Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: 2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2448

• Káťa
Přeesto, žee jseem taky neeslibovala, žee dorazím, omlouvám see Beczimu, žee též neemůžu přijeet. Jseem odvolána do prácee, šéf mě tam musí mít za každou cenu, neestihla bych se vrátit :cry: :?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2449

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
OK tak počkám do večera kdo napíše že by jel, kdyžtak se sraz zruší.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2453

• Drobček
Takze Slovensko hlasi ucast,,,,!!!!!Mame to sice daleko ale mame dost dobre auto a tak to nevzdavame,!!!!Chcel som Vas sqoznat vsetkych osobne lebo si myslim ze sa tu stretla docela dobra qartia ludi!!!!Takze budem cakat ako to doqadne,,,,,Vsetko som zrusil ,,,odvolal,,qreqlanoval,,a smer ,,,,,,,??????

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2454

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Takze pockame kdo dalsi tu nahlasi ucast. Co treba Vosic, Ingi, Radka a Zdeněk???
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2456

• Ingi
Ja uz se omlouval ;) Dobra, pridam jeste jeden duvod.... Vanocni premie budou az desatyho, do ty doby se me nakupovani darku netyka :D

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2467

• vosic
Zdravim fšecky,teď jsem teprve dorazil z Francie a rovnou zapnul počítač.Řeknu to asi tak Beczi,budu to muset vysvětlit přítelkyni že jí zítra auto do práce nepučim a asi pojede na kole a jasně že dorazím,vždyť jsem to slíbil a ostatní by měli taky přijet,někdo se vymlouvá na práci, někdo na prémie,já sem taky švorc a pořád něco dělám,ale tuhle akci si prostě nenechám ujít!!

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2472

• Drobček
No tak ako to vlastne skonci?Idem sa dnes rozslahat a zajtra nikam alebo ostanem doma a zajtra smer Hate?Babo rad,Inak dnes mi ochorela moja draha qolovicka ktora vlastne je majitelkou Drobčeka a tak zajtra asi len sam,/dost vazne ju to skolilo/,ale kurva ked som to slubil tak to dodrzim,,!!!!!!Ved sa na Vas tesim!!!!!!!

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2474

• vosic
To já tiež.Tohle snad musí klapnout,docela by mě nasralo kdyby nee.To neva Drobčeku,já taky jedu sám,moje drahá polovička bude v práci.Lidi vzpamatujte se.Beczi má prej pro nás dárky,ale kdo nedorazí tak nic nedostane.

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2475

• vosic
Jestli to chápu dobře tak je tu 61 zaregistrovaných,z toho asi 30 lidí má broučka a pojedem3?? :?:

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2476

• Drobček
No vidim to tu strasne blede,,,,,skusil som kontaktovat aj Hrosika ale sa neozvala,,,Neviem co vykonat,,Vase hlavne mesto sklamalo a to som sa tesil na Ingiho ze bude veselo,,,
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.059 sekund