Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #771

• Káťa
hrosik napsal:
tak slovesko je uz doma, cestu sme vdaka štepošovi zvladli a prave sme dorazili a bolo to super :P

Tak to je super, že už i vy jste v pořádku dorazili. Snad vám v noci nepršelo :?:

Jinak jsem ráda, že jsem nelenila a jela jsem, byla to paráda. Moc ráda jsem vás viděla :P
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #772

• Radka a Zdeněk
I my zdravíme všechny skvělé lidičky, které jsme včera potkali v Hosíně ! :D Jsme moc rádi, že jsme se srazu zúčastnili, bylo to ještě lepší než v Jedovnici! ;) Těší nás, že jste všichni v pořádku dorazili domů. A JEŠTĚ JEDNOU DÍKY VÁM VŠEM, KTEŘÍ JSTE NÁM NA NÁMĚSTÍ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH POMOHLI...však všichni víte, o čem mluvíme ;) ;) ;)
Poslední úprava: 16 roků 4 měsíců ago od .

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #774

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jestli máte nějaké fotky, které nejsou podobné těm ve fotogalerii, tak ty nejlepší pošlete na info(zavináč)newbeetleclub.cz a přidám je do fotogalerie.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #776

• hrosik
a co videjka co s nimi chcelo by tam dodať dobry zvuk a budu super a nejaky strih kto to vie najlepsie urobit :?:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #777

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ja sem video nikdy moc nerobil .... chtělo by to smíchat videa s fotkama a dodat ten zvuk. Videa taky můžeš poslat na ten mail. Zkusím, kdyžtak to urobí někdo jinej

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #778

• JardaZ
Videem ať už točením nebo střihem se vlastně živím .. ale nevím jestli vám budu na takovou dálku něco platný.... ale klidně dejte vědět.

Jinak jménem organizátorů.. DÍKY VŠEM co jste dorazli. Bylo fajn vidět početnou skupinku New Beetlů po boku těch klasických. JInak držim palce a nenechte se nikdy odradit řečma že to tam nepatří.... new beetle patří ke starému ať se to někomu líbí nebo ne.... takže stížnosti ať si ti dotyční vyřizují s výrobcem :D Doufám že příště přijedete zas a dáte to vědět dřív. Mlžeme pro vás udělat samostatnou kategorii v závodech nebo tak něco když vás bude dost. Taky není problém pokud si přinesete např vlastní ceny nebo diplomy tak to zapojit do programu.... prostě se řídim zkratkou NNNP. Nic Nikdy Neni Problém. Mějte se krásně a zatím ahoj.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #779

• Štěpoš
Tak to je good, že jste všichni dojeli v pořádku domů. A Káťo, nechtěli jste jet z Hosínu do Jindřichova Hradce? Jen se ptám, protože JH byl na druhou stranu, než jste jeli :lol: ... Návrat domů byl v pohodě, jen já, který znám celou cestu zpaměti, jsem v Brně měl telefon, projel jsem omylem pár křižovatek navíc, Beczi už za mnou nebyl a už jsem byl v ... to přesně nevím kde, ale hezky jsem se tam zamotal :lol: Takže díky všem, moc se mi to páčilo ;)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #780

• Káťa
Štěpoš napsal:
Tak to je good, že jste všichni dojeli v pořádku domů. A Káťo, nechtěli jste jet z Hosínu do Jindřichova Hradce? Jen se ptám, protože JH byl na druhou stranu, než jste jeli :lol: ... Návrat domů byl v pohodě, jen já, který znám celou cestu zpaměti, jsem v Brně měl telefon, projel jsem omylem pár křižovatek navíc, Beczi už za mnou nebyl a už jsem byl v ... to přesně nevím kde, ale hezky jsem se tam zamotal :lol: Takže díky všem, moc se mi to páčilo ;)

To jsme chtěli jet na JH :D , ale já jsem tu odbočku přejela :roll: a viděla jsem, že se točíte, ale nás ta navigace někudy vytáhla, takže jsme to ve finále nějak zmákli :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #781

• Štěpoš
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:

To jsme chtěli jet na JH :D , ale já jsem tu odbočku přejela :roll: a viděla jsem, že se točíte, ale nás ta navigace někudy vytáhla, takže jsme to ve finále nějak zmákli :D

No ještě, že se bloudilo autem a ne pěšky. Protože někteří z nás nemají zrovna v oblibě pěší vycházky :lol: :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #782

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Štěpoš napsal:
hehe já sem si všiml, žes jel úplně jinama v tom Brně. Nejdřív sem chtěl odbočit na první křižovatce a ty nic, tak sem řikal že pojedu za tebou k té druhé a vzal to zkratkou okolo Lidlu, ale tys projel zas křižovatku rovně. Tak sem jel dom. Sem si říkal, že když trefils přes půl republiky bez mapy, tak dostat se z Brna nebude pro tebe problém.
Vygenerováno za 0.107 sekund