Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #75

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
Tak Pánové a Dámy...zrovna sem se vrátil ze servisu a musel sem tam nechat moje brouka,jelikož mi blbne startování. začalo to dneska odpoledne nechce to naskočit a když už to naskočí tak se rozsvítí kontrolka imobilizéru....tak se jdu teď modlit aby mi to během zítra opravil ...at můžu jet...No zítra napíšu co a jak,ale je mi do breku...
Achjo proč zrovna teď ... :( . eAlienovi pro změnu zas nefunguje alternrátor. Snad to dá dnes do kupi a i ty. Ať se nás tam sleze spousta. Možná tam potkámě i nějakého bratra, kterej o nás ještě neví. Ale pokud jste si všimli, tak kdokoliv zadá na Seznam.cz slovo new beetle, musí narazit na náš klub. A to je pro nás asi nejlepší reklama zatím co máme.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #76

• eALIEN
Lady napsal:
Tak Pánové a Dámy...zrovna sem se vrátil ze servisu a musel sem tam nechat moje brouka,jelikož mi blbne startování. začalo to dneska odpoledne nechce to naskočit a když už to naskočí tak se rozsvítí kontrolka imobilizéru....tak se jdu teď modlit aby mi to během zítra opravil ...at můžu jet...No zítra napíšu co a jak,ale je mi do breku...

Tak mě napadlo, třeba ti to blbne proto, že ti kravne čip v klíčích. Já taky když jsem naposled zkoušel startovat klíčkem, ve kterém nemám čip, protože jsem si ho nechal předělat jen na otvírání dveří, tak mi to dělalo to samý co tobě. Taky se rozsvítila kontrolka imobilizeru a nenastartovalo to :D Zkus vyměnit baterku v klíčku, teda snad tam nějáká je :lol:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #82

• Štěpoš
Ale co to tady čtu, zrovna před srazem začínají broučci blbnout?
No tomu věřím, že to dokáže pěkně nas*at. A pozor, dnes je pátek 13! Tak můžu jen doufat, že se mi nic nepokazí a zítřek klapne na jedničku :D

Jo a Beczi, dáme v sobotu ráno někde sraz, nebo se potkáme na místě? Jak to vidíš?

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #85

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jo přesně to sem se tě chtěl Štěpošu zeptat. Dímám se teď na mapu ... no a něco co by sme měli po cestě sou pěkny díry, kde nevím o žádnym parkovišťu. Ale napadlo mě, kdybys dojel do Rousínova, co? Tam trefíš v pohodě, zejížďka to žádná není a pojedeš po hlavní cestě a ne po nějakejch vesnicích. Pak po těch vesnicích a lesem už to tam znám já. Mohli by sme v tom Rousínově udělat nějaky fotky, pak by sme to vzali přes Habrovany s případnym fotem u myho domu a hurá na sraz ;) V tom Rousínově by sme si mohli dat sraz všichni kdo by měli zájem a mají to po cestě. Třeba by sme tam mohli počkat i na eAliena, ať se nám pak tady na moravě neztratí :D . A udělal bych to hned brzo ráno, ať pak nepospícháme zbytečně. Jeden den si každej hold přivstane.

Takže bych to viděl tak:

Zítra, sobota 14.6.2008 v 9:00 sraz na náměstí v Rousínově u kostela
(to najdete) - vím že je to brzo, ale pak ještě chvílu trvá cesta, tak ať nikam nepospícháme a můžem třeba někde zastavit.

Mapa místa srazu je tady:

http://www.mapy.cz/#x=138784960@y=13285 ... _155142017

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #86

• Štěpoš
No původně jsem chtěl jet Vyškov - Ruprechtov - Senetářov... Ale když sraz v Rousínově, tak tam budu, v tom nevidím problém ;) Kolem toho kostela vede tuším hlavní cesta přes dědinu, asi jsem tamo už někdy jel. To v poho najdu. Jen doufám, že nebude chcat jak pořád hlásí předpovědi...
Takže platí : zítra 9:00 náměstí Rousínov ! ! !

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #87

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
No původně jsem chtěl jet Vyškov - Ruprechtov - Senetářov... Ale když sraz v Rousínově, tak tam budu, tom nevidím problém ;) Kolem toho kostela vede tuším hlavní cesta přes dědinu, asi jsem tamo už někdy jel. To v poho najdu. Jen doufám, že nebude chcat jak pořád hlásí předpovědi...
Takže platí : zítra 9:00 náměstí Rousínov ! ! !
Na počasí kašli ... u nás nikdy neprší. Bude tak jak dneska. A tam je velkej rybník, tak to rozežene. Kdyby sme dali sraz v nějakym Ruprechtově a tak, tak tam nikdo netrefí pomalu. Sám to tam neznám. A ta cesta spodem se mě zdá lepší. Sem jel minule tou vrchní a hrůza.

V 9 tam budu čekat

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #88

• eALIEN
Cha, to ještě nevíš, že mi čehuni máme vynikající orientační smysl :D Na nás si nějaká Morava nepřijde :twisted: Alternátor je již na svém místě a dnes ho zajíždím, zatím vše ok ;)

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #91

• Lady
No tak ty klíčky sem zkoušel vyměnit za druhý,ale dělalo to taky...
Asi se za chvilku stavím za tím mechošem jak to vipadá sem totiž staršně nervozní...

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #98

• Štěpoš
Beczi : u vás nikdy neprší?? O.K: uvidíme :D Jinak mě je jedno kamo pojedem, hlavně že tam dojedem

eALIEN : supr, že už máš altík. A s tím orientačním smylem - až budeš přejíždět slovensky hranice, tak se otoč - tos už kousek přejel :lol:

Lady : dej do toho všechno, ať jsme zítra v plném počtu :D

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #99

• Lady
Tak pánové auto mám doma ...pry to byl pouze rozhozený imo v klíči tak nevím,budu tomu věřit a vyrazím, ale beru si sebou pro sichr i lano a pořádné startovací kabely :D ...proběhne zkouška ohněm,nemám to totiž za humny jako jiní, ale přesto vyrazím... počasí není sice nejlepší na ty baby na pláži,ale prostě neco musím oželit,bude mi stačit když si s váma podám ruce a prohlídnu si vaše brouky.
Vygenerováno za 0.074 sekund