Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #724

• eALIEN
Nj tehdá jsem zrovna nějak nebyl ve formě :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #725

• Štěpoš
No uvidíme, jestli se Hrosík ozve... se mnou počítej, budu v Rousínově na čas. A kdyby něco ozvu se..

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #726

• Káťa
Štěpoš napsal:
Buďte v klidu, pršet nebude. Musíte najít takovy počasí, kde ukazují na sobotu hezky :lol: http://www.e-pocasi.cz/dlouhodoba-predpoved-pocasi No a jak to naplánujem? Beczi, na kolik hodin máme být v Rousínově? Ptám se jak kdybych si byl jistý, že pojedu, když mi teprve dnes jde auto pod kudlu.... Ale jo, sobota je daleko :)

To tvůj mechanik určo zmákne... kdyby ne, tak se mnou jede můj mechanický dohled, tak to zmáknem kdyžtak na místě :-)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #727

• hrosik
Štěpoš napsal:
No uvidíme, jestli se Hrosík ozve... se mnou počítej, budu v Rousínově na čas. A kdyby něco ozvu se..
my sme tam ako na 1,8t :twisted: bez strachu a keby niečo sa ozveme :D

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #729

• nina-ricci
Blížící se víkend bude deštivý a spíše chladnější, v noci na sobotu a v sobotu dopoledne dokonce hrozí přívalové deště, které mohou rozvodnit menší vodní toky.V pátek vyvrcholí příliv teplého vzduchu od jihu, teploty budou od 24 do 28 stupňů. Z počátku dne bude polojasno, odpoledne pak na většině území oblačno. Večer začne do ČR od jihozápadu proudit studená fronta, která v noci na sobotu a v sobotu dopoledne přinese ojediněle intenzivní bouřky doprovázené přívalovými dešti.
„Mohlo by napršet až 60 mm srážek, v důsledku toho může dojít k rozvodnění menších vodních toků a zatopení sklepů,“.
Sobota bude oblačná až zatažená s deštěm a bouřkami. Odpoledne budou teploty 17 až 21 stupňů. Proudění chladného vzduchu bude pokračovat i v neděli. Bude polojasno až oblačno, na horách se vyskytnou slabé dešťové přeháňky. Teploty budou stejné jako v sobotu. :!: :cry:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #731

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nino nekaz nám to tu :( . Teď je počasí super...jinak kabriolet nemáš, tak nevím čeho se bojíš :lol: . Nějak to dopadne. Naštěstí už tam většina lidí jede v pátek, takže samy tam nebudem ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #732

• nina-ricci
Beczi napsal:
Nino nekaz nám to tu :( . Teď je počasí super...jinak kabriolet nemáš, tak nevím čeho se bojíš :lol: . Nějak to dopadne. Naštěstí už tam většina lidí jede v pátek, takže samy tam nebudem ;)

já nestraším, já pouze nalévám čistého vína.... samotné je mi z toho do breku, snad to nevyjde ta předpověď. Cabrio nemám, ale stan bych nerada někde honila po letišti,až ho nabere vítr nebo nedej bože vylývat z něj potopu.... :lol:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #734

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Naštěstí stan si neberu. Kdyžtak spat se dá i v Brouku. Nerad bych tu zas obmílal Ladyho teda ..... ale je dokázany, že to jde :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #736

• Radka a Zdeněk
Dívali jsme se na fotomapu,ale žádnou pumpu, na které bychom se sešli, jsme u č.34 v Jarošově nad Nežárkou nenašli.Vy (od Brna)přijedete po č.23 a budete projíždět náměstíčkem (na kterém by měl být nějaký hotel nebo ubytovna),tam bychom se mohli "srazit"...Možná,to máte už vymyšlené jinak ;) , my se přizpůsobíme!

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 5 měsíců ago #737

• Radka a Zdeněk
Líbí se nám návrh na výlet(Hluboká). Pokud bychom jeli i za Golfy do Netolic, byly by po cestě Holašovice-jihočeská vesnice, památka UNESCO-tam by byly taky hezké fotky 8-)
Vygenerováno za 0.111 sekund