Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Koupě Beetla

Koupě Beetla 14 roků 9 měsíců ago #10040

• Pavlinka
Díky máš ho nádhernýho ale je to moc tuningáč,to se manželce nelíbí,chce prostě jen obyč auto a nejlíp stříbrný nebo zelený no škoda.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Koupě Beetla 14 roků 8 měsíců ago #10042

• ZuB103
Pavlinka napsal:
Díky máš ho nádhernýho ale je to moc tuningáč,to se manželce nelíbí,chce prostě jen obyč auto a nejlíp stříbrný nebo zelený no škoda.
myslel jsem si že to nebude to pravý ale musel jsem to zkusit zatím

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10535

• fiffii
Ahoj ;) , ráda bych si taky pořídila broučka, ale nevím podle čeho vybírat a na co si dát pozor, vím jen, že chci červeného a asi motor 1.9 TDI, ale přemýšlela jsem i o 1.8T, můžete mi napsat jak je to u nich se spotřebou? A jsou nějak poruchové nebo mají nějaké nevýhody? Jezdila jsem v Leonu 1.9 TDI Top sport, tak bych chtěla by to jelo tak nějak stejně. Možná to bude znít hloupě, ale ten rozvodový řemen to je to stejné jako rozvody :idea: ? Za káždý názor moc děkuju ;)

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10536

• LuFi
Prvně bych zvážil, jak často ho budeš využívat, pokud na každodenní ježdění volil bych 1,9tdi, pokud na příležitostní ježdění ,tak 1,8t nebo 2,0. S tím seatem máš laťku nasazenou vysoko, co se do výkonu týče, takže 1,8t nebo 1,8 turbo S. A pokud nemáš hluboko do kapsy tak bych volil 1,8t. Jinak tyto motory jsou spolehlivé, ale můžes mít ,,štěstí" a boulíka budeš mít víc v servisu než doma. A volil bych spíš koupi ze zahraničí, protoýe se u nás prodávají ve špatném stavu a za dost peněz.

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10543

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Přidávám se k názoru LuFiho. Jinak když jsem měl 1.9TDI tak spotřeba byla kolem 5-5,5l/100km . Teď mám 1.8T Turbo S a spotřeba je kolem 8-10l/100. Ta vyšší spotřeba není až natolik znát, dokud na to nešlápneš. Proto jezdím často s tempomatem, aspoň mě to tak neláká :-D . Ale jak 1.8T, tak 1.9TDI patří ke spolehlivým motorům od VW. Záleží kolik taky do něj chceš dát peněz, jestli kolem 100tis, nebo i přes 150tis. To už se pak dá vybrat luxusní kousek.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10545

• Johnny
Přesně tak, já budu mít v prosinci broučka dva roky, sice stál 170 000, ale měl jen 111 250 km najeto a na auto se nemuselo přes 50 000 km sáhnout, jen se dělala běžná údržba a vyměnilo se uložení nápravy. Ale to jsou pořád sranda věci. Teď nás ve 165 000 čeká spojka a setrvačník, což je záležitost 15 - 20 000 Kč, nicméně to je taky svým způsobem běžná věc.

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10547

• LuFi
spojku a setrvák jsem měnil minulý měsíc, 12,000 ;)

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10550

• Johnny
No, a co jsi tam dával za sadu? Dvouhmotu? Já tam dávám LUKa a je to včetně práce v servisu, kvůli záruce... a budu to mít max. za 15 000, spíš míň.

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10553

• fiffii
Kluci moc děkuju :) ... Mám pocit, že ten Leon měl 150 koní, teď mám Ká 1,3 a vůbec to nejede :( , nedá se s tím předjet skoro nic, tak bych chtěla, aby ten brouk jel, nemusí to být závoďák, jen aby zvládnu předjet i do kopce, ale taky aby byla dobrá spotřeba, tím Ká jezdím za 8l/100km, nj holt starý auto. Počítám že bych do něj investovala tak kolem 150 tis. a určitě z Německa, tady se jich taky bojím. Asi si vyberu 1,9 TDI tak snad to nebude lenoch, přinejhorším by se to dalo načipovat, že :) , neničí se tím motor nebo není víc poruchové? Zatím to jen mapuju a na jaře se vydám na lov, tak chci vědět co nejvíc :) ... A ty rozvody jsou rozvodový řemen? Na kolik se tak pohybuje výměna? Moc díky ;)

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10554

• LuFi
Johnny tak to nevim co je tam, ale tech 12 je za spojku i s prací plus ještě nějaké drobnosti, se zeptam ,,mého mechanika" co mi tam dával
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.107 sekund