Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkala jsem švestičky....

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #932

• Káťa
Tak mě včera změřili v obci 64km/h.... takže jsem o 2 body lehčí :evil: Ještě že mám v práci super chlapi... se mi složili na pokutu :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #936

• eALIEN
Co to bylo za bukvy :?: Že zkasírovali broučka za tak lehkej přestupek :?: :!: Teda zřejmě čekali nějakej úplatek :D

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #941

• Káťa
eALIEN napsal:
Co to bylo za bukvy :?: Že zkasírovali broučka za tak lehkej přestupek :?: :!: Teda zřejmě čekali nějakej úplatek :D

No to asi čekali, ale bylo jich na mě trochu moc.... :-(

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #943

• Štěpoš
To jsou parchanti, berušky se přece nestaví :lol: A pokud jsou to Tvoje první dva body dolů, tak je to dobry, ještě Ti jich dost zvývá. A kdyby náhodou, můžu Ti nějaké půjčit, mám plný počet, protože stopařům v uniformě nezastavuju :lol:

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #948

• Káťa
Štěpoš napsal:
To jsou parchanti, berušky se přece nestaví :lol: A pokud jsou to Tvoje první dva body dolů, tak je to dobry, ještě Ti jich dost zvývá. A kdyby náhodou, můžu Ti nějaké půjčit, mám plný počet, protože stopařům v uniformě nezastavuju :lol:

Já bych mu taky nezastavila, mít po kapotou víc koníků a hlavně kdyby mi nevlít před auto :-(
Asi budu teď muset být rok hodná, aby mi je zase vrátili... což bude dóóóst obtížný :-( nikdy nedodržuju předpisy :-(

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #950

• Štěpoš
To ani neříkej nahlas, že nedodržuješ předpisy.. někdo si to tu přečte a půjdou po Tobě :) A rychlost v obci se opravdu nevyplácí. Jeden týpek od nás jel kolem 40, vběhlo mu tam z chodníku děcko a neubrzdil to ... naštěstí ho jen trošku ťukl, ale kdyby tam měl 60, tak nevím nevím .... Tak buď hodná nejen rok, ale radši dýl ;)

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #952

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Aby to pak nedopadlo jak tady na tom videu: http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/blo ... nicku.html :lol: :D ...jen že by byla natočená Káťa
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #953

• eALIEN
No každopádně za tu 50ku v obci se taky přimlouvám u nás všech .... přeci jen, i já mám děcka a občas bývám rád, když nám někdo přibrzdí na přechodu a tak. ;) Hrozím se toho, až budou vyrážet holky samy do školy, to budu mít nerva každej den :!:

Co se týče mě, taky jí dodržuju ....ehm ale spíš proto, že stav silnic v našem městečku mi rychlejší jízdu ani nedovoluje :roll:

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #956

• Káťa
eALIEN napsal:
No každopádně za tu 50ku v obci se taky přimlouvám u nás všech .... přeci jen, i já mám děcka a občas bývám rád, když nám někdo přibrzdí na přechodu a tak. ;) Hrozím se toho, až budou vyrážet holky samy do školy, to budu mít nerva každej den :!:

Co se týče mě, taky jí dodržuju ....ehm ale spíš proto, že stav silnic v našem městečku mi rychlejší jízdu ani nedovoluje :roll:
Jejej, ty už máš dětičky, to jsou mi věci teda :-)
Začínám si tu připadat jako pirát silnic :-(

Potkala jsem švestičky.... 16 roků 4 měsíců ago #957

• Káťa
Beczi napsal:
Aby to pak nedopadlo jak tady na tom videu: http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/blo ... nicku.html :lol: :D ...jen že by byla natočená Káťa

Tak Beczi .... teď přemýšlím, jestli bych se neměla urazit :| :?: Jako blondýna se opravdu necítím.... ale tak působit můžu jinak :cry:
Vygenerováno za 0.064 sekund