Ale stejně vám řeknu ... jezdíme v tanku
Vemte si to .... ten kamion jel minimálně 40 když to do mě napálil zezadu, popohodil mě na auto přede mnou a pak jsem teprve zůstal stát ..... vylezu ven, pomalu se bojím jít dozadu abych nehodil záda a pak
........ nemůžu uvěřit
Nejdřív vidím kamion .... půl nárazníku pryč, světlo na sračku ... něco z něj teklo a ještě pomalu odpadávalo pár plechů .... pak se otočím na brouka a vidím .... křuplej difuzor ale drží, prasklý levý zadní světlo ale funkční
a na plastovým nárazníku vedle SPZ jedna malá prasklinka
... nejhůř snad vypadaly ty černý šmouhy od jeho plastu, ale ty se daly rozleštit
No a upředu mi jen upadla SPZ
Ve finále na tom byl kamion o 1000% hůř
Když přijeli policajti, ptali se nás .. kam ujel ten, co do něj narazil ten kamion ... nechtěli nám věřit, že to bylo do brouka
No a konec konců na firmě tomu kamionakovi taky nechtěli věřit, že to poslal do broučka
Prostě kvalitní MEXICKÁ práce
Tak to zní dosti povzbudivě pro nás všechny!!! Sice není v našem zájmu, abychom crash testy prováděli na našich flatových přátelích, ale když už tedy nějaká nešťastná souhra náhod dopustí tomu, co se stalo teď Ealienovi, je skvělé, že se následně dočítáme, jaká máme bezpečná auta!!!