Herbie napsal:
tys to porad nepochopil vid
nejde o komplex, ale o to ze NB a OB jsou naprosto jina auta.
Broukari (alespon vetsina) se citi byt veteranisty.
A jiste chapes ze NB proste neni veteran.
Mozna se v budoucnu dockame toho ze kluby poradajici srazy pro aircooled pozvou Klub NB ke spolupraci, mozna se dockame na nejakym srazu vyhlaseni zavodu v kategorii NewBeelte jako oziveni pro divaky, ale nikdy to nebude tak jak si to predstavujes.
BTW ty myslis ze by si nekdo mezi "svejma" pripadal trapne .. to si jen fandis
spis na to ten zbytek prdí zvysoka
Jak už sem všude psal, nechcu se míchat do vzduchem chlazenejch motorů, nechcu se míchat do něčeho, co nemá nic společnyho s NB ani je srovnávat oba. Nikde nezaznělo nic proti OB. Jenže prostě z toho textu to každej pochopí jinak. ... jen sem se tam na flatu vložil do témat okolo Hosínu, tématu okolo NB (stejně tam sjou mezi tím témata okolo nových aut jako je třeba BMW, ktery s broukem nemají společny vůbec nic) a to že se to vše obrátilo proti mě a Nine bylo tým, že ne my, ale ostatní bezdůvodně uráželi jak nás, tak naše auta. A my sme se jen v pohodě bavili k tématu a vkládali např. koncepty NB. Prostě Brouk je jen jeden a tak by to mělo být na pořád. Tenhle klub je mým vzorem:
http://www.mustangridersclub.cz/clenove.html ...tam rozdíl mezi starym a novym neřeší, i když určitě každej má na staryho mustanga respekt. Ale Mustang je a bude taky jen jeden.
Konec tečka, nehodlám to řešit ještě tu.
A s tím banem, cos tam navrhoval, mě nas*als. Nic sem nemyslel špatně, ban by měli dostat ti, co porušují pravidla a uráží druhy. Tak je to na všech fórech. Já se bavil k tématu a zastával se druhejch, nebo obhajoval ty jejich narážky