Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem kamion ...

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #828

• eALIEN
Dnes kolem desáté dopoledne jsem potkal dobře naloženého kamioňáka :D Svým nárazníkem se mi podíval zezadu do kufru ;) a pro jistotu mě poslal ještě na auto co stálo přede mnou, abych na něj měl památku i vepředu na kapotě :D Paní přede mnou byla naneštěstí v dost pokročilém stádiu těhotenství a asi si dala pěkně na bříško o volant, ale snad to bude ok :? Kamioňák byl naštěstí chlapík a i když to policajti řešili na místě skoro přes hodinu a půl, nakonec všechno dobře dopadlo ... nikomu se naštěstí nic nestalo :!: To jsem měl navíc brouka plnýho lidí :roll:

Shodou náhod se to stalo hned pod Hosínem na té křižovatce na Veselí ;) Hned potom tam ze zatáčky vylítnul nějakej borec a otočil to na střechu :D Fakt si myslím, že masakry jsem si vybral na dlouhou dobu dopředu :!: :!: :!:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #829

• Káťa
:shock: Jéžiši.... Jsem ráda, že jsi celý!NB to ale asi pěkně odneslo, coo??

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #831

• eALIEN
Není na to pěknej pohled .... :( Na to jak vypadal, už můžu vzpomínat jen z fotek tady na webu :cry: Zítra by měl dorazit chlapík z pojišťovny a odhadnout cenu opravy. Pak to hned vezu do servisu, snad ho dají do kupy .... ale newim, je to celý nějáký rozhozený .... přeci jen se do toho opřelo skoro 22 tun železa a ještě to letělo kus vzduchem ... asi budu muset brouka střelit :?

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #833

• Káťa
Jééé, to je fakt blbý :cry: Nesnáším, když za mnou jede kamion, ale je štěstí, že tě to tam nepřimáčklo .... uf
Ale zrovna v Hosíně jsem v bazáči zahlídla brouka, sice červenýho, ale na dálku nevypadal zle ;)

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #835

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ajéé do čeho to zas vlítls :( Hoď sem fotky, jak dopadl ten tvůj Brouk. Snad to není tak hrozny a opraví ti to. By ti mohli tím pádem zpravit i ten prah a měl bys to zaplaceny pojišťovnou. Hlavně že si ty v pořádku. Doufám že kdybys ho střelil, tak pořídíš DALŠÍHO :!: Nebo ti prodám svyho :lol: ...kdyby se ti zatoužilo po TDI. Jestli myslíš tam tu křižovatku, jak se jede na Hosínsky letiště, tak ta je fakt na howno. Není tam vidět, jak je ten odbočovací pruh.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #844

• Radka a Zdeněk
Četli jsme to dvakrát, nechce se tomu věřit! Hlavně je důležitý, že se nikomu nic nestalo :!: Naše zabouchnuté klíče jsou pak úplná prkotina...

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #891

• Káťa
Tak co eAliene, jak je na tom tvůj brouček??Už se opravuje nebo sháníš nového?? :?:

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #894

• eALIEN
Tak právě jsem na tom tak, že uvažuju kam ho dám. Chlapíci ve VW mě moc nepotěšili .... že prý mám počítat až s 50% amortizací při výměně dílů, kvůli stáří auta. To znamená, že když naúčtujou pojišťovně třeba 50 tisíc, tak pro půlku budu muset šáhnout do vlastního strožoku, což mě dost točí :!: :evil: Babo raď .....

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #895

• Káťa
je ty brdo, co to střelit na díly a koupit nového? Určo jsi to počítal, co vyjde levněji? Nebo to dát dokupy tak, aby to jezdilo a dodělat to postupně, taky mám auto samý šrám.

Potkal jsem kamion ... 16 roků 4 měsíců ago #899

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
je ty brdo, co to střelit na díly a koupit nového? Určo jsi to počítal, co vyjde levněji? Nebo to dát dokupy tak, aby to jezdilo a dodělat to postupně, taky mám auto samý šrám.
Vždyť mu to zaplatí pojišťovna....tak co by to dělal postupně :lol: . ve VW to dají dohromady tak, že to bude vypadat líp jak předtím.

Ale mohl bys sem dat eAilene fotky jak to s něm vypadá :roll:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.092 sekund