Johnny napsal:
Hlavně že ne Paroubkov...
No a s tou značkou, tuhle jsem spěchal ráno na firmu a koukám, cedule Vápenný Podol nikde. Tak jsem v obci teda přeci jen přibrzdil, ale na jejím konci jsem to zašláp a vyrazil jsem solidní osmdesátkou - no, hned mě stavěli a prej že jestli vím co jsem proved. To sem řek že si nejsem ničeho vědom, tak že prej jsem jel rychle v obci. Jsem opáčil, že jaksi nikde nebyla cedule. Chvíli se se mnou chtěl hádat a pak sem mu řek, ať mi tu ceduli ukáže, že já jsem teda asi slepej. No, cedule tam samozřejmě nebyla, takže měl smůlu. Tak mi aspoň zkontroloval komplet povinnou výbavu auta. Ale žádnou chybku nenašel
Taky dobrý
To nám se minule něco povedlo... Na světelný křižovatce jsme měli blinkr do leva a byl přikázaný směr do prava... jenže tu ceduli jsme neviděli
a za náma stála švestička a přítel: a jéjé chlupatý a vylejzá co jsem provedl?! ale padla zelená tak na to dupnul a vyrazil... chlupatej skočil šipku do auta pustil majáky a vyrazil za náma... tak jsme zastavili a chlupatej nasadil čepici a přišel knám. Pane řidiči víte co jste provedl?! NE. Na té křižovatce byl přikázaný směr do prava, tak jsem vás šel upozornit... že do leva nesmíte a vy jste mi ujel!!! Já se málem počůrala smíchy
No tak nás zkontroloval, ale nic nenašel, popřál šťastnou cestu a jeďte!