Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: BOBO a jeho Bobík.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 2 týdnů ago #4347

• BOBO
Tak tady je muj Bobík.
2. L - je faj a moc pěkně jede. r.v-1999 .Modrá nafialovělá metla?Těch potahů si nevšímejte mám psa a byli první po ruce.
Jinak tohle auto je mazel a já ho jednoduše miluju.
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 2 týdnů ago #4349

• vosic
Pěknej broučínek.Ty plasty kolem mlhovek už tam byli,nebo to sis tunil sám??

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4425

• BOBO
vosic napsal:
Pěknej broučínek.Ty plasty kolem mlhovek už tam byli,nebo to sis tunil sám??
Plasty už tam byli takhle sem ho koupil,pár věcí chci pořešit ale všechno záleží na škarkách.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4429

• Ingi
Takhle to mame asi vsichni. Kazdej tady chce na svym milackovi jeste neco poresit a kdyz to je tak jeste neco a jeste neco... ja sam uz si to davam na seznam :lol: :lol:

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4431

• BOBO
Já to ani nepočítám ted mě čekaj rozvody těm se nevyhnu pak řídící jednotka k centrálu a to je jenom to co musim.Sem zvědavej jak dopadnu s tim rádiem co sem ho snažil vytahnout za každou cenu až se odporoučelo?

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4442

• Ingi
Rozvody jsou dulezity... taky jsem je delal kdyz jsem ho koupil ;) Jinak jsme se dneska na mini srazku bavili, ze jsi z Prahy zapad. To bys mohl na sraz do Habrovan razit s nama "Prazakama" ;)

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4472

• vosic
BOBO napsal:
Já to ani nepočítám ted mě čekaj rozvody těm se nevyhnu pak řídící jednotka k centrálu a to je jenom to co musim.Sem zvědavej jak dopadnu s tim rádiem co sem ho snažil vytahnout za každou cenu až se odporoučelo?

Co máš s řídící jednotkou k centrálu??Jestli máš problém se zamykáním tak jetli to nebudou jen spínače v zámku,co tu řeší většina lidía to rádio vůbec nešlape??Jestli si zabral za ty kraje a pak to nešlo,tak by tam mohl bejt jen přerušenej spoj,pájka to za 5 minut zpraví.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4506

• BOBO
Ingi napsal:
Rozvody jsou dulezity... taky jsem je delal kdyz jsem ho koupil ;) Jinak jsme se dneska na mini srazku bavili, ze jsi z Prahy zapad. To bys mohl na sraz do Habrovan razit s nama "Prazakama" ;)
To neni špatnej nápad stačí se dohodnout v kolik a kde?

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4507

• BOBO
vosic napsal:
BOBO napsal:

Co máš s řídící jednotkou k centrálu??Jestli máš problém se zamykáním tak jetli to nebudou jen spínače v zámku,co tu řeší většina lidía to rádio vůbec nešlape??Jestli si zabral za ty kraje a pak to nešlo,tak by tam mohl bejt jen přerušenej spoj,pájka to za 5 minut zpraví.
No hele vobčas když otvírám od řidiče tak otevřu jen ty jedny dveře zbytek zůstane zamčenej a za jízdy se to odemyká a zamyká dálka nefunguje vůbec to mám špatnej vysílač.Jinak to rádio nereaguje vůbec taky doufám že je to jen kontakt?uvidim klíče jsou na cestě.

BOBO a jeho Bobík. 16 roků 1 týden ago #4508

• Ingi
Hele zatim to vypada tak na osmou nejspis na nejaky benzince na vyjezdu z Prahy. Ale to se jeste upresni ;) Ja bych jel klidne i driv, ale holkam se nejak nechce vstavat :P :lol: :lol:
Vygenerováno za 0.066 sekund