Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Povinné ručení a havarijní pojištění.......

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 3 měsíců ago #1720

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
U Generali to mám taky a nabízí rovnou všechny. Jen přední ti asi ani nedají. A vychází to kolem 700-1200 na rok tuším. Nevím přesně. Ale slečna se tě tam zeptá, jestli to chceš pojistit na 5 nebo 10tis. Ber určitě to za 10, tolik stojí naše přední sklo. Sem to kdysi nevěděl, mám to na pět a při výměně budu platit půlku ze svyho :( . BTW Generali nabízí i pojištění proti poničení auta. Nevím o co de ani za kolik už, ale kdyby ti to třeba někdo objel klíčem, tak to zaplatí. Ale víc info si někde přečti
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 3 měsíců ago #1729

• Ingi
Lady napsal:
Přesně tak jak říká Štěpoš...a kdyby se ti s autem něco stalo,spíš myslím že ty něco vyvedeš, tak nevěřím tomu že by to za tebe pojišťovna zatáhla..ale to je už tvůj boj ;)
Mnoooo, zatahne, tohle funguje docela dobre. Ale vykaslat se na povinny to bych urcite neriskoval. Je to zakonny pojisteni a clovek se dostane docela snadno do pruseru :roll: Neco se stane nebo nahodou CKP (ceska kancelar pojistitelu) prijde na to ze nemas pojisteni a je tam docela slusnej flastr :roll:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 3 měsíců ago #1795

• jarda
já sem u generali a platim na 1.9 tdi 1890 kč čtvrt letně ale použil sem bonusy z jiního auta dalo to dohromadi 105 mnesícú a platim 1230kč čtvrt letně to de né :lol:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 3 měsíců ago #1798

• eALIEN
Ja jsem taky u Generali a ošulit to u nich jde celkem luxusně :D Taky jsem uplatnil téměř maximální možnou slevu a na dvoulitra platím celkem 5000 ročně ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 3 měsíců ago #1799

• Ingi
Teda kluci :lol: takhle se tu verejne chlubit jak obirate pojistovnu :lol: Dyk ti chudaci nebudou mit na vejplaty :lol:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 2 měsíců ago #2108

• sabule-bambule
Tak já teda nevím, mám sice 1.6 ku, ale platím jen 2700 za rok...........a to jsem neměla žádný bonusy, nic........

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 2 měsíců ago #2128

• eALIEN
No to bude zřejmě tím obsahem :D

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 2 měsíců ago #2132

• vosic
A jak to naprcáš, nebo tebe někdo sejme tak všechno odsereš a zacáluješ ze svýho

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 2 měsíců ago #2134

• eALIEN
Nedávno to do mě napálil ten kamion, všechno zařizování ohledně pojišťovny bylo naprosto v klidu, nebyl jedinej problém a zaplatili všechno přesně tak, jak měli ;) Takže žádnej stres. (jen ta jejich zatracená amortizace mě sere .....)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 2 měsíců ago #2185

• vosic
Prosimtě jakou máš pojišťovnu??Já jsem měl teda jinej případ,naprcal jsem jedno auto a když jsem byl na Český aby mi havarijka zaplatila předek co jsem měl polámaný,tak se dost cukali.
Vygenerováno za 0.104 sekund