Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Janelle81 a její mazel ;o)

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6585

• janelle81
Ahojky tak i já jdu představit svojí novou hračku ;)

od 17.června je naším novým členem rodiny new beetláček a proto bych se chtěla stát členem vaší broučí rodinky ;o)

Takže náš beetláček je rok výroky 1999,je 1,9TDI , 66kw , barvička je zelenožlutá světlá a je to prostě náš mazel. Na tuning se moc nechystáme ke štěstí mi zatím postačí sehnat originál vázičku a kytičku, která bohužel chybí. Krom rádia je v broučánkovi vše origoš ;o) Jsme ze středních čech a dnes jsem měla štěstí na své 25km dlouhé cestě z práce rovnou dva new beetláčky;o)

Sny se mají plnit a tak jsem se v sobotu 13.června rozhodla si jeden splnit.Zalovila jsem na netu a měla štěstí, byla to láska na první pohled. Tohodle mazla jsem musela mít. Manžel v pondělí zavolal do bazaru a domluvil se s majitelem, že ve středu se přijede podívat. Byli to hodně dlouhé dny. Ale dočkala jsem se broučánek byl opravdu v takovém stavu jak majitel uváděl a tak po několika projížďkách a prohlídkách včetně diagnostiky v něm kluci (manžel a dva kamarádi) hnedka odjeli. Plná očekávání a nervozity jsem doma chodila od okna k oknu jak lev v kleci (musela jsem doma hlídat děti)....... No prostě ráno se skoro taháme s manželem o klíčky oba dojíždíme za prací cca 25km(jedna cesta) já dojíždím teprve od ledna a tak jsem nejprve pořídili felicii 1,3 MPI což jsem strašlivě skřípala zubama,ale prej se potřebuji rozjezdit (je pravda že do té doby jsem jezdila jen malé pojížďky kolem "komína") :o ((
Manžel jezdil naším rodinným autem (tuctovkou ;o)octavii též 1,9 TDI a prej až se zapracuji a našetřím si něco tak pořídíme třeba fabii.... no to ne to jsem si nechtěla nechat líbit..... žiju přece jednou a nekoupím si fabii když moje srdíčko touží po něčem jiném,abych smutně koukala na broučany a řikala si to bych jednou chtěla.... Dřív děti chtěli jezdit spíš s "tatínkovým autem" teďka chtějí děti (dcerka 5,a)syn 7let) jezdit jenom maminky broučkem ...i tatínek chce jezdit maminky broučkem :o )) V životě by mě nenapadlo, že i takto malé děti dokážou odcenit věc jako je auto - jenže tohle prostě není obyčejné auto, protože téměř na každé tváři kterou potkám dokáže vykouzlit alespoň malý úsměv - tohle autíčko prostě miluji, má duši.

Takže tak no, ve zkratce jsem popsala příchod new beetla do naší rodinky a doufám, že se mužu stát i členem "Vaší rodinky". Nejsme vášnivý "tuneři" ,ale brouka prostě milujem ;o))

V příloze pár foteček miláčka :o ))
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6586

• janelle81
pokračování..
Přílohy:
Poslední úprava: 15 roků 9 měsíců ago od .

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6588

• janelle81
...tak už poslední :oops:
Přílohy:

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6591

• Moni
Krásný brouček... a do naší rodinky tě zcela určitě přijímáme, to je jasný. ;) Až bude nějaký pražský srázek, určitě přijeďte. Do Liberce nepojedete...? :)

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6598

• Johnny
Tak motor schvaluju, taky ho máme. Barva je taky hezká. Přijeďte do Liberce!

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6607

• Kitty
Mooc krásny brouček ;) se ani nedivim, ze se detem tak libi!!

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6608

• janelle81
Ahojky,

díky moc, jste milý.
Na tom Liberci se už pracuje, jsme tou dobou na dovče,ale asi ji díky tomu utneme o jeden den dříve. Nechcem si to nechat ujít ;)

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6611

• Ingi
janelle81 napsal:
Ahojky,

díky moc, jste milý.
Na tom Liberci se už pracuje, jsme tou dobou na dovče,ale asi ji díky tomu utneme o jeden den dříve. Nechcem si to nechat ujít ;)

Mnooo a pak jeste pocitejte s tim zarim :D ;) A vubec, jestli jsem to pochopil dobre tak jsi od Prahy? To se muzes videt semnou a s Moni a s Amber a nevim kdo treba jeste dorazi :D

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 9 měsíců ago #6674

• janelle81
Ahojky,

no to je jasný moc rádi se s Váma uvidíme a s podzimem už počítáme. :P

Janelle81 a její mazel ;o) 15 roků 6 měsíců ago #7734

• janelle81
Ahojky :)

tak se jdeme pochlubit, berunka má nové bačkorky :D , máme z nich moooc velkou radost :D Jak nám sluší ? 8-)
Přílohy:
Vygenerováno za 0.074 sekund