Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #17

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
PROBĚHLO

Zdarvím, chtěl bych vás všechny pozvat 13. až 15. června 2008 - 16. na MEZINÁRODNÍ SETKÁNÍ VW BROUK . Akce se bude konat v Blansku a autokempingu Jedovnice. Budou tam desítky, možná stovky starých brouků, busů a další havěti a snad se tam sejdem ve větším počtu i s New Beetlama. Mohlo by to být první oficiální naše setkání. Tak pište kdo jste pro a dojeli by ste. Mohly by sme tam pak naplánovat vlastní akci, vlastní projížďku a další, když se nás sejde víc. Také by se dalo projednat vše kolem chystaného klubu, pokecat o našech Broukách atd.

Této akce se zůčastnil:
- Beczi
- Štěpoš
- Lady
- Radka a Zdeněk
- jeden neznámý New Beetle 1.8T

Tady jsou fotky ze srazu: http://www.newbeetleclub.cz/foto-index.php?galid=17
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #25

• eALIEN
Tohle bude dozajista luxusní akce. Dal bych spanilou jízdu podél té nádrže :D Pěkně pomalu co kolo kolo mine, lak se musí lesknout a Mařky musí valit zrkadla :twisted:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #30

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Tohle bude dozajista luxusní akce. Dal bych spanilou jízdu podél té nádrže :D Pěkně pomalu co kolo kolo mine, lak se musí lesknout a Mařky musí valit zrkadla :twisted:
Přesně tak ....výhoda je, že si to můžeš objet pěkně cely. Žádnej zákaz vjezdu, nic. A jestli bude pěkný počasí, tak by se to tam okolo vody mohlo slečnama jen hemžit.

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #32

• Lady
Ták a asi jste mě uplně zlomili :D jakmile někdo napsal že tam bude plno bab,tak můžu říct že mě tam máte čekat :D ...ne už sem to plánoval 14 dní takže to nebude jenom těma babama,ale pro sichr si beru čisté trencle a pořádně vysaju auto.....a hlavně si vemu foták abych mohl udělat hodně pěkných fotek do mojí budoucí sekce zde na stránkách :roll:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #35

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak přemýšlím jestli tam půjde o Brouky, nebo baby :D .. každej si příjde ale na svy doufám. Třeba já tam jedu i na stary brouky :mrgreen:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #38

• Štěpoš
No nejlepší varianta bude, že půjde aj o stary brouky aj o mlady baby :D Rozhodně pokud bude hezky počasí, bude to super pokoukáníčko na obojí :o

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #39

• eALIEN
A úplně nejlepší kombinace bude mladá baba ve starým broukovi :D To už asi nevydržím a začnu tokat :lol:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #40

• eALIEN
Pomalu mi dochází a nechci dělat vlny, ale bez toho altíku takhle dlouhou trasu asi nedám :cry: Musel bych jet bez světel a newím jestli bych to vysvětlil klukům v uniformě až mě někde stopnou. Nehledě na to, že každý druhý auto na člověka bliká a každej si říká, co to jede za wola bez světel :roll: Nechci dělat broučkovi ostudu ..... :oops: Zkusím do pátku nějak ten altík probrat, ale netuším jak ...... :shock:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #65

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Pomalu mi dochází a nechci dělat vlny, ale bez toho altíku takhle dlouhou trasu asi nedám :cry: Musel bych jet bez světel a newím jestli bych to vysvětlil klukům v uniformě až mě někde stopnou. Nehledě na to, že každý druhý auto na člověka bliká a každej si říká, co to jede za wola bez světel :roll: Nechci dělat broučkovi ostudu ..... :oops: Zkusím do pátku nějak ten altík probrat, ale netuším jak ...... :shock:
Alternátor dojde zítra, ti auto odvezes buď do VW, BOSCH, nebo někomu kdo ti jej vymění a v sobotu naše Brouky čeká společny foto. Většina z klubu by měla dorazit tak i ty ....spoluzakladateli :ugeek:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #73

• Lady
Tak Pánové a Dámy...zrovna sem se vrátil ze servisu a musel sem tam nechat moje brouka,jelikož mi blbne startování. začalo to dneska odpoledne nechce to naskočit a když už to naskočí tak se rozsvítí kontrolka imobilizéru....tak se jdu teď modlit aby mi to během zítra opravil ...at můžu jet...No zítra napíšu co a jak,ale je mi do breku...
Vygenerováno za 0.094 sekund