejm se takhle neco stane. Ale myslel jsem, ze to takhle funguje u havarky a ne u plneni z povinnyho. Nu, pokusim se na to myslet a neco ti o tom zistim.

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #1467

• Ingi
Tak jsem ti to zistoval a jesem trubka, obratil jsem to. Z POVu se odpocitava amortizace a z HAVarky ne. Takze jestli mas havarku, likvidoval bych to z ni. Budes to mit jen za spoluúčast a ta se nekdy da zaplacnout z POVky :mrgreen: Ale i tak bys to mel levnejsi. A o bonusy v tomhle pripade taky neprijdes kdyz je vinik znamej ;)

Potkal jsem kamion ... 16 roků 3 měsíců ago #1472

• eALIEN
No už je to stejně všechno spláchlý ..... byla to pálka, podílel jsem se na tom skoro 50% a už bych teda hoodně dlouho zase bourat nechtěl. Teda abych to upřesnil, byl bych rád, kdyby to do mě zase dlouho nikdo neposlal :!: :!: :!: :!: :!: :|

Potkal jsem kamion ... 16 roků 3 měsíců ago #1476

• Ingi
A havarijni pojisteni mas????

Potkal jsem kamion ... 16 roků 3 měsíců ago #1477

• nina-ricci
Tak teď mi spadla čelist!!! Když jsem zahlédla téma : Potkal jsem kamion, sice se mi to zdálo divné, ale myslela jsem,že to je něco obdobného topichu Potkal jsem brouka.... tohle jsem tedy nečekala!!! To je strašný, když si vzpomenu, jak nádherně vypadal, jak si ho Ealien pucoval pečlivě v Bechyni na pumpě a pomalu brečel nad tim prahem a teď čtu tohle.....

Nevím, co k tomu říci...ta křižovatka je debilní a tohle mě úplně dostalo. Buď hlavně rád, že jsi celej a nic ti není. Fotky bych též ráda viděla, snad to nějak rozumně a finančně nejméně náročně vyřešíš!!!! :(

Potkal jsem kamion ... 16 roků 3 měsíců ago #1486

• Ája
Je to hrůza, ale je fakt, že pojišťovny to maj dobře vymyšlený...My musíme všechno zaplatit hned, nedej bože se opozdit, ale když mají něco plati ony, tak jejej, to je doba... ;) O amortizaci vím své, cca před rokem a půl mě nabourala nějaká paní...znovu upřesňuji Ona nabourala mě, bohužel tak nešťasně, že byla zadní náprava v háji a další a další věci. Škoda na naší A3 byla odhadnuta přes 80tis a pojišťovna dala necelých 30. Ha,ha,ha. Kdybych si to udělala sama vlastní vinou, tak neřeknu ani Á. Nemluvě o tom, co s tim má člověk za běhání okolo. No ale byla jsem ráda, že se nic nestalo, protože jsem vzadu, kam to naprala vezla dítě...Ona jen nevělěla, že značka STOP znamená zastavit, ha,ha :roll:

Potkal jsem kamion ... 16 roků 3 měsíců ago #1491

• eALIEN
Ale stejně vám řeknu ... jezdíme v tanku :D Vemte si to .... ten kamion jel minimálně 40 když to do mě napálil zezadu, popohodil mě na auto přede mnou a pak jsem teprve zůstal stát ..... vylezu ven, pomalu se bojím jít dozadu abych nehodil záda a pak :o ........ nemůžu uvěřit :!: :!: :!: Nejdřív vidím kamion .... půl nárazníku pryč, světlo na sračku ... něco z něj teklo a ještě pomalu odpadávalo pár plechů .... pak se otočím na brouka a vidím .... křuplej difuzor ale drží, prasklý levý zadní světlo ale funkční :!: a na plastovým nárazníku vedle SPZ jedna malá prasklinka :D ... nejhůř snad vypadaly ty černý šmouhy od jeho plastu, ale ty se daly rozleštit :D No a upředu mi jen upadla SPZ ;) Ve finále na tom byl kamion o 1000% hůř :!: Když přijeli policajti, ptali se nás .. kam ujel ten, co do něj narazil ten kamion ... nechtěli nám věřit, že to bylo do brouka :D No a konec konců na firmě tomu kamionakovi taky nechtěli věřit, že to poslal do broučka :lol: Prostě kvalitní MEXICKÁ práce :twisted:
Vygenerováno za 0.069 sekund