Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Beerďa

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1674

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Beerďa už jee cajk, dnees mi tam Jirka dá jeeště teen hliníkoveej kryt a budee to všee. Alee mojee peeněžeenka tím dost utrpěla, museela jseem použít úspory na gumy, takže zatím fakt neevím, jeestli ta Jihlava dopadnee :cry:
Tak to je fajn, že už je v pořádku. Neboj, za 2 týdny ještě sních nenapadne, tak můžeš dojet ještě na letních gumách :) .
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1677

• Káťa
Beczi napsal:
Káťa napsal:
Beerďa už jee cajk, dnees mi tam Jirka dá jeeště teen hliníkoveej kryt a budee to všee. Alee mojee peeněžeenka tím dost utrpěla, museela jseem použít úspory na gumy, takže zatím fakt neevím, jeestli ta Jihlava dopadnee :cry:
Tak to je fajn, že už je v pořádku. Neboj, za 2 týdny ještě sních nenapadne, tak můžeš dojet ještě na letních gumách :) .
No u nás bych see tomu ani needivila. Uvidíme, příští týdeen see to rozseeknee :roll:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1705

• nina-ricci
Káťo a mohu-li se zeptat, za kolik jde tal asi sehnat ten kryt na motor? Taky jsem zjistila, že ho tam nemám..... :lol:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1738

• Káťa
nina-ricci napsal:
Káťo a mohu-li se zeptat, za kolik jde tal asi sehnat ten kryt na motor? Taky jsem zjistila, že ho tam nemám..... :lol:

Moc jseem neekoukala po ceenách, alee hlavně jee plastoveej, což si myslím jee dosti k ničeemu. Já to mám udělaný z hliníkovýho pleechu, co používaj tuningáři, celá tabule stojí asi 1200kč udělal se jeen nákrees a podlee toho see to řízlo.Mslim, žee jee to mnoheem leepší než plast.

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1739

• eALIEN
Tak tenhle hliníkáč jsem ještě na Broukovi neviděl ...... ale měl bych strach, že když s ním někde pořádně škrtnu, tak se mi spolu s ním urve i půlka plastů z přední masky, na kterou je taky chycenej :!: Ten plastovej prostě jen křupne, nebo se prohne ... ale ten hliník je přeci jen o něco tužší a určitě něco vezme sebou do věčných lovišť. Já ten plasťák utrhnul už několikrát, není to tak hrozná položka .... ono je lepší přeci jen raději do ničeho nenarážet, než to zbytečně pancéřovat :D Ten kryt pod motorem ani neslouží jako prevence před nárazem ale spíš jako protihluková clona od motoru :idea:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1796

• hrosik
eALIEN napsal:
Tak tenhle hliníkáč jsem ještě na Broukovi neviděl ...... ale měl bych strach, že když s ním někde pořádně škrtnu, tak se mi spolu s ním urve i půlka plastů z přední masky, na kterou je taky chycenej :!: Ten plastovej prostě jen křupne, nebo se prohne ... ale ten hliník je přeci jen o něco tužší a určitě něco vezme sebou do věčných lovišť. Já ten plasťák utrhnul už několikrát, není to tak hrozná položka .... ono je lepší přeci jen raději do ničeho nenarážet, než to zbytečně pancéřovat :D Ten kryt pod motorem ani neslouží jako prevence před nárazem ale spíš jako protihluková clona od motoru :idea:
tak ja som za to že kryt pod motorom je na lapanie oleja ktory z neho kapká

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1797

• eALIEN
hrosik napsal:
eALIEN napsal:
tak ja som za to že kryt pod motorom je na lapanie oleja ktory z neho kapká
O tom jsem teda ještě neslyšel :shock:

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1800

• Ingi
To mi taky prijde nejaky divny. Ze zdravyho motoru by snad zadnej olej odkapavat nemel :lol: nebo se pletu?

Beerďa 16 roků 6 měsíců ago #1802

• nina-ricci
Ingi napsal:
To mi taky prijde nejaky divny. Ze zdravyho motoru by snad zadnej olej odkapavat nemel :lol: nebo se pletu?

Má pravdu ten chlapec :!: :!: :lol:

Beerďa 16 roků 5 měsíců ago #1981

• vosic
O nějakým plechu jsem už taky přemejslel,letos už jsem vanu rozdělával 3x a jak uz to je vařený tak to moc nevydrží a nová stojí 1200 a koukam ze jak na TDIčku tak na 2.0 benzinu je uplně stejná vana.
Vygenerováno za 0.087 sekund