Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: BOBO a jeho Bobík.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4513

• BOBO
Ingi napsal:
Hele zatim to vypada tak na osmou nejspis na nejaky benzince na vyjezdu z Prahy. Ale to se jeste upresni ;) Ja bych jel klidne i driv, ale holkam se nejak nechce vstavat :P :lol: :lol:
Taky bych klidně vyrazil dřív aspoń se pak může jet piánko :?:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4518

• Amber
No to budeme muset stejně dřív..do Brna daleko, vlastně ještě za Brno... :lol:

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4520

• Ingi
Copak ta dalnice... to odsejpa a bude svatek takze volno :D ale jak se znam, tak bych si tam chtel dat pul hodky fora na bloudeni :D a hlavne taky aby nam neco neuteklo, ze jo? :lol:

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4521

• Amber
No právě...stát se může cokoliv :D my stejně budeme vyjíždět, myslím si, tak mezi půl sedmou a sedmou...To pak podle toho jak se všici dohodneme

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4522

• Štěpoš
Jakýpak bloudění Ingi? Tam se zabloudit nedá. Z dálnice sjedeš přímo v Rousínově a je to ;)

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4532

• vosic
BOBO napsal:
vosic napsal:
BOBO napsal:
Já to ani nepočítám ted mě čekaj rozvody těm se nevyhnu pak řídící jednotka k centrálu a to je jenom to co musim.Sem zvědavej jak dopadnu s tim rádiem co sem ho snažil vytahnout za každou cenu až se odporoučelo?

Co máš s řídící jednotkou k centrálu??Jestli máš problém se zamykáním tak jetli to nebudou jen spínače v zámku,co tu řeší většina lidía to rádio vůbec nešlape??Jestli si zabral za ty kraje a pak to nešlo,tak by tam mohl bejt jen přerušenej spoj,pájka to za 5 minut zpraví.
No hele vobčas když otvírám od řidiče tak otevřu jen ty jedny dveře zbytek zůstane zamčenej a za jízdy se to odemyká a zamyká dálka nefunguje vůbec to mám špatnej vysílač.Jinak to rádio nereaguje vůbec taky doufám že je to jen kontakt?uvidim klíče jsou na cestě.
Bejt tebou,tak nedřiv proměřim kabely a zkusim spínače než budeš něco kupovat a solit hodně prachů.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4533

• Ingi
Štěpoš napsal:
Jakýpak bloudění Ingi? Tam se zabloudit nedá. Z dálnice sjedeš přímo v Rousínově a je to ;)

Jeste nikdy se ti nepovedlo sjet z dalnice spatnym exitem? :lol: To je docela hned :lol:
Hele, a meli by jsme to co tu resime nejak presunout do spravnejch temat at to tu Bobikovi moc nezadelavame nasema konverzacema ;)

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4537

• Amber
Jsem si taky říkala... Hele Bobo, a co máš za pejska? Já jsem taky přemýšlela, jestli si jí mám vzít sebou, jenže ona je taková divoká, takže zůstane doma. :lol:

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4545

• BOBO
Amber napsal:
Jsem si taky říkala... Hele Bobo, a co máš za pejska? Já jsem taky přemýšlela, jestli si jí mám vzít sebou, jenže ona je taková divoká, takže zůstane doma. :lol:
Mám fenku voříška menší je to miláček.
Přílohy:

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4547

• BOBO
Tak sem založil téma na Akce,srazy a výlety - Pražáci do Habrovan - tam to spunktujem ;)
Vygenerováno za 0.069 sekund