Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkala jsem švestičky....

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9632

• Mooby
Asi byla včera nějaká akce, my jsme taky potkaly švestky... schovaný za železničním přejezdem měřili 30km/h... nás nechytli i když čučeli, ale nejsem sebevrah abych si rozmlátila spodek o vymletý koleje...

Jééé jak se někomu můžou ztratit tak velký psiska?! To nechápu...
Ještě, že se jim nic nestalo chudákům :( jste záchranáři :) tleskám 8-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9633

• pavel
No po ceste domov na Slovensko merali rychlost švestičky na dialnici
pri hustopečích.Naštastie brouci šly iba 135km/h.Kolko asi išla Octavka combi a jeden Opel to neviem no nás predbehli asi 1min pred miestom švestičiek.Na križovatke za Allvetom merali 60ku a tiež mali odstavených dvoch previnilcov.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9648

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Vcera v noci me poprve brala celni sprava :lol: . Premyslel jsem do ted, na co ti kluci jsou. Cekali na nas pred McDonaldem, nez se najime. Mysleli si podle SPZ, ze jsme polaci. Tak jsem jim vysvetlil, ze auto mam nove a ceka na prepis a dali pokoj.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9649

• Mooby
Beczi napsal:
Vcera v noci me poprve brala celni sprava :lol: . Premyslel jsem do ted, na co ti kluci jsou. Cekali na nas pred McDonaldem, nez se najime. Mysleli si podle SPZ, ze jsme polaci. Tak jsem jim vysvetlil, ze auto mam nove a ceka na prepis a dali pokoj.

Celní správa kontroluje dálniční známky a připoutání na dálnicích a rychlostních silnicích... Vždycky jsou u nás pěkně schovaný u vjezdu nebo výjezdu na dálnici/rychlostní silnici a berou to i po třech :lol: nejdřív jsem si myslela, že jsou jen na kamiony... a oni berou i osobáky.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9651

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
U me mel problem s tim, ze nemam tu dalnicni znamku a stojim na parkovisti. Tak jsem mu vysvetlil, ze z dalnice jsem neprijel, ale vjel sem tam z vedlejsi sinlice. Sice me tvrdil, ze to parkoviste patri k dalnici, ale zadna cedule, nebo zakaz tam neni, takze mel smulu.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9652

• Mooby
Beczi napsal:
U me mel problem s tim, ze nemam tu dalnicni znamku a stojim na parkovisti. Tak jsem mu vysvetlil, ze z dalnice jsem neprijel, ale vjel sem tam z vedlejsi sinlice. Sice me tvrdil, ze to parkoviste patri k dalnici, ale zadna cedule, nebo zakaz tam neni, takze mel smulu.

To jsou mizerové :lol: ještě se s tebou budou hádat kudy jsi to vlastně přijel... Jóó to známe, taky po nás chtěli tisícovku, že dálniční známka nepatří na Berušku, že je přelepená u jinýho auta, ale když jsem mu pak málem narvala hlavu do auta, že zespod je propiskou napsaná SPZ tak pak čučel jak puk. Jsou to mizerové... :evil:

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9653

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Existují i propisky, ktere se daji smazat a prepsat :) . Od toho by jim mel ale stacit jako dukaz ustrizek, ktery davaji ke znamce. Ten jsem si vzdycky schovaval do dokladu. Mluvilo se o tom, ze zavedou chip a bude se to moci pouzit i v nekolika automobilech, treba kdyz rodina vlastni dva. Ale zatim asi nic.

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9655

• Mooby
Beczi napsal:
Existují i propisky, ktere se daji smazat a prepsat :) . Od toho by jim mel ale stacit jako dukaz ustrizek, ktery davaji ke znamce. Ten jsem si vzdycky schovaval do dokladu. Mluvilo se o tom, ze zavedou chip a bude se to moci pouzit i v nekolika automobilech, treba kdyz rodina vlastni dva. Ale zatim asi nic.

Ústřižek mám u dokladů, ale prostě to jen zkoušel byl to takovej ten typ co má 40kg i s postelí a hraje si na děsnýho tvdýho policajta co si neumí zavázat ani tkaničky u bot :lol:

Jo o čipu jsem slyšela, ale zase se jen dohadují zda to zavést nebo ne, protože se ozývají advokáti, že by se mohly zneužívat soukromá data majitelů... je to pořád dokola... je tu kocourkov :roll:

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9663

• Johnny
Hlavně že ne Paroubkov...

No a s tou značkou, tuhle jsem spěchal ráno na firmu a koukám, cedule Vápenný Podol nikde. Tak jsem v obci teda přeci jen přibrzdil, ale na jejím konci jsem to zašláp a vyrazil jsem solidní osmdesátkou - no, hned mě stavěli a prej že jestli vím co jsem proved. To sem řek že si nejsem ničeho vědom, tak že prej jsem jel rychle v obci. Jsem opáčil, že jaksi nikde nebyla cedule. Chvíli se se mnou chtěl hádat a pak sem mu řek, ať mi tu ceduli ukáže, že já jsem teda asi slepej. No, cedule tam samozřejmě nebyla, takže měl smůlu. Tak mi aspoň zkontroloval komplet povinnou výbavu auta. Ale žádnou chybku nenašel 8-)

Potkala jsem švestičky.... 14 roků 7 měsíců ago #9665

• Mooby
Johnny napsal:
Hlavně že ne Paroubkov...

No a s tou značkou, tuhle jsem spěchal ráno na firmu a koukám, cedule Vápenný Podol nikde. Tak jsem v obci teda přeci jen přibrzdil, ale na jejím konci jsem to zašláp a vyrazil jsem solidní osmdesátkou - no, hned mě stavěli a prej že jestli vím co jsem proved. To sem řek že si nejsem ničeho vědom, tak že prej jsem jel rychle v obci. Jsem opáčil, že jaksi nikde nebyla cedule. Chvíli se se mnou chtěl hádat a pak sem mu řek, ať mi tu ceduli ukáže, že já jsem teda asi slepej. No, cedule tam samozřejmě nebyla, takže měl smůlu. Tak mi aspoň zkontroloval komplet povinnou výbavu auta. Ale žádnou chybku nenašel 8-)

Taky dobrý :lol:
To nám se minule něco povedlo... Na světelný křižovatce jsme měli blinkr do leva a byl přikázaný směr do prava... jenže tu ceduli jsme neviděli :D a za náma stála švestička a přítel: a jéjé chlupatý a vylejzá co jsem provedl?! ale padla zelená tak na to dupnul a vyrazil... chlupatej skočil šipku do auta pustil majáky a vyrazil za náma... tak jsme zastavili a chlupatej nasadil čepici a přišel knám. Pane řidiči víte co jste provedl?! NE. Na té křižovatce byl přikázaný směr do prava, tak jsem vás šel upozornit... že do leva nesmíte a vy jste mi ujel!!! Já se málem počůrala smíchy :lol:
No tak nás zkontroloval, ale nic nenašel, popřál šťastnou cestu a jeďte! :lol:
Vygenerováno za 0.106 sekund