Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1028

• eALIEN
Ach jo .... proc to zase načínáte? Zakopejte už válečnou sekeru pánové :cry: Mějte se rádi, opíjejte ženy, vylaďujte svoje miláčky v garáži a buďte easy ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1029

• Herbie
JardaZ napsal:
tam to byl soukromej boj mezi lidma a ne mezi OB a NB ....

v podstate si to Jardo trefil
Ja osobne si myslim ze tim jak se Beczi uved a prezentoval na Flatu tak to cely posral.
Nekdo ze skalnich broukaru (tusim Ovalisimus a to je PAN broukar) to tam lehce komentoval slovy "vice pokory by to chtelo"
Ne tam nastoupit jako mistr sveta vykrikovat ze ponorka taky nevypada jako brouk. :roll:

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1030

• Herbie
eALIEN napsal:
Ach jo .... proc to zase načínáte? Zakopejte už válečnou sekeru pánové :cry: Mějte se rádi, opíjejte ženy, vylaďujte svoje miláčky v garáži a buďte easy ;)

:) neboj, presne to co pises delam

ale mel sem potrebu se vyjadrit, stejne jako to delaji majitele NB na Flatu :)
Mejte se tu s panem bohem ja zas mizim

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1031

• eALIEN
Člověče Herbie, proč zase čeříš vodu :?: Já doufal, že se poplácáte po ramenou a na příštím možná společném srazu dáte pivko společně ;) Ale máš pravdu, tak každej má právo se vyjádřit. Jen doufám, že to nakonec dobře dopadne :)

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1037

• JardaZ
eALIEN napsal:
Člověče Herbie, proč zase čeříš vodu :?: Já doufal, že se poplácáte po ramenou a na příštím možná společném srazu dáte pivko společně ;) Ale máš pravdu, tak každej má právo se vyjádřit. Jen doufám, že to nakonec dobře dopadne :)

Herbie podle mne nečeří vodu.. znam ho z fóra a párkrát jsme se viděli na srazu a jsem si jistej tim že on něni takovej aby něco znova rozebíral atd... kor když je to něco jako tohle.

A tenle "spor" abych byl opravdu informovanej tak jsem si to celé pročet ještě jednou a i když mam OB tak ale na podzim budem kupovat i NB a prvně jsem to vlastně četl od začátku....

Je to fakt kvuli špatně pochopený kravině a "stálo" to zbytečně moc a sorry že se opakuju a věřtě že se k tomu už vyjadřovat nebudu.... bylo to o lidech ne o autech.

OB a NB nemaj technicky nic společnýho s tim plně souhlasim s Herbiem a s ostatníma co maj OB.. konec konců už pár let sám nejezdim v ničem jinym.... ale dokážu si sám představit že ať z jakéhokoli důvodu lidi co milujou OB tak jako my co je máme si prostě pořídí NB aby aspoň tak dali najevo svou náklonost k tomuhle modelu. Je to prostě o lidech protože kdyby to mělo bejt jen o autech tak by se na srazech nemělo objevovat nic než vzduchem chlazený vw... mě osobně je uplně jedno jestli je to hranatej bus s dieselem nebo NB mě de o toho kdo s nim přijede.

Prostě na každý straně bylo půl pravdy (čistě podle mně) a nikdo včetně mě neměl tu drzost tam napsat: Hele proč se hádáte? Napřed si srovnejte hlavu a uvědomte si z čeho to vzniklo a kdo co jak vlastně opravdu myslel."

Toď poslední písmena na tohle téma které ode mne uvidíte.

2008-22-24.08. - Mezinárodní sraz VW - Hosín u ČB - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1040

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Herbie napsal:
tys to porad nepochopil vid :)
nejde o komplex, ale o to ze NB a OB jsou naprosto jina auta.
Broukari (alespon vetsina) se citi byt veteranisty.
A jiste chapes ze NB proste neni veteran.

Mozna se v budoucnu dockame toho ze kluby poradajici srazy pro aircooled pozvou Klub NB ke spolupraci, mozna se dockame na nejakym srazu vyhlaseni zavodu v kategorii NewBeelte jako oziveni pro divaky, ale nikdy to nebude tak jak si to predstavujes.

BTW ty myslis ze by si nekdo mezi "svejma" pripadal trapne .. to si jen fandis :) spis na to ten zbytek prdí zvysoka
Jak už sem všude psal, nechcu se míchat do vzduchem chlazenejch motorů, nechcu se míchat do něčeho, co nemá nic společnyho s NB ani je srovnávat oba. Nikde nezaznělo nic proti OB. Jenže prostě z toho textu to každej pochopí jinak. ... jen sem se tam na flatu vložil do témat okolo Hosínu, tématu okolo NB (stejně tam sjou mezi tím témata okolo nových aut jako je třeba BMW, ktery s broukem nemají společny vůbec nic) a to že se to vše obrátilo proti mě a Nine bylo tým, že ne my, ale ostatní bezdůvodně uráželi jak nás, tak naše auta. A my sme se jen v pohodě bavili k tématu a vkládali např. koncepty NB. Prostě Brouk je jen jeden a tak by to mělo být na pořád. Tenhle klub je mým vzorem: http://www.mustangridersclub.cz/clenove.html ...tam rozdíl mezi starym a novym neřeší, i když určitě každej má na staryho mustanga respekt. Ale Mustang je a bude taky jen jeden.

Konec tečka, nehodlám to řešit ještě tu.

A s tím banem, cos tam navrhoval, mě nas*als. Nic sem nemyslel špatně, ban by měli dostat ti, co porušují pravidla a uráží druhy. Tak je to na všech fórech. Já se bavil k tématu a zastával se druhejch, nebo obhajoval ty jejich narážky
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.072 sekund