Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Koupě Beetla

Koupě Beetla 14 roků 9 měsíců ago #10008

• Pavlinka
Zdravím můžete se prosím podívat na tohohle beetla,manželce se moc líbí,ale nejdřív nějakou radu ohledně tohodle,děkuju moc za každou připomínku http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... le/8191531
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Koupě Beetla 14 roků 9 měsíců ago #10011

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj. Vypada dobre. Pokud jste se rozhodli pro stribrnou a motor 2.0 benzin, tak v nem nemusi byt zadny problem. Uvedene najete kilometry budou nejspis souhlasit, podle opotrebeni volantu. Ale vic se z fotek poznat neda. Bydlim kdyztak 60km od Hodonina, tak kdyby jste potrebovali poradit, muzete se ozvat a podival bych se na nej osobne. Myslim ze cena by sla srazit dolu, je dost vysoká. Muj tel. je 732986617
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Koupě Beetla 14 roků 9 měsíců ago #10013

• Pavlinka
Ok,zítra se na něj jedeme podívat když tak se pak ozvu.Díky

Koupě Beetla 14 roků 9 měsíců ago #10014

• dodo555
pozri si hlavne strechu, konkretne spoj so zadným blatnikom, ci tam pod listou nezacina hrdzaviet, uz som videl viacej takych, najlepsie by bolo zmerat hrubku laku

2,0i spolahlivy motor, trochu vacsia spotreba v meste

tiez si myslim, ze cena by mohla byt nizsia

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10021

• Pavlinka
Tak jsme se na něj dneska byly podívat,je to po kuřákovi což je špatně,dále přední a zadní kotouče + desky jsou K.O.,otukaný lak a co se mi nelíbí tak v zadním pravim světle je vlhkost nevím no,říkal že je to dovezené z Itálie,jsou tam pěkný 17 kola,vypadá to že ještě počkáme asi.

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10022

• Ingi
Uz jenom, ze je to po kurakovi by pro me byl silnej argument podivat se po jinym ;) Je to hnus pak v tom aute.... Jak pojizdnej popelnik :) nemluve o zpravidla popaleny palubce kolem popelniku... Jsem sice kurak ale v aute bych si nezapalil. Jedno auto uz jsem po kurakovi mel a nikdy ten smrad uz z toho nedostanes :D

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10023

• Pavlinka
JJ něco na tom bude,díky

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10025

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Do kolika penez to auto chcete koupit? Da se to resit i jinak, nez jen z CR. Tady je malo Brouku v dobrym stavu. Nebo to chce dlouho hledat. Prodavaji se tu totiz same stare 2.0l prevazne, pricemz za slusny penize se da koupit i 1.8T nebo TDI.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10031

• Pavlinka
Nějak na to nespícháme,tak že pomaličku hledáme,1,8T máme v Passatu,suprový motor ale pro manželku stačí 2,0l,co se týká výkonu.Švagr už nám nabízel že zajedeme pro Beetla do Němec ale nee chtěly by jsme auto z česka no ale uvidíme když nic schopnýho neseženeme tak budem hledat jinde

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10032

• ZuB103
EDIT: poslední příspěvek se necituje!!!

Hojas chystám se prodávat beetla 2.0 je tady na forum v můj brouk ZuB103 možeš se podívat je to 1999 a má najeto 88000km kilometrů, kilometry jsou testovaný společností cebia takže sedí aj stav tomu odpovídá je o něho pečovaný a je v kůži. Prostě klubovej brouk cenu bych si představoval tak 139000,- záleží na dohodě kola by k tomu byly ty 19ky co tam jsou a zimní originál plecháče nejeté.
Můj email je ZuB103@seznam.cz na prodej nijak nespěchám
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.072 sekund