Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Povinné ručení a havarijní pojištění.......

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #558

• sabule-bambule
Ahoj,

přemýšlím nad koupí New beetla 1.9 TDI z roku 2000, kolik mě tak bude stát povinné ručení, případně havarijko?

Díky

Sabina
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #559

• eALIEN
Tak povinný ručení na tenhle obsah a rok by tě vyšlo průměrně kolem 8 000,- Kč/rok . To je ovšem plná palba bez uplatnění bonusů. Pokud jsi jezdila bez nehod a už jsi majitelkou nějakého auta, můžeš uplatnit jako bonus na slevu počet měsíců, které jezdíš bez nehody u současné pojišťovny ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #566

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Já platím něco přes 1800 čtvrtletně u Generali. A v tom mám pojištěná i všechna skla. Generali je nejlevnější v ČR, co jsem pro sebe našel. Já jsem si vybíral povinné ručení tady podle toho webu: http://www.povinne-ruceni.com/ . Ale i tak je to dost peněz. Dá se někde ukecat, ať ti napíší plný bonus a můžeš platit třeba polovičku.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #567

• eALIEN
No abych se přiznal, takhle jsem to udělal já u svýho brouka .... původní majitel na mě přepsal celej svůj bonus a přímo při prodeji jsem si sjednal i povinný ručení i s připojištěním skel u Generali a vyšlo mě to celkem na 5000 a nějáký drobný ..... trochu šmelina, ale prošlo to. Vrcholem téhle transakce je to, že jsem jí do dneška nezplatil, ale kupodivu, zelenou kartu mám a policajti na nic nepřišli při kontrole :D V podstatě takhle vydržím ještě půl roku a mám to zadarmo :lol:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #568

• Štěpoš
Policajtům je jedno jestli máš zaplaceno nebo ne. Je zajímá jen jestli to ručení máš sjednaný. Platbu vymáhá pojišťovna, takže se můžeš dočkat, že Ti to přijde později i s úrokama :lol:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #570

• Lady
Přesně tak jak říká Štěpoš...a kdyby se ti s autem něco stalo,spíš myslím že ty něco vyvedeš, tak nevěřím tomu že by to za tebe pojišťovna zatáhla..ale to je už tvůj boj ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #574

• Káťa
Já za tenhle obsah platím u Český pojišťovny ročně 7.064kč. Nemám tam žádný bonus, žádný pojištění skel a přesto mě to vyšlo nejlevněji něž kde jinde.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #575

• Štěpoš
Já jsem u české podnikatelské a mám to za nějakých 6050,- A přidali mi bonusy za 2 roky :) Taky jsem šel skoro bez bonusů, protože minulý auto jsem měl na sebe napsany jen chvilku...

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 5 měsíců ago #605

• sabule-bambule
Díky za odpovědi, nakonec jsem se rozhodla pro 1.6, bude mi to víc papat než tdi, ale vzhledemk tomu, jak málo asi budu jezdit, tak se mi to asi i vyplatí. Takže v pondělí si to svý ''štěňátko'' vyfotím a stanu se čestným členem klubu...........juchůůůůů! :D

Sabina

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 3 měsíců ago #1719

• nina-ricci
Budu asi za blbounka, ale chci se optat. Mám normální povinné ručení u Generali (btw. asi 5800 ročně) a nyní bych si k tomu chtěla nechat připojistit buď čelní nebo všechny skla (to ještě nevím). Lze normálně, laicky se ptám, třeba zajít na pobočku,či tam zavolat a říci, že chci tohle a tohle a oni mi to bez problémů a příplatků za službu zařídí? A co doporučujete... čelní nebo všechny ( ceny jsou jaké všech oken baj vočko?!) díkes
Vygenerováno za 0.063 sekund