Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Beerďa

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1609

• Káťa
No jo no, co nadělám, jseem pako :cry: Zee spoda mi chybí teen krycí pleech, takžee to šlo na přímo :cry: a navíc jseem byla fakt utahaná a přeehlídla jseem to :cry:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1610

• Ingi
jejda :oops: Ale myslim, ze by to nemusela bejt takova raketa. Tohle je hodne beznej motor... ta vana snad nebude tak draha ;)

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1611

• jarda
nepude to jenom zavařit kdiš se rosvítilo mazání za tři kilometri tak tam nebude taková díra ne

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1612

• Lady
Hmm tak tomu říkam smůla,taky sem už pár krát škrtnul spodkem o cestu nebo kámen a nebo obrubák,Beczi by mohl vyprávět jak sem pobavil všechny na srazu v Jedovnicích,ale nikdy se mi to nepodařilo provalit,hodíš sem pak fotky?..slyšel sem že by se to nemělo vařit...nikdy nevíš jestli to nepraskne znova...držím ti palečky ať to dáš dokupy do toho srazu..

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1613

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak to je smůla. Hold naše auta sou prostě nízky. Obdivuju ty lidi co to ještě snižujou :roll: . Mě se taky podařilo škrtnout spodkem, ale to sem jen najížděl na chodník.
Tak to Káťo co nejdřív oprav a na sraz dojeď. Kdybys nemohla Broukem, tak aspoň tím VW tranzitem co máte, nebo nečím. Ti držíme palce ať to máš za dva týdny v pohodě hotovy. Kdyžtak s tou vanou ...zkus vrakáč někde. Tam by to mohlo být levny, třeba z nějaké Oktávky, Golfa IV. Nevím jestli je to přesně to samy, ale mělo by být. Snad ta výměna není moc náročná
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1616

• Ingi
Beczi napsal:
Tak to je smůla. Hold naše auta sou prostě nízky. Obdivuju ty lidi co to ještě snižujou :roll: . Mě se taky podařilo škrtnout spodkem, ale to sem jen najížděl na chodník.
Tak to Káťo co nejdřív oprav a na sraz dojeď. Kdybys nemohla Broukem, tak aspoň tím VW tranzitem co máte, nebo nečím. Ti držíme palce ať to máš za dva týdny v pohodě hotovy. Kdyžtak s tou vanou ...zkus vrakáč někde. Tam by to mohlo být levny, třeba z nějaké Oktávky, Golfa IV. Nevím jestli je to přesně to samy, ale mělo by být. Snad ta výměna není moc náročná
Ta vymena by narocna byt nemela. Novy tesneni, par sroubku a novej olej.... ted jenom sehnat tu vanu ta nejakou rozumnou korunu ;)

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1618

• Káťa
Díra jee tak na paleec, těsně veedlee výpustního šroubu a výměna náročná neení, sundáš pár šroubků a jee to. Známeej mi nabízeel jeetou vanu za 1500,- a nová jseem neekoukala kolik stojí, alee na všeechny TDI jee steejná. Každopádně see to neechalo zavařit a uvidímee, co to budee dělat. Budu mít zee spoda i hlíníkoveej kryt, aby to bylo kapku přikryté. Neechal see zrovna spravit i starteer, jeelikož občas see zaseekával a samo taky teen podtlak :cry: oooo, to jee zasee věcí :?

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1619

• Káťa
Beczi napsal:
No vidíš a táta neechápal, jak see mi to mohlo povíst a prostě si to needal vysvětlit :twisted: Uvidímee, jak to do srazu budee vypadat. Pokud to půjdee, přijeedu Berďou a další možnost jee,žee dorazím s Jirkou transportereem a při neejhorším i s Berďou na podválu. to jee všeechno jeeště vee hvězdách :roll:

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1625

• sabule-bambule
Káťo, tys nechávala nějakým způsobem opravovat startér? Na kolik to tak vyjde. Při startování mi totiž udělá takovej divnej bzučivej zvuk, takže mě asi opouští :cry:

Beerďa 16 roků 7 měsíců ago #1626

• jarda
no toti zůstává vyset pastorek ten startér bude chtít repas brzo ti odejde repas mi dělali funguje to na výměnu vemou si tn starej a dají ti jinej mně rapasovanej startér vyšel kolam 4500tisíc novej stojí mnohem víc podle toho kdoho vyrobyl od boosche je nejdraší asi za 8700
Vygenerováno za 0.083 sekund