Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Janelle81 a její mazel ;o)

Janelle81 a její mazel ;o) 14 roků 10 měsíců ago #9775

• Johnny
Myslel jsem si to, ale jak jsem viděl 1C0, tak sem ti to musel napsat, kdyby náhodou. Amerika má minimum odlišností, ale některé můžou být problém - jiná je např. elektrika. Hlavně že to pasuje. No a ta cena je vpravdě luxusní...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Janelle81 a její mazel ;o) 14 roků 9 měsíců ago #9987

• janelle81
Tak můžu s potěšením oznámit, že máme brouka zase v pořádku.
Trvalo to sice měsíc, ale v době dovolených..........,a nakonec se toho dělalo, trochu víc (když už to bylo rozebraný).
Už při rozebírání jsem zjislil, že nám ,,kvetou " prahy v místě kde se potkávají s blatníky, což byl prvotní dojem. Při sundaní podběhů jsem ale zjistil, že se tam nachází prostor, v kterém by se nechali sázet brambory. Kde se drží voda, tam se v zimě drží i sůl a problém je na světě. Takže kdo se ještě nekoukal pod podběhy, tak mu návštěvu z preventivních důvodů doporučuju.
Takže na lak šli prahy. Když tedy šli prahy musí dolu i blatníky. Když musí dolu blatníky tak musí i nárazníky. A když přední nárazník, tak proč nedoplnit mlhovky. Haupna je taky otukaná od kamínků a znak se trochu loupe.
Takže je rozhodnuto, když už tak už. Do lakovny putuje auto na lak obou prahů, čtyři blatníky, levé zrcátko,oba nárazníky,haupna a novej rámeček pro mlhoky. Následuje návštěva ISR a objednání znaku na předek, aretace P.předního svetlometu a krytky taž. oka. Konektory na připojení mlhovek mam od kamaráda z nové felicie.
Klempíři trvala práce cca týden, a to delal soubězne ješte jedno auto. Auto bylo na stolici, ale na aute není poznat kam dostalo ránu, cena 3 000 kč
Následuje lakýrník. Ten má dost práce takže týden čekáme a pak je týden se svátky. V pátek zvoní telefon že v sobotu si můžu vše vyzvednout...hurá.

Janelle81 a její mazel ;o) 14 roků 9 měsíců ago #9988

• janelle81
V praci si beru prázdneho Transportéra a sobotu v osm stepuju před lakovnou. Nacházím pouze jednu mini chybku,a to ale na mís te které není vidět protože ho přerkrývá SPZ. Platím 17 000 kč a radostně nakládám díly do auta a odvážím ke kamarádovi do dílny. Druhá cesta je s odstrojeným autem a samozřejmě s doprovodem.
Samotné skládání mi zabralo devět hodin. Skončil jsem v deset večer s tím, že mi svítili i mlhoky. Nad druhý den zůstalo jen nastrojení vnitřku kufru a natření brzdových třmenů na bílo. A jako třešnička nalepení znaku.
V dikusi o mlhovkách psal Štepoš že nandavat nárazník s blatníky je lepší ve dvou, já bych jen doplnil že se to musí delat pouze ve dvou.
Takže konečný učet. Díly výztuha 1 500,-,svetla zadní 500,- ,nárazník 2 300,-vše po vrakáčích nebo na S-bazaru, rámečky a mlhovky( www.x1-autodily.eu) 5 200,- i s PPL, klempíř 3 000,- , lakýra 17 000,-(samozřejmě bez papíru) a ISR aretace svetlometu 670,- znak 470,- a ta d.bylní krytka taž. oka 500,- tj 31 000,- anáký drobný.
Pojištovna poslala 26 000,-. Samozřejmě kdybych mel kupovat nové díly tak si tak vyskakovat nebudem, ale brouček si to zaslouží a Jana za to čekání taky :-) .

Janelle81 a její mazel ;o) 14 roků 9 měsíců ago #9989

• janelle81
Hotovo
Přílohy:

Janelle81 a její mazel ;o) 14 roků 9 měsíců ago #9990

• janelle81
Hotovo
Přílohy:

Janelle81 a její mazel ;o) 14 roků 1 měsíc ago #11528

• Johnny
Ahoj, přeju vše nej k narozkám!
Vygenerováno za 0.065 sekund