Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Povinné ručení a havarijní pojištění.......

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5393

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Se dívám že zase zdražili :roll: :

Generali 35/35 7.904,- Kč 7.904,- Kč

Tolik by to vyšlo mě a to sem si dělal v lednu novou pojistku za 4500 asi. To chce vychytat ten správnej čas.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5395

• Ingi
evicak napsal:
Ingi napsal:
Beczi napsal:
Direct mě na 1.9 vycházel draho, levnější byl už Generali ....já platil 9tis ...po roce sem se podíval na ceny, kdy povinny ručení by mě vyšlo na 4,5 . Zavolal sem té co mě to vyřizuje že pokud mě to nedá za 4,5 jdu jinam. Prej že to nějak zařídíme a mám to :)

To je vyhoda pojisteni pres maklere nebo pres agenta. Maji moznost vyridit slevu ;)

No to mozna maji, ale nevyridi...me to agent spocital na 23 000, pres net me to vyslo na 17 000. Asi ze nezivim agenta... btw Ingi, mam tu fakturu na opravu laku, co jsem zaplatila. Myslis, ze kdyz mam komplet pojistku, ze bych to mohla uplatnit na pojistovne?

Mnooo to asi neee, to bys to musela predtim nahlasit jako poj. udalost a nafotit to poskozeni a az pak uplatnovat skodu. A za druhe, nezapomen, ze tam mas taky nejakou spoluucast a po kazdy udalosti prijdes o pomernou cast bonusu. Aby to nakonec nevyslo draz :cry:

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5396

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jde o to že musí dojet likvidátor, nebo ty za ním a on to nafotí po nehodě. To by tak dělal pak každej :) ...já to tak dělal ze sklem...prva sem volal na pojistovnu, pak tam jel, kde to dukladne nafotili a zaevidovali a pak az vymenit sklo

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5401

• evicak
Tak to jsem prosr...la :-)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5425

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zrovna dneska mě jako už každoročně volala DIRECT Pojišťovna ve snaze mě nabídnout levnější povinny ručení. A zase se jim to nepovedlo, ale tentokrád sem se zasmál jak já, tak i ten operátor :-D ...počítal mě to i s tím havarijním atd. a vyšlo ho to na 44tisíc :) ...to bych si za 3 roky zaplatil auto. A povinny mě nabídl za 8tis, takže skoro o polovinu dráž. A pak že sou levní...pokaždé se vymlouvají že jsu mladej, tentokrád těch 44tis je proto, že je to brouk ;)

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5431

• evicak
Beczi napsal:
Zrovna dneska mě jako už každoročně volala DIRECT Pojišťovna ve snaze mě nabídnout levnější povinny ručení. A zase se jim to nepovedlo, ale tentokrád sem se zasmál jak já, tak i ten operátor :-D ...počítal mě to i s tím havarijním atd. a vyšlo ho to na 44tisíc :) ...to bych si za 3 roky zaplatil auto. A povinny mě nabídl za 8tis, takže skoro o polovinu dráž. A pak že sou levní...pokaždé se vymlouvají že jsu mladej, tentokrád těch 44tis je proto, že je to brouk ;)

No to si snad delal srandu, ne! Pane boze, to je bordel to pojistovnictvi. A pak beda po nich neco chtit, kdyby ses naboural... Mi vcera taky z Directu poslali vypocet, co jim mam zaplatit na dalsi rok. K tomu prilozili zelenou kartu, co pokracuje...tak nezaplatim nic a kartu mam :-D Ne, vazne, vypocitali mi to na chlup stejne jako loni a to jsem mela rok bez nehod, kde je nejaka sleva, kde jsou ty bonusy??? Mam jim vyplaznout 17000? Se snad zblaznili.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5433

• BOBO
Tak já tomu nerozumim vůbec ale mám taky 2l jako evík a platil sem u generali na rok 4500 s tim že mi napsali na příští rok něco kolem 3300 je to teda jen poviný ale pohoda love.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5435

• Ingi
Si taky na pristi rok necham neco spocitat... v cesky uz se mi to nevyplati ani jako zamestnanci :lol: Nebo jeste uvidim no.... zatim mam cas do zari :D

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5442

• Amber
My jsme u ČSOB, máme to pojištěný úplně na všecko (jistota je jistota ;) ) a ročně nás to vychází i s povinným na necelých 19 tisíc, což je sice dost, ale dá se to oproti těm 44tis. to je fakt raketa :o a to jsme taky oba mladí!. Navíc můžu chodit s klidem spát.

Povinné ručení a havarijní pojištění....... 15 roků 8 měsíců ago #5450

• Ingi
Na to klidny spani mam sjednany odcizeni a zivel :D Havarku jako svedomitej ridic nepotrebuju :lol:
Vygenerováno za 0.135 sekund