Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: 2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2477

• vosic
Docela mě to mrzí,vim že někdo fakt nemůže,ale připádá mi že je většina líná někam vyrazit.Myslel jsem že sem napíše víc lidí,někdo sem určitě ani nepíše a pak řekne;cože?to byl sraz?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2478

• Drobček
Ludkovia ved sa vymacknite,,,,Mozno tu uqlne zbytocne sedim a cakam ze sa stane zazrak,,,Dnes mam meniny a traqne cakam ze sa zajtra niekam ide,,,,,

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2480

• Drobček
Takze mi skuste odqustit ze som tu tak dlho cakal a nik sa neozval,,,Nebudem riskovat ze tam budem steqovat uqlne sam,,,Tolko km a nikoho tam nestretnut-to by ma mrzelo,A TAK SOM SA TESIL!!!!!!!

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2482

• vosic
Tak to všetko nejlepši k tvým jmeninám.Já bych tam rád dorazil,ale taky nevim co a jak,Beczi tu nepíše ale rád bych vyrazil aspoň v pár lidech.

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2484

• Drobček
No vratil som sa bez kvaqky alkoholu ale ako vidim tak sa nic nekona!!!!!Beczi to vzdal ale vobec sa mu nedivim ,,,,,,,,Ked videl ako sa tu kazdy hrnul do zrazu a nakoniec by sme tam dosli ,,mozno,,traja tak by som inak ani nereagoval,,,,

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2485

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hele lidi úplně mě mluvíte z duše. Já to nevzdal, jen sem celej den nebyl na netu. Řeknu vám to asi takto, já bych jel. Ale sme 3 a každej několik set kilometrů od sebe. Ostatni by dojet mohli, kdyby chtěli. Ne že tu je 30 lidí s Beetlama z těch 60 registrovanejch, tady je tak 50 lidí co má Beetla. Jen prostě se jim nechce, nebo sem nechodí tak často. Až bude po srazu, tak se každej ozve. Udělal bych to tak ... pokud se tu do rána neobjeví do 8:00 odemě, Drobčeka, vosic a třeba ještě někoho napsany ŽE JEDE, tak bych tam nejel. Jestli se vám vůbec chce jet ve 3 lidech. Berte to tak, že to je skvěly místo na sraz, tak škoda aby sme tam teď byli 3 když příště by nás tam mohlo být 15. Psal mě George že by jel, ale je v práci. Jinak konkrétně nikdo.

Na VW-club.cz fóru je to to samy. Napsal sem jim to tam, každej řekl jak by to bylo fajn, ale nikdo že určitě jede. Tak já nevim. Je nás tu ještě málo, na to aby se nád domluvilo hodně.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2489

• vosic
Já sem teď vstal a klidně můžu hned skočit do auta a jet,Tak jak?

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2491

• vosic
Nic nebude sem si to myslel.Hold co se dá dělat. :(

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2493

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak bohužel. Necháme to na příště..... nebo navrhnite řešení ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2496

• eALIEN
Sem se od pátku večer nacházel už jen hodinku cesty od Freeportu .... bohužel né boučkem a bohužel už s jasným plánem, poznat tajemství Malostránského minipivovárku ve VelMezu :D Teď jsem se vrátil a musím všem doporučit :!: Mají skvělou saunu a to pivko, to je LAHODA ;) A broučka vám schovají na hlídané parkoviště v areálu ..... nemá to tam chybu 8-)
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.072 sekund