Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Povinné ručení a havarijní pojištění.......

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #3022

• Ingi
Beczi napsal:
Mě by zajímalo leda to havarijní, ale 10ti za rok za to nedám když auta už sotjí 100tis a dou dolů. A na vesnici se mě až tak moc krádež netýká jak u vás v Praze a živel tu zatím žádnej nemáme :) ...dneska sem aspoň ukecal na pojišťovně poloviční povinny ručení než sem měl doteď, takže stačí. ..jinak dík Ingi, určitě se ozve někdo
Tak tech 10 neber jako konecnejch.... je to pocitany na cenu 150 tis. Pri 100 tis by jsme se dostali niz... a pro tebe jak ty pises by jsme treba mohli dat jen havarie zivel a bylo by to zase o kousek niz.
Jinak pro Katu.... S povkou je to spatny, tu ja niz neumim :oops:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 16 roků 1 týden ago #3047

• Káťa
No a tak teen živeel a krádeež a přeední sklo. Kolik?

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5352

• evicak
Káťa napsal:
No já jseem si sčítla na neetu, žee by mě havarijko(živeel, haváriee, krádeež) u Český Pojišťovny vyšlo na 25.000kč ročně :? To .....jako neekradu :shock:

U Allianz me to, co pises, vyslo na 17 tis. A to mam dvoulitr... Ale pri objednavce pres net, Allianz Direct. Mam v tom povinne, havarijko, kradez, zivel, vandalismus, celni sklo.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5353

• evicak
Ahoj lidi. Prosim o radu, jak platit co nejnizsi povinne ruceni na dvoulitr. Dekuju

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5363

• Ingi
evicak napsal:
Ahoj lidi. Prosim o radu, jak platit co nejnizsi povinne ruceni na dvoulitr. Dekuju

Pokud ti jde jenom ciste o povinny kouknul bych jak vychazi direct, to asi nepodleze zadna pojistovna. Ale zase nadruhou stranu, mit jen povinny je nesmysl. Kdyz uz nic jinyho tak aspon celni sklo nebo tak neco.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5370

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Direct mě na 1.9 vycházel draho, levnější byl už Generali ....já platil 9tis ...po roce sem se podíval na ceny, kdy povinny ručení by mě vyšlo na 4,5 . Zavolal sem té co mě to vyřizuje že pokud mě to nedá za 4,5 jdu jinam. Prej že to nějak zařídíme a mám to :)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5371

• Ingi
Beczi napsal:
Direct mě na 1.9 vycházel draho, levnější byl už Generali ....já platil 9tis ...po roce sem se podíval na ceny, kdy povinny ručení by mě vyšlo na 4,5 . Zavolal sem té co mě to vyřizuje že pokud mě to nedá za 4,5 jdu jinam. Prej že to nějak zařídíme a mám to :)

To je vyhoda pojisteni pres maklere nebo pres agenta. Maji moznost vyridit slevu ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5387

• evicak
Ingi napsal:
Beczi napsal:

To je vyhoda pojisteni pres maklere nebo pres agenta. Maji moznost vyridit slevu ;)

No to mozna maji, ale nevyridi...me to agent spocital na 23 000, pres net me to vyslo na 17 000. Asi ze nezivim agenta... btw Ingi, mam tu fakturu na opravu laku, co jsem zaplatila. Myslis, ze kdyz mam komplet pojistku, ze bych to mohla uplatnit na pojistovne?

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5389

• cibka
Eviku me to nejlevneji vyslo pres rodice,ja su vlastnik a mamka pojistnik a plati za muj 2.O kolem 4000 u generali jinak by me to vyslo tak 2X tolik. Tak se poptej takhle,kdyby rodice byli ochotni ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5391

• evicak
cibka napsal:
Eviku me to nejlevneji vyslo pres rodice,ja su vlastnik a mamka pojistnik a plati za muj 2.O kolem 4000 u generali jinak by me to vyslo tak 2X tolik. Tak se poptej takhle,kdyby rodice byli ochotni ;)

Ja to zkusim s tatkou, pokud by byl ochotny prestoupit od svoji pojistovny...
Vygenerováno za 0.065 sekund