Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #783

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
JardaZ napsal:
Videem ať už točením nebo střihem se vlastně živím .. ale nevím jestli vám budu na takovou dálku něco platný.... ale klidně dejte vědět.

Jinak jménem organizátorů.. DÍKY VŠEM co jste dorazli. Bylo fajn vidět početnou skupinku New Beetlů po boku těch klasických. JInak držim palce a nenechte se nikdy odradit řečma že to tam nepatří.... new beetle patří ke starému ať se to někomu líbí nebo ne.... takže stížnosti ať si ti dotyční vyřizují s výrobcem :D Doufám že příště přijedete zas a dáte to vědět dřív. Mlžeme pro vás udělat samostatnou kategorii v závodech nebo tak něco když vás bude dost. Taky není problém pokud si přinesete např vlastní ceny nebo diplomy tak to zapojit do programu.... prostě se řídim zkratkou NNNP. Nic Nikdy Neni Problém. Mějte se krásně a zatím ahoj.
Díky za celej sraz, vyřiď naše poděkování vašemu celému klubu :) . Byl to nejlíp organizovanej sraz, kde sem byl. Jen škoda že bylo tak málo času a tolik chuti. O půl 8 sme odjížděli. Hledal sem toho tvyho Brouka pak - bílo modryho, ale nikde nenašel. Ale svezl sem se v TAXIKove cervenym, takze parada. Určitě máte v plánu nějaké video, tak se těším. Sestříhat video nějak zvládnu v Windows Movie Makeru, ale pak nevim jak to zmenšit a dostat na youtube. Kdyžtak bych se ti ozval.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #784

• Káťa
Štěpoš napsal:
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:
Tak to je good, že jste všichni dojeli v pořádku domů. A Káťo, nechtěli jste jet z Hosínu do Jindřichova Hradce? Jen se ptám, protože JH byl na druhou stranu, než jste jeli :lol: ... Návrat domů byl v pohodě, jen já, který znám celou cestu zpaměti, jsem v Brně měl telefon, projel jsem omylem pár křižovatek navíc, Beczi už za mnou nebyl a už jsem byl v ... to přesně nevím kde, ale hezky jsem se tam zamotal :lol: Takže díky všem, moc se mi to páčilo ;)

To jsme chtěli jet na JH :D , ale já jsem tu odbočku přejela :roll: a viděla jsem, že se točíte, ale nás ta navigace někudy vytáhla, takže jsme to ve finále nějak zmákli :D

No ještě, že se bloudilo autem a ne pěšky. Protože někteří z nás nemají zrovna v oblibě pěší vycházky :lol: :lol:

Neboooj, pro příště si píšu, že výlety jen a pouze autem nebo ti sebou přivezu nějaký vozítko :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #785

• Štěpoš
:D hh tak to beru, ale stála ta vycházka za to, ten hrad byl opravdu krááásnej ;) :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #786

• Štěpoš
Beczi napsal:
Štěpoš napsal:
Tak to je good, že jste všichni dojeli v pořádku domů. A Káťo, nechtěli jste jet z Hosínu do Jindřichova Hradce? Jen se ptám, protože JH byl na druhou stranu, než jste jeli :lol: ... Návrat domů byl v pohodě, jen já, který znám celou cestu zpaměti, jsem v Brně měl telefon, projel jsem omylem pár křižovatek navíc, Beczi už za mnou nebyl a už jsem byl v ... to přesně nevím kde, ale hezky jsem se tam zamotal :lol: Takže díky všem, moc se mi to páčilo ;)
hehe já sem si všiml, žes jel úplně jinama v tom Brně. Nejdřív sem chtěl odbočit na první křižovatce a ty nic, tak sem řikal že pojedu za tebou k té druhé a vzal to zkratkou okolo Lidlu, ale tys projel zas křižovatku rovně. Tak sem jel dom. Sem si říkal, že když trefils přes půl republiky bez mapy, tak dostat se z Brna nebude pro tebe problém.
No já jsem Tě pořád za sebou viděl, sjezd z dálnice jsme trefili dobře, pak jsem si v klidu telefonoval, najednou už jsem Tě v zrcátku neviděl a předemnou cedule macocha.... a byl jsem v pasti. Po nějaké čtvrt hodince jsem se vymotal a po jedné ranní jsem byl doma :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #787

• JardaZ
Díky za celej sraz, vyřiď naše poděkování vašemu celému klubu :) . Byl to nejlíp organizovanej sraz, kde sem byl. Jen škoda že bylo tak málo času a tolik chuti. O půl 8 sme odjížděli. Hledal sem toho tvyho Brouka pak - bílo modryho, ale nikde nenašel. Ale svezl sem se v TAXIKove cervenym, takze parada. Určitě máte v plánu nějaké video, tak se těším. Sestříhat video nějak zvládnu v Windows Movie Makeru, ale pak nevim jak to zmenšit a dostat na youtube. Kdyžtak bych se ti ozval.

Neni zač. Příště zkusíme ještě lepší :-) Jinam slova movie maker předemnou prosím neřikej... vždycky se osypu protože ten program je příšernej. Jinak klidně se s čimkoli na mě obrať. Napadlo mne že pokud by jste se jako NewBeetleClub chtěli blejsknout tak bych použil některé vaše záběry do celkového sestřihu pro sponzory. Tentokrát sme to jeli ve velkym. Je to první sraz kde sem měl pět kamer. Sestříham nějakej trailer a dam na net protože zpracování toho všechho + natočení hudby a dabingu nějakej ten měsíc zabere.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #788

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
JardaZ napsal:
Neni zač. Příště zkusíme ještě lepší :-) Jinam slova movie maker předemnou prosím neřikej... vždycky se osypu protože ten program je příšernej. Jinak klidně se s čimkoli na mě obrať. Napadlo mne že pokud by jste se jako NewBeetleClub chtěli blejsknout tak bych použil některé vaše záběry do celkového sestřihu pro sponzory. Tentokrát sme to jeli ve velkym. Je to první sraz kde sem měl pět kamer. Sestříham nějakej trailer a dam na net protože zpracování toho všechho + natočení hudby a dabingu nějakej ten měsíc zabere.
Ja vim že Movie Maker je hroznej, ale víš o nějakym lepším? :( .Já ne.. nebo spíš nějakym "zadarmo". Kdyžtak mě napiš PM (SZ-musím to přejmenovat) ;) . Jinak s videem ti asi moc nepomůžem, máme možná jen něco z foťáku co natáčeli kolegové ze slovenska. Ale kdybys měl ty na záběrech nějakyho New Brouka, klidně ho do sestřihu použi. Můžeš i naši www adesu :) . Už se těším, až to video bude kompletní a jedno na DVD si zamlouvám.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #789

• Moni
I mně se sraz moc líbil a mrzelo mě, že jsem se zdržela jen chvilku a musela jsem jet zase pryč... :( Ale jinak to prostě nešlo. Já mám asi 40 fotek, a to jak našich nových, tak i starých brouků. Všechny je pošlu, aby se daly dát do galerie. Bohužel jsem ale kvůli nedostatku času nestihla udělat žadný detaily a tak... Tak snad příště to bude lepší. ;)
A ještě mě velmi těší komentář JardyZ, moc hezký a přátelský a na další sraz starých brouků určitě ráda pojedu... :)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #790

• Káťa
Štěpoš napsal:
:D hh tak to beru, ale stála ta vycházka za to, ten hrad byl opravdu krááásnej ;) :lol:

No z tý lavičky byl určitě super výhled :lol: :lol:
Ale tak zvládnul si to bez újmy, ne :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #799

• nina-ricci
ahoj všichni,
jelikož na sraz jsem se chystala už od dubna s partičkou lidí se starými brouky, byla jsem tam vesměs pořád s nimi, nicméně Vašeho příjezdu a vašich krásných autíček jsem si také všimla a musím říci, že to byl skvostný pohled. Moc ráda jsem Vás , i když velice hekticky, poznala a doufám, že někdy vyrazíme pouze NB a to bude o něčem jiném. Já mám přeci jen hlavní srdeční záležitost ty staroušky, takže na Hosíně jsem byla mimo.... :o :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #800

• nina-ricci
jooo a víte už někdo, co se připletlo do cesty Ealienovi tentokrát, že nedorazil? ;)
Vygenerováno za 0.118 sekund