Ahojky tak i já jdu představit svojí novou hračku
od 17.června je naším novým členem rodiny new beetláček a proto bych se chtěla stát členem vaší broučí rodinky ;o)
Takže náš beetláček je rok výroky 1999,je 1,9TDI , 66kw , barvička je zelenožlutá světlá a je to prostě náš mazel. Na tuning se moc nechystáme ke štěstí mi zatím postačí sehnat originál vázičku a kytičku, která bohužel chybí. Krom rádia je v broučánkovi vše origoš ;o) Jsme ze středních čech a dnes jsem měla štěstí na své 25km dlouhé cestě z práce rovnou dva new beetláčky;o)
Sny se mají plnit a tak jsem se v sobotu 13.června rozhodla si jeden splnit.Zalovila jsem na netu a měla štěstí, byla to láska na první pohled. Tohodle mazla jsem musela mít. Manžel v pondělí zavolal do bazaru a domluvil se s majitelem, že ve středu se přijede podívat. Byli to hodně dlouhé dny. Ale dočkala jsem se broučánek byl opravdu v takovém stavu jak majitel uváděl a tak po několika projížďkách a prohlídkách včetně diagnostiky v něm kluci (manžel a dva kamarádi) hnedka odjeli. Plná očekávání a nervozity jsem doma chodila od okna k oknu jak lev v kleci (musela jsem doma hlídat děti)....... No prostě ráno se skoro taháme s manželem o klíčky oba dojíždíme za prací cca 25km(jedna cesta) já dojíždím teprve od ledna a tak jsem nejprve pořídili felicii 1,3 MPI což jsem strašlivě skřípala zubama,ale prej se potřebuji rozjezdit (je pravda že do té doby jsem jezdila jen malé pojížďky kolem "komína")

((
Manžel jezdil naším rodinným autem (tuctovkou ;o)octavii též 1,9 TDI a prej až se zapracuji a našetřím si něco tak pořídíme třeba fabii.... no to ne to jsem si nechtěla nechat líbit..... žiju přece jednou a nekoupím si fabii když moje srdíčko touží po něčem jiném,abych smutně koukala na broučany a řikala si to bych jednou chtěla.... Dřív děti chtěli jezdit spíš s "tatínkovým autem" teďka chtějí děti (dcerka 5,a)syn 7let) jezdit jenom maminky broučkem ...i tatínek chce jezdit maminky broučkem

)) V životě by mě nenapadlo, že i takto malé děti dokážou odcenit věc jako je auto - jenže tohle prostě není obyčejné auto, protože téměř na každé tváři kterou potkám dokáže vykouzlit alespoň malý úsměv - tohle autíčko prostě miluji, má duši.
Takže tak no, ve zkratce jsem popsala příchod new beetla do naší rodinky a doufám, že se mužu stát i členem "Vaší rodinky". Nejsme vášnivý "tuneři" ,ale brouka prostě milujem ;o))
V příloze pár foteček miláčka

))