Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkala jsem švestičky....

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8736

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Oni to az tak resi? Jak vypada ten merak? A jak pozna, ze to oslnuje? Me taky oslnujou novy auta s original xenonama :-D
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8738

• Ingi
Nechapu proc po tom tak jdou... Podle me to neni nejakej prohresek...

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8740

• Johnny
No, jak se to vezme. Jedničková octavie s xenonama H4 umí oslnit pěkně. Výbojka díky vyšší svítivosti v tý parabole rozsvítí i tu část co slouží pro dálkový světla. A Fabia s H7 xenonem je chuťovka i když má oddělenou optiku pro dálkový a tlumený světla, oslňuje i normální žárovka.
Naše dodělávaný xenony nejsou takovej problém protože máme čočku a clonku (projektor). A přes kovovou clonku to fakt neoslní :-D . Origo xenony jsou v 90% projektorový. Jen Mercedes kdysi, Peugeot 607, Citroen C5 a Volva měli paraboly i pro xenon. A teď se xenony dávaj už jen do projektorových světel.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8741

• fordak
máím dojem že vyhláška říká jaká má být maximální svítivost světel, navíc vyhláška nařizuje automatické naklápění světlometu a navíc xenon musí mít podle vyhlášky ostřikovač světel. Vím že tam je nějaká klička s rokem výroby mám tušení od roku 2004,ale jelikož xenony nemám, tak jsem to zatím neřešil ;)

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8742

• Johnny
Do roku výroby 1996 nemusí mít xenonová světla ostřik a automatické naklápění. Co se svítivosti týče tak ta je samozřejmě daná, nicméně xenony s 35W ji nepřesáhnou.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8745

• Algiďáci
Stejně jak si to člověk veme selskym rozumem tak nač tam jsou vubec ostrikovače (stači dolepit jenom initaci) :lol: Naklon světel (u H1 taky nejsou) :o Největši problem je v tom,že na těch světlech je to vyraženo H1,H1 :| Oni po tom jdou protože většina řidiču se při bouračkach na to vymlouva,že byli osylněni. Jak zpusobiš nehodu a maš tam neorigo xenony a oni se vymluvi,že jsi je oslnil tak ti to ani pojištovy nechcou proplacet :cry: Tak nam to řikal ten polda. ALE MY JEZDIME S XENONAMA VESELE DALE :lol: :lol: :lol:

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 11 měsíců ago #8747

• Johnny
Já mám na světlech vyraženo i D2S ;-) . Fakt. No a co se týče ostřiku, ten bych občas uvítal v tomhle a podobném počasí. Někdy se to fakt nedá a jdu si umýt světla ručně.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 10 měsíců ago #8755

• Algiďáci
A co tam maš za světla? A ty ostrikovače berou moc vody :x Neni nad ručni umyti :lol:

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 10 měsíců ago #8757

• Johnny
Já mám jedno aftermarketový. No a co se týče ostřiku světel, tak musí být i větší nádržka.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9631

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
V úterý jsme na cestě domů potkali dva bernardýny, jak šli po prostředku silnice. Auta se jim vyhýbaly, ale žádné by nezastavilo do té doby, než by je srazilo. Tak jsme se s Leonou do toho pustili mi. Zavolali policajty, ti i když měli půl hodiny zpoždění dorazili a při pátrání komu psi patří našli majitele, kteří si pro ně přijeli. Přes hodinu jsme čekali na poli se psi, ale aspoň se jim nic nestalo.

PS: jako vodítko posloužilo tažné lano z auta ;)
Přílohy:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.102 sekund