Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: 2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2429

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
SRAZ SE NEKONAL

Kdo se k nám chcete přidat na náš poslední sraz v tomto roce a využít to zrovna k nákupu dárků, máte tento víkend šanci.

Na tuhle sobotu, přesně 6.12.2008 máme naplánovaný sraz v outletovém nákupním centru Freeport Hatě u Znojma. Nákupní centrum a hlavně odlehlé budovy, restaurace, herny a obchody jsou už tak svým designem výjmečné a pěkné, takže to bude i skvěle strávený výlet ve společnosti New Beetlů a jejich majitelů.
Tady je pár fotek: http://www.excaliburcity.com/clanek/o_nas?artid=154

A tady je víc informací o outletovém nákupním centru: http://www.freeport.cz

Snad čas všem vyhovuje. Obchody se otevírají v 10h, tak aby nebylo parkoviště hned plny. Přece je před vánocema. Na tu dobu by se tam měli dostat i Pražáci, i když budou vstávat normálně :) . A snažte se přijet všichni. Daleko to pro nikoho není a už tak se tam jet podívat stojí za to. Já tam byl a můžu to potvrdit. Sortiment a ceny které tam mají jen tak nikde nenajdete. Takže si vemte plnou pokladničku :D .

Sraz by byl nejspíš někde na tomhle parkovišťu. Šak určitě se tam nepřehlídnem. A kdo chcete, napište mě tu PM (soukromou zprávu) a já vám pošlu tel. číslo na mobil:

současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2431

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pozval jsem i lidi z VW-clubu, ať se nás tam pár sejde. A nějakej ten Golf neuškodí. Parkoviště je tam dost velky. Hlavně ať dojede co nejvíc New Beetlů :roll:

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2435

• Káťa
No teedááá, začínám o tom silně uvažovat. Když pojeedee i Vosic,tak bych aleespoň neejeela sama. Ve Znojmě jseem nikdy neebyla. Alee trochu mi vadí, žee jee tam jeen samý outlet, potřeebuju dárky i jiného sortimeentu :roll:
Poslední úprava: 16 roků 1 měsíc ago od .

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2436

• Moni
Já tuhle sobotu bohužel určitě nemůžu... :(

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2438

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
No teedááá, začínám o tom silně uvažovat. Když pojeedee i Vosic,tak bych aleespoň neejeela sama. Ve Znojmě jseem nikdy neebyla. Alee trochu mi vadí, žee jee tam jeen samý outlet, potřeebuju dárky i jiného sortimeentu :roll:
Jestli myslíš oblečení, tak tam není jenom to. Je tam všechno možny.... já byl jen v tom Freeportu, ale je tam Excaliburcity a tam je vše. Hlavně to co tu u nás v ČR není. A když nevíš co by, tak je ve Freeportu jeden obrovskej obchod v anglickym stylu, kde jsou samy kraviny. Takovy ty dřevěny dárky, hrníčky co jsou na nic, ale potěší ;)

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2440

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak co další??? ...ste si to tu tak usilovně přáli :)

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2441

• Ingi
Kdyz nejede Moni tak to ja asi taky ne :oops:

Ne, vazne, taky se mi to nehodi, mame tu mikulaskou a na ty se zmastim jak prase :lol: a v sobotu potrebuju k nasim aby se mi vypraly a vyzehlily kosile. Nehlede na to, ze do hati je to teda dalka jako krava :D

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2443

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Kdyz nejede Moni tak to ja asi taky ne :oops:

Ne, vazne, taky se mi to nehodi, mame tu mikulaskou a na ty se zmastim jak prase :lol: a v sobotu potrebuju k nasim aby se mi vypraly a vyzehlily kosile. Nehlede na to, ze do hati je to teda dalka jako krava :D
Ani jeden pořádnej důvod ...... "v sobotu potrebuju k nasim aby se mi vypraly a vyzehlily kosile" :lol: ..hele kdybys chtěl dojet, tak dojedeš. Já taky z nikym nejedu, tak výmluva bez Moni je zbytečná :)

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2445

• nina-ricci
Já se též nedostavím, je to pěkná štreka a na víkend už nějaký plán mám. Vlastně jsem ani neříkala,že bych dojela, takže bez připomínek ;) :lol:

Vy kdo pojedete si to patřičně užijte a foťte mazlíky pohromadě :-)

2008-6.12. - Vánoční sraz - Freeport Hatě - SRAZ SE NEKONAL 16 roků 1 měsíc ago #2447

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nejdřív tu okolo toho byla velká diskuze.....takže NAPIŠTE KDO BY JSTE JELI NA 100% . POKUD NÁS BUDE MÁLO, TAK TO ZRUŠÍME A MŮŽEM SE DOMLUVIT JINDY.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.109 sekund