Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Beerďa

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1627

• Káťa
sabule-bambule napsal:
Káťo, tys nechávala nějakým způsobem opravovat startér? Na kolik to tak vyjde. Při startování mi totiž udělá takovej divnej bzučivej zvuk, takže mě asi opouští :cry:
To mě právě dělalo taky, když jseem nastartovala, zůstal viseet a tak jako drčeel. Jee to jako, když otočíš klíčkeem, motor ti naskočší, alee ty teen klíčeek neepustíš a držíš ho.
Reepas mě stál 900, alee asi měnili jen cívku, to by u teebee mohlo být to samé, měla bys to neechat udělat co neejdříve, dokud jee to v tomhlee stádiu, jinak to pak budeeš mít drahý. Podrobnější info,co see s tím dělalo pak jeeště napíšu.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1633

• eALIEN
Popravdě, startér už jsem měnil taky .... je to jedna z věcí, která u těch našich autíček odchází poměrně často ... :?

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1642

• Káťa
No mě na starteeru měnili futra a jeeště tuším nějakej sileenblok, či co to povídal. Jinak byl v pořádku a stálo to 900kč.
Jinak Beerďa už jee skoro reeady :)
Vana jee zavařeená, je tam nová měrka oleeje, jeelikož tamta rupla a samo nový oleej. O víkendu see budou měnit všeechny hadičky - podtlak, přeepad..., jsou kompleetně v haj***, proto to možná občas špatně jeedee a jeeště budu mít pod motoreem hliníkoveej pleech, aby ta vana byla pořádně krytá. Zatím jseem na částcee 4000kč beez prácee, takžee fáákt supeer :cry:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1645

• Ingi
Chapu, ze takhle nahle to je zasah do rozpoctu, ale kazda koruna ktera se da na preventivni udrzbu se vyplati. Toho se nemuze litovat. Ja jsem vzdycky na udrzbu tak nejak kaslal a pak to clovek pozna kdyz to prijde :) Beerda bude zase chlapiiiik ;)

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1650

• Káťa
Ingi napsal:
Chapu, ze takhle nahle to je zasah do rozpoctu, ale kazda koruna ktera se da na preventivni udrzbu se vyplati. Toho se nemuze litovat. Ja jsem vzdycky na udrzbu tak nejak kaslal a pak to clovek pozna kdyz to prijde :) Beerda bude zase chlapiiiik ;)

Jakeeeeej chlapííík :o :shock: Beerďa jee pořádná žeenská, ostatně jako jeejí majiteelka :lol: :lol:
Jo, můj rozpočeet see kapku prohnul :?

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1653

• Ingi
Káťa napsal:
Ingi napsal:
Jakeeeeej chlapííík :o :shock: Beerďa jee pořádná žeenská, ostatně jako jeejí majiteelka :lol: :lol:
Jo, můj rozpočeet see kapku prohnul :?
Chlapiiiik jako ze bude fit :P :P :P

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1668

• Káťa
Tak tady jsou fotečky :?
Přílohy:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1669

• Káťa
:cry:
Přílohy:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1670

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Takže už je Beerďa v pohodě a může dojet do Jihlavy?

Jinak se dívám, že jsou ty naše auta ze spodu nic moc :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1673

• Káťa
Beerďa už jee cajk, dnees mi tam Jirka dá jeeště teen hliníkoveej kryt a budee to všee. Alee mojee peeněžeenka tím dost utrpěla, museela jseem použít úspory na gumy, takže zatím fakt neevím, jeestli ta Jihlava dopadnee :cry:
Vygenerováno za 0.085 sekund