Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Koupě Beetla

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10555

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak pokud nepotřebuješ vyloženě závoďák, tak ti z mých vlastních zkušeností 1,9 TDI určitě bude stačit. S tím předjedeš cokoliv, kromě těch sporťáků :) . Ale občas jim i tak dáš zabrat. Za 150tis koupíš určitě pěkny auto. I když já bych v Německu nenakupoval, už tam nejsou ceny jak bývaly. To radši v Polsku... ale to je jen můj názor, protože sem tam auto koupil. A ty rozvody znamenají výměna rozvodovyho řemene motoru, kladky, práce atd. Materiál se dá koupit i za 3500,-, ale počítal bych spíš z 6tis i za práci u TDI. U 1.8T nevím, ještě sem je nedělal.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10556

• LuFi
to fiffi: 1,9 s tim boukem cvičí docela slušně, oproti KAčku, to bude letadlo a jak jsi psala, tak chipem se dostaneš na výkon kolem 120PS. Co se oprav týče, tak záleží jestli si to dáš do servisu nebo ke známému, takže rozvody můžeš měnit měnit za 5,000 nebo taky za 10,000...

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10558

• fiffii
Tak to je pohoda, já se bála aby po mě nechtěli za ty rozvody třeba 20 tis. když jsem všude četla, po výměně rozvodů, tak jsem si myslela, že je to nějaká větší částka... No hele koukala jsem na jeden německej bazar a myslím, že jsem ty www našla i tady a tam ty auta byly nějak moc levnější a i o dost než na mobile.de, ale já zase neumím německy, a český překlad tam nebyl. Myslíte, že by jste se na ně mohli kouknout, kdyby byl čas, nějak to nespěchá, ale jde mi o to, jestli se na ně mám vůbec chodit koukat :) ... A slevila jsem i z barvy, brala bych i černýho nebo modrýho ;) ... http://www.autoscout24.de/Home.aspx A když jste psali o tom Polsku, nějaký stránky by nebyly :) ? Díky :)

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10560

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10562

• Moni
Já za sebe určitě doporučuju koupi z Německa. Auto koupíš za stejné peníze jako u nás, ale zpravidla v nesrovnatelně lepším stavu... Samozřejmě ale i zde záleží na kuse.

Na Autoscount24 mohou být i nedůvěryhodné inzeráty, jelikož je to neplacený inzertní server, zatímco Mobile je placené, takže inzerát bude určitě myšlen vážně... ;)

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10564

• fiffii
Díky, jen mě od koupě z Polska zrazují, protože tam byly záplavy, tak aby to nebyla potápka, dalo by se to nějak poznat, kdyby to někdo dal dokupy a snažil se to prodat jako nepoškozené?

MOni: Děkuju za názor. Po pravdě mě se to tam taky moc nezdálo, některé nabídky, protože jsem tam našla víc inzerátů, třeba rok výroby 2005 za 150 tis., ale pak zase na druhou stranu tam bylo dost stejného jako na mobile.

A ty tím broučkem jezdíš denodenně? A kolik ti to žere? Je moc hezký :)

Koupě Beetla 14 roků 6 měsíců ago #10567

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Když bys ho vzala od soukromého majitele z oblasti, kde záplavy nebyly, tak s ním nebude problém. Od překupníka bych jej nebral, protože to může být bourané a opravené. Určitě sleduj hlavně soukromé inzeráty, protože se pak dá i smlouvat o cenu, která je pak i o desítky tisíc levnější jak u nás.

Koupě Beetla 14 roků 5 měsíců ago #10734

• tomxxx
Zdravím, dnes jsem manželce přivez brouka z němec, po prvním majiteli, serviska vedená do 7/2010 najeto sice 240tis. ale motor přede jako novej (1,9tdi) už je to moje druhé auto z německa a jinde bych asi nekupoval určitě ne u nás. nevěřím ani jednomu vw kterej je v čechách v bazaru že má najeto tolik kolik má na tachu. 99rv za 110tis letní 16 origo alu plus zimní obutý plech. koukal jsem i po čechách a hodně prodávaj z německa co mají najeto 120-150tis. prostě tomu nevěřím. Mám ten názor že aoto v německu seženu za stejné nebo menší peníze a mám jistotu že auto je servisované má najeto tolik kolik má na tachu. což v čechách prostě neexistuje. Je janý že ne od arabů či překupníků, jen od přímého majitele nebo autorizovaného prodejce.

Koupě Beetla 14 roků 4 měsíců ago #10735

• Moni
fiffii napsal:
Díky, jen mě od koupě z Polska zrazují, protože tam byly záplavy, tak aby to nebyla potápka, dalo by se to nějak poznat, kdyby to někdo dal dokupy a snažil se to prodat jako nepoškozené?

MOni: Děkuju za názor. Po pravdě mě se to tam taky moc nezdálo, některé nabídky, protože jsem tam našla víc inzerátů, třeba rok výroby 2005 za 150 tis., ale pak zase na druhou stranu tam bylo dost stejného jako na mobile.

A ty tím broučkem jezdíš denodenně? A kolik ti to žere? Je moc hezký :)

Promiň, že odepisuji až po takový době, ale prostě nestíhám... :? Děkuji za pochvalu. :) S NB jezdím denně, a to jak po Praze, tak mimo město a prům. spotřeba je tak 9 l. Na to pěkný svezení je to v pohodě, já ho totiž často moc nešetřím (však víš, jak to myslím)... ;)

A jinak zcela souhlasím s názorem od Toma. I já měla perfektně vedenou servisku a věřím, že auto odpovídalo uváděnému stavu, a to hlavně i v popsaném inzerátu.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.080 sekund