Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Povinné ručení a havarijní pojištění.......

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2958

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Mnooo Beczi, takovyhle spekulace jsem cekal trochu pozdeji :lol: Ale jsme v cechach :lol: A tvuj dotaz probehne kazdymu hlavou jak se rekne "pojisteni" :lol: Ja nejsem pojistovak, takze v tomhle chodit nejak neumim a ani ti v tom neporadim. Myslel jsem to tak jako, ze bych ze svy pozice vyridil nejakou tu slevicku pro cleny klubu ;)
Tak už přiznej co děláš :lol: . Pokud mě dáš slevu na lak, beru ...ale to by musela být obrovská sleva, abych kvůli tomu jel do Prahy :-D . Určitě kolem pojištění se pohybuješ. Já mám jít v pondělí si měnit pojištění. Platil sem do teď něco přes 8tis ročně, tak sem volal té ženské co se mě o to stará buď ať dá slevu, nebo končím. Všichni to teď mají kolem 4-5tis na TDI. Tak sem s nějakyma návrhama. Klidně přes PM nebo mail, pokud je to tajny :-D .

Do teď nechápu jedno, když platím těch 8tis..prostě jen povinny ručení. Kdyby mě někdo nabořil, tak zaplatí škodu on ale já se podílím? Proč? Nechcu platit za nějakyho vola. Mam teď jen povinny a pojištěny všechny skla v autě. Tak Ingi něco namysli. Beru i to havarijní a další co je, když to bude levny. Dík
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2959

• Ingi
V klidu, to by jsme udelali abys do prahy nemusel. Mame postu ;) U jaky jsi ted pojistovny?

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2971

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
V klidu, to by jsme udelali abys do prahy nemusel. Mame postu ;) U jaky jsi ted pojistovny?
Generali ... ale jednej rychle, v pondělí tam musím jít :lol: . Nemám to na další období zaplaceny .....a už přiznej do čeho děláš :lol:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2974

• Káťa
Já taky... já taky chci
Tak to Ingíčku pěkně sčítni... já bych kdyžtak taky přeestoupila. Neebo jee možný mít havarijko někdee jindee neež povinný?? U jaký pojišťovny vlastně děláš??

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2984

• Ingi
Havarijko samozrejme muzes mit jinde nez mas povku ;) A jsem u cesky poj. Nejak na to kouknu a hodim sem jak vychazi na nejakym nejcastejsim brouku kterej se tu asi vyskytuje... To znamena nejakej rok vyroby 2000, cena 150000, 2.0 a chrochtl 1,9 :D Na tohle to nejak namodeluju abych to moch zverejnit a meli jste aspon nejakou predstavu. Pak se to bude resit individualne :D

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2985

• Káťa
No to jee pro mě naprosto ideeální. To bys mi jeen asi pozměnil moji stávající smlouvu .... to jee fakt supeer :D

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #2987

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak modeluj rychle, zítra jdu na svou pojišťovnu :lol:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #3003

• Ingi
Tak ten nas modelovej brouk vychazi havarie odcizeni zivel - na nejakejch 13 tis a po sleve nejakejch 9 tis rocne. A pokud by chtel nekdo pro klidnej spanek jenom odcizeni a zivel jako to mam ja, tak tam se dostaneme pod 3 tis. (2100 Kč) ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #3006

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mě by zajímalo leda to havarijní, ale 10ti za rok za to nedám když auta už sotjí 100tis a dou dolů. A na vesnici se mě až tak moc krádež netýká jak u vás v Praze a živel tu zatím žádnej nemáme :) ...dneska sem aspoň ukecal na pojišťovně poloviční povinny ručení než sem měl doteď, takže stačí. ..jinak dík Ingi, určitě se ozve někdo

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #3009

• Káťa
No já určitě budu chtít přidat do smlouvy přední sklo a pokud by see vymysleela nějaká sleeva na povku, tak bych přidala i živeel s odcizeením. ;)
Vygenerováno za 0.097 sekund