Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #103

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pánové nevím jak u vás, ale tady je parádní počasí. Svítí sluníčko, spívají ptáci a bez mráčku. A to nekecám ... Klidně bych vám sem hodil fotku, ale foťák jaksi odešel do věčných lovišť, tak si zítra beru kamošuj, kterej se ještě u něho doma nabíjí. Jiank držte všichni palce ať je hezky a vyjde nám to. Možná bude trochem zima, tak přibalit svetry ....ale půjde to. A kdyby sem tam káplo, tak hospod je všude okolo dost :lol: . A do auta vám pršet nebude. Teda vlastně mě do něj zatíká, ale o tom už článek v jiném tématu. Celodenní liják se určitě konat nebude.

21:08 - a jsou na obloze červánky, což znamená že zítra bude pěkně.

0:30 - jasná obloha, bez mráčku, bezvětří, zima jak v Rusku

7:08 - už po ránu svítí slunko, vypadá to na letní slunečnej den. Možná i ty svetry nechte doma

7:49 - čeká nás krásný, slunečný den

Zde je případně radar: http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html nad ČR momentálně není ani mráček
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #109

• eALIEN
Tak ani to slunko potvora mě po ránu nevzbudilo :? Nj, tak snad se vás tam sjelo dost i bez mého prcka :cry:

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #110

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Tak ani to slunko potvora mě po ránu nevzbudilo :? Nj, tak snad se vás tam sjelo dost i bez mého prcka :cry:
Jako ne že bych s tím nepočítal že nedorazíš :lol: ...když sem tě viděl žes byl o půlnoci tady na fóru.... njn co se dá dělat. Aspoň sme za tebe projeli smuteční spanilou jízdu. Jdu nahrát fotky na web.

A jinak se nás tam sešlo 5 New Beetlů a z toho 4 z klubu. Tak díky všem, kdo tam byli ....

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #112

• Lady
No škoda že vás,nebo spíš nás, tam nebylo víc..byla to supr akce...nelituju toho že sem jel skoro 300 klilometrů. Konečně sem si s některýma z nás podal ruku, s někým i poseděl v hospě a hlavně pokecal sem si s beetlařema a ta noc... kdo tam nespal neuvěří.. :D Takže příště si přát jenom hojnější účast ...Jo a mám nějaké fotky kám s něma?

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #114

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
No škoda že vás,nebo spíš nás, tam nebylo víc..byla to supr akce...nelituju toho že sem jel skoro 300 klilometrů. Konečně sem si s některýma z nás podal ruku, s někým i poseděl v hospě a hlavně pokecal sem si s beetlařema a ta noc... kdo tam nespal neuvěří.. :D Takže příště si přát jenom hojnější účast ...Jo a mám nějaké fotky kám s něma?
Co se dělo v noci? :lol: ... neudělali ste tam ostudu? Nebo snad něco proběhlo s tou pěknou barmankou? ..... já su taky rád že sem se viděl z ostravákama a snad to někdy zopakujem ve větší účasti.

Jinak ty fotky ulož na http://uloz.to/ a pošli mě odkaz na info@newbeetleclub.cz , ty cype :D

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #118

• Lady
No to by byla ta lepší varianta :D Protože Eva(tak se servírka jmenovala,to jsme taky zjistili) byla fakt pěkná ...V místech kde jsme si postavily náš stan,bylo kolem plno aut, takže sem nebyly až tak na očích ale k večeru se všichni kolem rozhodli odjet domů a najednou se naše auto a náš stan ocitli uprostřed louky takže cokoli sme udělali, bylo vidět z každé strany,chodily se k nám fotit nejaké dvě malé holky(věkem asi kolem 6 roků),takže o baby nakonec taky nouze nebyla, škoda jenom ty roky :D :D :D a trochu seme tušili že to místo kolem našeho auta a stanu bude sloužit jako rozjedzová dráha k nějakým zajimavým noční hrám s autama a ráno to taky tak bylo, nečekaně jsme kolem našli pár brzdných draha,ale v noci nebylo nic slyšet jelikož o kousek víš byl nějaký rockový koncert kde jsme se taky byly nachvilku kouknout....prostě bomba výlet na který budem dlouho vzpomínat....a je dobře že jenom v dobrém.

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #119

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
No to by byla ta lepší varianta :D Protože Eva(tak se servírka jmenovala,to jsme taky zjistili) byla fakt pěkná ...V místech kde jsme si postavily náš stan,bylo kolem plno aut, takže sem nebyly až tak na očích ale k večeru se všichni kolem rozhodli odjet domů a najednou se naše auto a náš stan ocitli uprostřed louky takže cokoli sme udělali, bylo vidět z každé strany,chodily se k nám fotit nejaké dvě malé holky(věkem asi kolem 6 roků),takže o baby nakonec taky nouze nebyla, škoda jenom ty roky :D :D :D a trochu seme tušili že to místo kolem našeho auta a stanu bude sloužit jako rozjedzová dráha k nějakým zajimavým noční hrám s autama a ráno to taky tak bylo, nečekaně jsme kolem našli pár brzdných draha,ale v noci nebylo nic slyšet jelikož o kousek víš byl nějaký rockový koncert kde jsme se taky byly nachvilku kouknout....prostě bomba výlet na který budem dlouho vzpomínat....a je dobře že jenom v dobrém.
A Víc o Evě nevíš? Číslo a tak? ... vím že ste říkali že to k ní máte daleko, ale já kousek. Tak pokud ví že máme Brouky, tak by treba na příští sraz chtěla jet ;) . Na takové akce nejde vzpomínat jinak než v dobrym. Ještě že ste v pohodě dojeli. A co podvozek, nijak se nenarazil, nic odřenyho..nebo ses tam ještě pro jistotu nedíval? Musíme se příště domluvit, vymyslet program a dotáhnout víc lidí, případně bab. Jiank další sraz v tomto roce brouků bude jen nad Prahou nebo v Českých budějovicích. Možná by nebyl špatnej VW sraz, ale ten v Rašné od VW Clubu byl ve stejnej den co Jedovnice. A na tuning párty se moc užít nedá a večer je tam jen banda blbečků co tůrujou motory, o to zájem nemám.

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #120

• Radka a Zdeněk
Ahoj, zdravíme všechny, se kterými jsme se včera v Jedovnici viděli. Moc se nám to líbilo a těšíme se na další sraz. Kluci, měli jste dobrý nápad založit tenhle klub! Vytiskli jsme si pár letáčků a budeme shánět nové duše ;)

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #121

• Lady
Taky zdravím Radku a Zdeňka rád sem poznal i dospělejší blázny do beetlu než jsem já...No tak slečna Eva ani netuší kdo jsme :D zase takový uspěch jsme neměli :D a vůbec měli jste ze Štěpošem zůstat a mohli jste bojovat o přízeň taky....O těch srazech máš pravdu,není sraz jako sraz,tuning akce je opravdu o nečem jiném,je to ukázka na co kdo má a nemá fanda tělem i duší se v tom množství lidí ztratí, ten sraz co byl v Jedovnicích,nebyl o tomhle byl o fandovství a kamarádství...to se mi na těch broukařích hodně líbilo a třeba se na dalších srazech budou bavit i s náma...Na podvozku teda je malý šrám,koukal sem,pravé rameno je trochu škrtlé asi nic velkého ...

2008-13. až 15.6. - Blansko/Jedovnice - PROBĚHLO 16 roků 7 měsíců ago #122

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Přesně tahle nálada se mě tam líbí taky. Snažil sem se domluvit focení ve stylu duhy podle barev na té louce s jedním organízatorem, ... byl pro ...jenže pak už tam nikdo nebyl pohromadě. Tak možná příště hned ze začátku. Jinak pár fotek už je tady: http://newbeetleclub.cz/foto-index.php?galid=17
Vygenerováno za 0.069 sekund